ixtlilto 19.07.03, 20:14 Czy ktoś wie co znaczy: "Stav: nehavarováno" Będę wdzięczna za tłumaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: Tłumacz znający język český 19.07.03, 20:19 Prawdopodobnie: stan: bezawaryjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Tłumacz znający język český 19.07.03, 20:22 <wow> Jesteś wielki! pytanie od Tatki: jaką masz pewność, że to TO? (jake jest ew. inne możliwe tłumaczenie) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Tłumacz znający język český 19.07.03, 20:27 ixtlilto napisała: > pytanie od Tatki: jaką masz pewność, że to TO? (jake jest ew. inne możliwe > tłumaczenie) -- Czyżby pepiki nie dali ogłoszenia w normalnym języku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Tłumacz znający język český 19.07.03, 20:27 ixtlilto napisała: > <wow> > Jesteś wielki! :)))* Jakże mi miło1 :) > pytanie od Tatki: jaką masz pewność, że to TO? (jake jest ew. inne możliwe > tłumaczenie) Mam taki trochę starszawy programik Word Translator, który tłumaczy mi z wielu języków głównie na angielski. Słówko "stav" znaczy "state"; "nehavarováno" wprawdzie jako takiego nie było, ale za to "havarijní" znaczy "wrecking", zatem drogą dedukcji doszedłem do takiego znaczenia jak powyżej. Flipy pewnie wiedzą więcej :) Pozdrowionka serdeczne <///>(-:@=3 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Tłumacz znający język český 19.07.03, 20:30 zamek napisał: > zatem drogą dedukcji doszedłem do takiego znaczenia jak powyżej. -- Ty nasz Forumowy Szerloku ;-) > Flipy pewnie wiedzą więcej :) -- Też tak właśnie myślałem. Trzeba poczekać na jasnie Flipa pepikowego ;-) > <///>(-:@=3 -- A co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
holmes_i_watson Re: Tłumacz znający język český 19.07.03, 20:34 hubar napisał: > zamek napisał: > > zatem drogą dedukcji doszedłem do takiego znaczenia jak powyżej. > -- > Ty nasz Forumowy Szerloku ;-) Watsonie! Ktoś nam robi konkurencję i to pewnie po dumpingowych cenach! To niedopuszczalne! ShH Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto <///>(-:@=3 19.07.03, 20:46 hubar napisał: > > <///>(-:@=3 > A co to takiego? Zamek w kucharskiej czapce i krawacie w paski :D Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Tłumacz znający język český 19.07.03, 20:47 Super. Ja Znalazłam w sieci taki program, Właśnie z czaskiego na angielski; Ale nie działał. A znów z czeskiego na polski- nic nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś