Gość: krak IP: 212.160.172.* 22.10.07, 09:56 Sieradzanie! Co wam PiS naobiecywal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario S8? IP: *.toya.net.pl 22.10.07, 10:01 Nie rozumię czemu Sieradz głosował za PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris To słabi kandydaci PO!-niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:52 Sieradzkie zostało potraktowane przez PO po macoszemu-żadne spektakularne nazwiska, a w PIS same gwiazdy! I stąd taki wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sieradzak Re: Sieradz: zwycięstwo PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:19 nie sugerujemy sie obiecankami, więc spadaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak To co zyskaliscie w takim razie przez te dwa lata IP: 212.160.172.* 22.10.07, 12:37 procz obietnic???? Pytam na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Tak jak myslalem- niekonczaca sie lista IP: 212.160.172.* 22.10.07, 14:24 sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: To co zyskaliscie w takim razie przez te dwa IP: 81.219.176.* 22.10.07, 15:00 No jak to co? Jedno uzyskali dzięki PiS na pewno - że nie będzie przez ichni zaścianek żadne S8 przebiegać, będą sobie dalej gnuśnieć w swoim grajdołku Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Sieradz: zwycięstwo PiS 22.10.07, 11:23 To, że wygrał p.Zalewski wcale mnie nie dziwi. Przecież to jedyny, normalny z PIS-u!! Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Normalny z PiSu ?! 22.10.07, 12:52 Niemożliwe! Gdyby był normalny nie byłby pisiorem! Ciekawe, przeciw komu teraz bedą protestować wieśniaki z Sieradza że ich ominęła S-8 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: Normalni tylko z PO! IP: *.pai.net.pl 27.10.07, 19:29 Niesiołowski,Śledzińska-Katarasińska,Skrzydlewska no i oczywiście HGW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warcianin Sieradz: zwycięstwo PiS IP: *.zdnet.com.pl 22.10.07, 11:23 paranoja dziadek Olas w sejmie ktoś tu powinien się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Sieradz: zwycięstwo PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:20 Szkoda, że Sieradz już zapomniał o kto próbuje pozbawić ich drogi S8 i stara się trzymać ich na uboczu. Ale jak uważają że nie potrzebują i nie chcą się rozwijać to szkoda. Rozumiem, że przeważył elektorat wiejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olson Sieradz: zwycięstwo PiS IP: *.smrw.lodz.pl 22.10.07, 13:44 nie powinni głosować wogóle, do roli wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Sieradz: zwycięstwo PiS IP: *.lodz.msk.pl 22.10.07, 14:31 > Sieradzanie! Co wam PiS naobiecywal? S8 przez Piotrków i Bełchatów oraz korek samochodowy w środku miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek kmiot to kmiot IP: *.toya.net.pl 22.10.07, 15:12 Z ręki weźmie a i tak ugryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sieradzanin Re: Sieradz: zwycięstwo PiS IP: *.pcz.pl 22.10.07, 19:32 W całym okręgu wygrał PiS, jednak w największych miastach okręgu (choć to z pewnością nie metropolie) czyli w Pabianicach, Zgierzu, Sieradzu, Wieluniu i Zduńskiej zdecydowanie wygrało PO (choć w powiatach których ww miasta są stolicami już zazwyczaj NIE). W najmniejszych miastach takich jak Poddębice czy Pajęczno zdecydowanie wygrał PiS. Okręg Sieradzki to okręg typowo wiejski, i to ten elektorat ma największy wpływ na całość Okręgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2549SzB05 No nie przypuszczałęm że Sieradz tak sie zbłaźni!! IP: *.toya.net.pl 22.10.07, 20:03 Wstyd! Ale jak widać buraki głosowały na buraki! Cieszę się mimo to, że w Sieradzu mieszkają, może w mniejszości ale jednak są, inteligentni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj No nie przypuszczałęm.Nie bój. zobaczymy za 2 lata IP: *.pai.net.pl 27.10.07, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwren Najważniejsze że Samoobrona zdechła IP: *.toya.net.pl 22.10.07, 22:41 jak pies pod płotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Sieradz: zwycięstwo PiS IP: *.toya.net.pl 23.10.07, 18:54 a co naobiecywał?zatrudniłam sie jako sekretarka.Zamiejscowy Ośrodek Dydaktyczny Politechniki Łódzkiej w Sieradzu ...... i wyposażoną dla kierunku Ochrona Środowiska. Obecnym dyrektorem Ośrodka jest dr hab. Stanisław Karski. ... będę musiała się zwolnić.boże czlowiek po wykształcony,ale jak mam odbierac te jego nienormalne telefony? ludzie w pewnym wieku powinni ustapic mlodszym,a na pewno trzeba im zabrac telefony komorkowe!664433504 jak mi się wyswietla to juz slyszę-no co ty nawet telefonu nie umiesz odebrać?i tak jest w Polsce,że ludzie-buraki z prowincji utrudniają nam życie i prace.ktoś go wybrał na to stanowisko-ale ja na bank nie zniose tego dlużej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbp Sieradz IP: 195.117.255.* 25.10.07, 08:30 Mieszkam w ZGIERZU do Łodzi ma 10 miniut samochodem w Sieradzu i okolicach bywam służbowo raz dwa razy w miesiącu ... glosuję na listę sieradzką ???? .... bez sensu Mój kolega z Kutna w Sieradzu nie był w zasadzie nigdy chyba, że przejazdem bo i po co. Też głosuje na listę sierdzką Odpowiedz Link Zgłoś