Gość: Michał IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.10.07, 20:31 Boże! Uwagę swą zwróć na Łódź! Bo jeśli nie, to utonie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca stać ich na marnowanie piłeczek i baloników? IP: *.toya.net.pl 03.10.07, 23:05 stać ich na marnowanie piłeczek i baloników? Powinni je rozdać dzieciom a nie wyrzucać w powietrze. Wybory pełną parą. Pracownik socjalny to powinna być misja społeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: stać ich na marnowanie piłeczek i baloników? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:33 Wyborco:wg ciebie pracownik socjalny powinien w dni powszednie wypełniać swoją misję społecznie bez wynagrodzenia, a w niedzielę żebrać pod kościołem? Może ty sam zaczniesz wypełniać misję społeczną i zrzekniesz się wynagrodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Ja też nie chcę skansenu absurdów PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 10:26 Należy jak najszybciej zlikwidować MOPS. Bo co to za praca? Rozdawanie cudzych pieniędzy. Od tego są prywatne fundacje. Oni nic nie produkują. Rozdają tylko pieniądze z naszych podatków darmozjadom i cwaniakom. Dość socjału w tym mieście! Głosujcie na UPR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krivy Re: Ja też nie chcę skansenu absurdów PRL IP: *.39.rev.vline.pl 04.10.07, 11:59 Już lece... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic nie produkując Re: Ja też nie chcę skansenu absurdów PRL IP: *.69.rev.vline.pl 04.10.07, 17:45 Aha więc uważasz, że ci co nic nie produkują to darmozjady??A osoby niepełnosprawne, chore a także osoby starsze powinny zostać bez pomocy??Pogratulować poglądów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Nie chcą skansenu absurdów PRL IP: *.toya.net.pl 04.10.07, 12:01 no coz, p. Rosiak niczego nieobiecywala, wogole zachowuje sie tak jakby nikomu i niczemu nie chciala pomoc ( po co Lodzi 4 wiceprezydentow!!!- po jednym na dzielnice wychodzi) ale ci z mopsu to maja naprawde niefajnie, bo nawet dyrekcja ma ich gdzies PRAWNICY POMOCY SPOLECZNEJ POWINNI ZGLOSIC SIE O POMOC DO POMOCY SPOLECZNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Nie chcą skansenu absurdów PRL IP: *.69.rev.vline.pl 04.10.07, 15:02 Pani Prezydent mówiąc,że w Łodzi w ogóle są takie niskie pensje chyba zapomniała o sobie i o swoich urzędnikach, którzy niedawno dostali podwyżkę!!I na to się pieniądze znajdują, dziwne ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Nie chcą skansenu absurdów PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 20:56 To jest Skandal tłumaczyć że wszyscy w łodzi zarabiają żle! Jesli obywatel pracuje na jakimkolwiek stanowisku powinien zarabiać dość by przeżyć godziwie miesiąc a nawet móc czasem coś odłozyć lub sprawić sobie małą przyjemność od czasu do czasu, a nasze pensje są praktycznie na poziomie minimum socjalnego a kazdy nieprzewidziany wydatek załamuje cały misterny plan budżetowy. Ja pracuję w szkole, nie próbuje juz nawet tłumaczyć że lata nauki, ciągłe dokształcanie na koszt własny, stresująca odpowiedzialna praca, co tam... Ale dlaczego ja mam 1060 netto? Jak mam z tego opłacić rachunki, kupić jedzenie, ubranie, podręczniki dla dziecka, leki kiedy zachoruje? Gó.. mnie obchodzi że budzet nie ma pieniędzy! Ja chcę normalnie żyć i zapewnić normalne, niekoniecznie komfortowe warunki mojemu dziecku! Kto kalkuluje te pensje? według jakiego klucza? I skąd ta średnia krajowa, która z mojej perspektywy jest jakimś luksusem i marzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalny Nie chcą skansenu absurdów PRL IP: *.toya.net.pl 05.10.07, 14:07 tak, już faszyści mieli pomysł na darmozjadów... Odpowiedz Link Zgłoś