Gość: robbie IP: *.toya.net.pl 17.07.03, 11:57 Proponuję wyliczyć ile wzrostu liczy średnio łódzki forumowicz. Niech każdy napisze ile ma wzrostu, później wszystko wyliczymy. Ja mam 187cm Pozdrawiam, robbie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal.ch Re: Wzrost forumowicza IP: 212.160.252.* 17.07.03, 12:09 W porównaniu z Tobą jestem kurduplem, bo mam "tylko" 181cm wzrostu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Piszcie bez tresci jak powyzej (nt) IP: *.toya.net.pl 17.07.03, 12:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Pierwsze wyniki :)) IP: *.toya.net.pl 17.07.03, 21:33 Jak na razie łódzki forumowicz ma średnio 175.2 cm wzrostu :) Dopisujcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Pierwsze wyniki :)) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 21:57 No to chyba przeze mnie- bo zaniżyłam drastycznie średnią;-( Ziomal, wpisz się- średnia na pewno od razu podskoczy;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Jak się zmierzę to dam znać :) /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.07.03, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: Nie chrzanię. Ostatnio mierzyłem się. IP: 212.160.252.* 21.07.03, 12:04 Geo tylko nie wyskakuj teraz zza rogu albo z ciemnej uliczki, bo ktoś zawału dostanie. :-) P.S. Mieścisz się jeszcze w "osiemsetpiątkach"? Ja przy moich 181cm szoruję głową po poręczy sufitowej. Te wagony projektował chyba jakiś kurdupel. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nie chrzanię. Ostatnio mierzyłem się. 21.07.03, 12:09 a jak myślisz-za co lubię Jelcze? Wysoki suifit i względna wentylacja;-) (Volvo w lecie odpada...podobno jak Citek) 805-tki- muszę uważać na poręcze, do sufitu brakuje mi kilka centymetrów...generalnie w miarę wygodnie mi się w nich jeździ (garbi) ;-) Ale czemu się dziwić..gdy on były projektowane przeciętny wzrost Polaka był znacznie niższy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: Nie chrzanię. Ostatnio mierzyłem się. IP: 212.160.252.* 21.07.03, 12:41 geograf napisał: > a jak myślisz-za co lubię Jelcze? No, z pewnością nie za rdzewiejące poręcze. ;-) > Wysoki suifit i względna wentylacja;-) (Volvo w lecie > odpada...podobno jak Citek) "Citki" po regulacji "wiatraków" to najprzyjemniejsze tramwaje przy takiej upalnej pogodzie. Geo, czasy się zmieniły. Taraz specjalnie czeka się na Cityrunnera, bo w porównianiu z nimi "osiemsetpiątki" to prawdziwe sauny. > 805-tki- muszę uważać na poręcze, do sufitu brakuje mi > kilka centymetrów...generalnie w miarę wygodnie mi się w > nich jeździ (garbi) ;-) Z poręczami to znam ten ból. Najlepiej jest siadać, ale tu z kolei czasami mam problemy z wciśnięciem nóg, w efekcie czego jadę trochę na okrak, trochę bokiem, trochę z nogą na grzejniku. Kombinacje alpejskie! :-) > Ale czemu się dziwić..gdy on były projektowane przeciętny > wzrost Polaka był znacznie niższy;-) Właśnie znalazłeś kolejny argument, dlaczego powinniśmy kupować nowe tramwaje niskopodłogowe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nie chrzanię. Ostatnio mierzyłem się. 21.07.03, 12:45 Gość portalu: michal.ch napisał(a): > > "Citki" po regulacji "wiatraków" to najprzyjemniejsze tramwaje przy takiej > upalnej pogodzie. Geo, czasy się zmieniły. Taraz specjalnie czeka się na > Cityrunnera, bo w porównianiu z nimi "osiemsetpiątki" to prawdziwe sauny. > Oooooooo...a to Ci nowość...nie jest mi z nim po drodze dlatego jestem nie na czasie w tej materii. Trzeba będzie się nim przejechać:> > Z poręczami to znam ten ból. Najlepiej jest siadać, ale tu z kolei czasami mam > problemy z wciśnięciem nóg, w efekcie czego jadę trochę na okrak, trochę > bokiem, trochę z nogą na grzejniku. Kombinacje alpejskie! :-) > Z tymi nogami to zależy od lat modernizacji. Generalnie tylko ostatnio miałem problem z nogami (ostatni remont 95 rok), ale i tak nie siadam-w lecie mógłbym sie przykleić tudzież zmoczyć całe siedzenie;-) W zimie...dla zdrowia i przyzwyczajenia;-) > Właśnie znalazłeś kolejny argument, dlaczego powinniśmy kupować nowe tramwaje > niskopodłogowe. ;-) ha! zawsze wierzyłem w swą ynteligencję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Wzrost forumowicza IP: *.toya.net.pl 18.07.03, 19:51 Widzę, że temat cieszy się powodzeniem :) Widzę również, że mamy dość wysokich forumowiczów. Liczeniem niech się zajmie ktoś inny, bo ja dziś w nocy wyjeżdżam. Pozdrowienia i życzę udanego urlopu i dużo dobrej pogody!!! robbie Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wzrost forumowicza 18.07.03, 23:21 Cwaniaczku, jak wrócisz sam będziesz liczył ;-) Wymyśliłeś, to pociągniesz to dalej. Udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wzrost forumowicza 18.07.03, 19:53 183 cm. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
petter 181 cm,ale tylko rano :-) 18.07.03, 23:10 181 cm miewam rano po przebudzeniu, dziwne ze nikt do tej pory nie zwrócił uwagi na fakt że po całym dniu chodzenia jesteśmy o te parę centymetrów mniejsi Pozdrawiam peter Odpowiedz Link Zgłoś