Gość: retut IP: *.din.or.jp 11.10.07, 16:29 Albo jego powiesili. W każdym razie na ulicy bodajże jest to Warszawska wisi na drzewach jego wyborcza podobizna. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oko Pytanie w radiu Parada IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.10.07, 22:06 Chyba w Paradzie pytali Pana Marka Michalika o jakieś sprawy w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Środowiska, nie zrozumiałem o co chodzi, może ktoś wie i napisze, po takim pytaniu mam pewien niesmak. Kto coś w tej sprawie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolin_lodz Re: Prezydent Michalik się powiesił. IP: *.toya.net.pl 14.10.07, 20:06 Panie Prezydencie mimo iż szczerze nieznosze PiSu zamierzałem na Pana głosować. Jednak skutecznie wyleczył mnie Pan. Powiesił Pan swój plakacik w hallu hali EXPO podczas targów INTERFLAT. Tak więc dziękuję uważałem Pana za fachowca który nie miesza polityki do wszystkiego co nas otacza. Jednak sie pomyliłem - ma Pan gdzieś wizerunek miasta wizerunek targów, coś co powinno być nieznależne od koniunktury politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Prezydent Michalik się powiesił. 14.10.07, 23:27 Dlaczego jego plakaty wiszą na barierkach przy jezdniach i torowiskach? Przecież to nie przystoi prezydentowi miasta! Wstyd być takim niechlujem zaśmiecającym miasto! Odpowiedz Link Zgłoś