senicokseviyorum 06.10.07, 12:41 Czy słyszeliscie cos na temat ze wlasnie z lotniska z Łodzi maja latac do Turcji jak tak napiszcie cos Np. jakie miasto w Turcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cardiacus Re: z Łodzi do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 20:36 Jeśli wszystko pójdzie dobrze, od przyszłych wakacji z łódzkiego lotniska polecimy czarterami do Turcji (i nie tylko) z Rainbow Tours. Ale dokąd dokładnie? Tego jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: z Łodzi do Turcji IP: *.retsat1.com.pl 07.10.07, 20:56 Pewnie do najbardziej popularnego kurortu-Antalji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzki Re: z Łodzi do Turcji IP: *.toya.net.pl 14.10.07, 11:49 Malutkie sprostowanie: Rainbow Tours nie jest zainteresowane lotami z Łodzi do Turcji, ale Triada owszem. Chodza nawet sluchy ze Triada zamierza zrezygnowac z lotow czarterowych prawdopodobnie ze Szczecina i Wrocławia i przenieść je wlaśnie do Łodzi. A jeśli tak sie stanie to beda to loty nie tylko do Antali ale rowniez do Dalamanu. Gorąco pozdrawiam wszystkich miłośników Turcji - jej mieszkańców, kultury i języka :) Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Re: z Łodzi do Turcji 16.10.07, 14:52 Dalaman to byłoby super. Przepiekna Turcja Egejska w zasięgu ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: z Łodzi do Turcji 16.10.07, 16:12 > Gorąco pozdrawiam wszystkich miłośników Turcji - jej mieszkańców, > kultury i języka :) Pozdrawiamy rowniez nabywców bitych 'beemek' z Niemiec 'od Turka'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler2007 Re: z Łodzi do Turcji IP: *.lodz.mm.pl 16.10.07, 19:00 Oraz wielbicieli WIELKIEGO TURECKIEGO KEBABU za piątaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzki Re: z Łodzi do Turcji IP: *.toya.net.pl 16.10.07, 23:23 a jak sie dobrze potargowac to i za dwojke :D Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: z Łodzi do Turcji 16.10.07, 22:27 protz napisał: > Pozdrawiamy rowniez nabywców bitych 'beemek' z Niemiec 'od Turka'! Mój Turek był niemieckim Polakiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senicokseviyorum Re: z Łodzi do Turcji 31.10.07, 19:21 :):) a moj mąż jest turkiem i mieszkamy troszke w "mojej" Łodzi i "jego" Stambule ....kebab turecki to nie to co jemy w Łodzi:):) smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redrum Re: z Łodzi do Turcji IP: *.toya.net.pl 31.10.07, 20:15 > protz napisał: > > Pozdrawiamy rowniez nabywców bitych 'beemek' z Niemiec 'od Turka'! > > Mój Turek był niemieckim Polakiem ;) A auto bezwypadkowe,więc WTF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol1511 Re: z Łodzi do Turcji IP: *.era.pl 12.11.07, 10:17 W Triadzie pojawiła sie już oferta na lato 2008. Mozna zobaczyc że polecimy z nimi z Łodzi do Turcji i Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: z Łodzi do Turcji 12.11.07, 12:09 Nadal z międzylądowaniami czy już direct? mx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxior!!! Re: z Łodzi do Turcji IP: *.crowley.pl 12.11.07, 18:23 Egipt (Hurghada), Tunezja(Monastir + Turcja (Antalya) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: z Łodzi do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 08:42 Czyli podsumowując mamy na przyszły rok 3 kierunki czarterowe: 1)Egipt (Hurghada) - Alfa Star 2)Tunezja(Monastir) - Triada 3)Turcja (Antalya) - Triada A co z Tunisem? A tak w ogóle to mogę prosić o linka do tej oferty na lato 2008? Jeśli dobrze pójdzie dojdą jeszcze 3: 1)Włochy 2)Grecja 3)Izrael Może być całkiem całkiem, choć i to jeszcze za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł15 Re: z Łodzi do Turcji IP: *.era.pl 14.11.07, 11:00 "Czyli podsumowując mamy na przyszły rok 3 kierunki czarterowe: 1)Egipt (Hurghada) - Alfa Star 2)Tunezja(Monastir) - Triada 3)Turcja (Antalya) - Triada: NIE - podsumowując mamy: 1)Egipt ( Hurghada) - Alfa Star 2)Egipt (Hurghada) - Triada 3)Tunezja(Monastir) - Triada 4)Turcja (Antalya) - Triada: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Czyżby Izrael? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:57 Jeszcze nieaktywne. Ale czy to nie w końcu rozwiązanie sprawy dotyczącej lotów czarterowych do Izraela? www.alfastar.com.pl/kraj,Izrael Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: Czyżby Izrael? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:59 Oczywiście o Łodzi nic nie napisano, ale mam nadzieję, że to właśnie z naszego lotniska polecą turyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjkj Re: Czyżby Izrael? IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.11.07, 22:25 To raczej na pewno loty do Taby. Zresztą wisi to już od lipca... Był wielki banner TERAZ LOTY DO JORDANII/IZRAELA bezpośrednio Z WSZYSTKICH MIAST WYLOTOWYCH. Tylko ze jakos zadnych szczegolow imprezy nie było dalej podanych. Odpowiedz Link Zgłoś