bogusia_my Re: Czy słyszycie? 19.10.07, 18:37 tak słucham tego co lubię/Puccini arias/ plus kropelka metaxy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my to ty wpisałeś? 19.10.07, 18:48 Od 20.X, godz. 0:00 do 21.X do godz. 20:00 na Forum obowiązuje cisza wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longJO Re: to ty wpisałeś? IP: *.city-net.pl 19.10.07, 18:55 bogusia_my napisała: > Od 20.X, godz. 0:00 do 21.X do godz. 20:00 na Forum obowiązuje cisza > wyborcza Jakaś kompletna bzdura w stylu PO,zamknąć usta,nie dać wyjechać itp. Może PO,zakaże używania nettu.......wcale bym się nie zdziwił,PO takich komuchach wszystkiego można się spodziewać,zrobią z nas Irlandię osiemnastego wieku:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Witaj Longi! 19.10.07, 19:07 nakole napisał: > Nuda? Skąd ta insynuacja? Ale nie wysilaj się z tym Witaj,walka TrWA,obojętnie kto wygra,dobro i zło nigdy nie stworzą POPISU,chyba że Donaldzik przestanie brać:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Witaj Longi! 19.10.07, 19:09 Jednak nudzisz się Longi... co Cię pasjonuje procz narzekactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Witaj Longi! 19.10.07, 19:15 nakole napisał: > Jednak nudzisz się Longi... co Cię pasjonuje procz narzekactwa? Aaa,co cię to obchodzi....hymmm? Poza tym ostatnie dwa lata były świetne,gorzej z następnymi,skąd ja wezmę tyle na łapówki jak Donaldzik wygra hymmm??? Na szczęście wieś jest za PiS i w tym cała nadzieja:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Witaj Longi! 19.10.07, 19:23 Hymmm, nie było pytania. A, co takiego pozytywnego zdarzyło sie w ciagu tych dwoch lat, że hymmm, w taki zachwyt wpadasz nad tym epizodzikiem? Nie będziesz dawał łapówek, bo tylko złodzieje je dają, tak przynajmniej cały czas tak pisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Witaj Longi! 19.10.07, 19:40 nakole napisał> Nie będziesz dawał łapówek, bo tylko złodzieje je dają, tak > przynajmniej cały czas tak pisałeś. Hymm,czasami piszesz jak Hindus na budowie w Manu....,człowieku(!) znasz realia tego kraju i urzędasów,rozczarowujesz mnie swoja naiwnością i głupota,ale taki to nett:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Tylko tyle? 19.10.07, 20:35 Siankiem, siankiem Szanowny Pan się wykręcił, w dodatku spleśniałym. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Longi w najwyższej formie :D 19.10.07, 19:04 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,2932602.html www.idg.pl/news/83271.html Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Longi w najwyższej formie :D 19.10.07, 19:11 szprota napisała: > serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,2932602.html > www.idg.pl/news/83271.html Akurat mnie to nie dotyczy,nie mam zamiaru agitować na cokolwiek,nawet na drugą Irlandię(zwłaszcza zarobki)bo i tak Donaldzik tego mi nie da,choć obiecuje. Jutro mnie nie ma POprostu fizycznie..........także nie martw się że mnie zamkną;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Longi w najwyższej formie :D 19.10.07, 19:16 Jakoś mi to nie spędzało snu z powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my cisza leczy;-) 19.10.07, 18:51 nawet prowadzę takie zajęcia Dzieci potrzebują ciszy a co z dorosłymi? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: cisza leczy;-) 19.10.07, 18:54 ...dorośli także jej potrzebują, dlatego na rowerze uciekam od zgiełku, a w pracy wybrałem bardzo zrujnowany, ale samodzielny pokój i szeroko otwarte okno przez które wpada dużo powietrza i światła. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: cisza leczy;-) 19.10.07, 18:55 No właśnie sobie uświadomiłam, że tkwię w omal zupełnej ciszy od kilku godzin (nie licząc dźwięku klawiatury i miauczenia kotów czasem). Lubię ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: czy 19.10.07, 19:06 Zależy wedle jakiej definicji... pl.wikipedia.org/wiki/Polityka Odpowiedz Link Zgłoś
nakole ...polityka, to... 19.10.07, 19:14 ...pasjonująca dziedzina, ale nie w tym wydaniu, którym nas ostatnio uraczono. Podobno nawet jakieś zasady były :\ Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Coś dla szproty 19.10.07, 21:05 www.wykop.pl/ramka/30536/cala-prawda-o-kotkach Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę... 19.10.07, 19:29 to Jarek odkręca tabliczkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 19:32 ...miła sercu pamiątka. Kocisko się ucieszy. Pan w dom, miska pełna mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 19:37 Narzeczona za sukienka lata po Warszawie i za hehe firmowa torebka, a ci tylko Kota widza, do swiat Kot bedzie mial pania! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 19:40 Kot niekiedy ważniejszy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 19:42 nett1980 napisała: > Narzeczona za sukienka lata po Warszawie i za hehe firmowa torebka, > a ci tylko Kota widza, do swiat Kot bedzie mial pania! Aaa,ty latasz po forum zamiast zrobić dobrze chłopu i wycyklinować podłogę.........być może będzie ślub,ale czy to powód do ironii i żartów? Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my i co mi sie stało ;-) 19.10.07, 19:48 zapowiadałam się na super : -dziennkarza -tłumacza -polityka Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my Re: i co mi sie stało ;-) 19.10.07, 19:49 a teraz widzę ;-) że i babski premier byłby ze mnie jak sie patrzy ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 19:47 Kiedy ja mam 100% mezczyzne i mozemy robic sobie wzajemnie dobrze, a chlopu to niech robi dobrze twoja polowica, gdy odkleisz sie od klawiatury. Cyklinowanie to bylo w niedziele, dzis dopiero udalo mi sie capon polozyc, a jutro moj mezczyzna polozy lakier, potem czeka nas malowanie sufitu i scian, a to wszystko przez to ze sasiad z gory nas zalal w wakacje. Oczywiscie mieszkanie bylo ubezpieczone, ufff.Chcesz wiecej szczegolow? A co do premierostwa to sie ciesze, nawet Jarek na szczescie zasluguje, bo czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 19:59 nett1980 napisała: a jutro moj mezczyzna polozy lakier, potem czeka > nas malowanie sufitu i scian Hymm,daruj sobie te wstawki sexualne(bo jeszcze ci sutki staną),poza tym kolejność powinna być odwrotna,co do remontu..........ale wy w Łodzi widocznie robicie wszystko inaczej.........głosujecie na złodziei,pisząc o uczciwości,popieracie pedalstwo..pisząc o moralności,a także jesteście za rozwojem broniąc eko-terorystów którzy są przeciw.....hymm,wy miastowe to jakieś dziwne jesteśta:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 20:01 No widzsz Longi, sam dochodzisz do tego, że miasto nie jest dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 20:13 nakole napisał: > No widzsz Longi, sam dochodzisz do tego, że miasto nie jest dla > Ciebie. Nawet bym nie chciał,zwłaszcza w Łodzi:-))) pl.youtube.com/watch?v=OsrDv3K7RNI grunt żeby donaldzik mnie nie okradł,jak bywało POprzednio,to będzie ok,nawet w Brzezinach:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 20:00 Jakoś dziwny ten remont. Ja restaurację podłogi zostawiłbym na koniec prac odnowicielskich. Premierowi zmiana stanu cywilnego przydałaby się już dawno, może byłby mniej kłótliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 20:14 Dobra kolejnosc, bo jak zobaczylam jakie rozpedzona cykliniara zostawila slady na scianie, to brrr, a potem jeszcze uszczelniacz szpar troche na scianie zostawil sladow, jak sie braki uzupelnialo. A jeszcze ten pyl z cyklinowania osiadajacy wszedzie. A premier moze i bedzie mniej klotliwy, ale czy mniej podejrzliwy? Byla kiedys piosenka-"Nie wierz nigdy kobiecie", a nuz ja zna? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Uśmiechnij się! 19.10.07, 19:53 W niedzielę rano czeka Cię spacer za kotarę, a potem rosół z cienkim makaronem i natką pietruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 19:51 Pani powie: -Albo kot, albo ja, wybieraj...Kot za płot? Czy aby zaczipowany? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy słyszycie zgrzyt śrubokręta? Bo ja słyszę 19.10.07, 19:54 Eee z taka niechecia do kotow, to by sie nawet przez pierwsze sito nie przecisnela...Pewnie ja zwierzak polubil, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Słabnie mi słuch, czy jak? 19.10.07, 23:23 Może tylko ciszę słyszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Słabnie mi słuch, czy jak? 19.10.07, 23:28 pl.youtube.com/watch?v=PFhhwLXO7BM Cicho!!!..........ludzie tu śpią;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Słabnie mi słuch, czy jak? 19.10.07, 23:32 Prawdę powiedziawszy zawsze uważałem, że on strasznie beczy, ale oczywiście rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Słabnie mi słuch, czy jak? 19.10.07, 23:35 Eustachiuszu! Ostrożnie z tą trąbką! [Szprota tak kiedyś powiedziała] Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Eche. 19.10.07, 23:30 Czy powinnam zmienić na najbliższe 44,5 godz. sygnaturkę? Bo się może niektórym źle kojarzyć... albo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Eche. 19.10.07, 23:32 Ide spac i wciaz nie moge dojsc do loza, a tu jeszcze sygnaturke trzeba skrocic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Mnie szumi w uszach... nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Czy słyszycie? 20.10.07, 08:51 Po cichu, po wielkiemu cichu, idu sobie ku miastu na zwia-adu. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Cisza, trochę naruszana przez forumowiczów 20.10.07, 15:32 Trudno ich upilnować, skubańców. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Czy słyszycie? 20.10.07, 22:39 nakole napisał: > Ciiiiiszaaaa! słyszę:) tv i radio wyłączone, jedynie komputer szemrze cichutko i jeszcze ulica pod oknem, bardzo uczęszczana /gdzie oni wszyscy jadą o tej porze??/ lubię sobotnią noc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy słyszycie? 21.10.07, 00:19 ...jadą się bawić, wracają do domów, może do pracy, mazac po murach, pić i sikać po bramach,i gdzie kto woli.... Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka zamiast knedli pierogi ruskie nakole:)) 21.10.07, 00:27 teraz zjadam, ze słoninką, żeby nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: zamiast knedli pierogi ruskie nakole:)) 21.10.07, 00:38 Ałła! Pychota pewnie :) Dobre pirogi ruskie jadłem kiedyś w barze przy drodze 39 koło Mikoszowa. Jeszcze ich smak czuję...na miejscu robione. Palce lizać. Smacznego życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox A było tak ciiiiiichooooo 21.10.07, 22:55 Uszanujmy zakończenie tej ciszy minutą ciszy. Ciiiiii... Odpowiedz Link Zgłoś