sloggi 26.07.03, 21:09 Taka impreza to wspaniałe wypromowanie miasta. Głośno i dobitnie TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Go Re: Paradzie 2003 mówmy zdecydowanie TAK!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 26.07.03, 22:10 Taaa, niestety już pozamiatane. Może za rok??? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Czyżby klamka na "nie" zapadła? 27.07.03, 16:59 Jaka jest sytuacja? Wypadłem z obiegu... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Czyżby klamka na 'nie' zapadła? 27.07.03, 18:09 Oczywiście, że NIE. Walczymy jak Roland itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto TEUFEL 8-0 28.07.03, 10:42 teufel napisał: > Oczywiście, że NIE. Walczymy jak Roland itp. Teufel, przemyśl to... walczymy jak Roland czy jak Dawid? Przypominam, że Roland poległ, a Dawid powalił Goliata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Kropiwnicki Re: Czyżby klamka na 'nie' zapadła? IP: *.gen.twtelecom.net 27.07.03, 20:23 aard napisał: > Jaka jest sytuacja? Wypadłem z obiegu... Jaka? Podjąłem decyzję, której nie zmienię. Znaci moją stanowczość chociażby ze sprawy Teatru Nowego. Decyzje podejmuję po przemyśleniach więc nie ma mowy o ich zmianie bo to by była bezmyślność. Parada za mojej kadencji się w Łodzi nie odbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Czyżby klamka na 'nie' zapadła? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 00:26 Jestes bezmyslnym człowiekiem, wiec nie bylo by to nicnowego . Czlowiek ktory sprzeciwwia sie tylu tysiacom ludzi,ktory odbiera miastu ktore powinien wspierac cos co je promuje, prosze wybaczyc, dla mniejest idiota. Sluchajcie ja naprawde nie wiem skad biora sie tacy ludzie. potanowi sobie nie i koniec zero dobrych, logicznych argumentow. Bezmyslne brniecie przed siebie z klapkami na oczach i korkami w uszach. Do tej pory wydawalo mi sie ze prezydent powinien reprezentowac , pomagac i wspierac mieszkancow i miasto. nie niszczyc i sprawiac, ze postrzegane jest gorzej niz dotychczas. podr Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Czyżby klamka na 'nie' zapadła? 28.07.03, 10:46 Gość portalu: Jerzy Kropiwnicki napisał(a): > Jaka? Podjąłem decyzję, której nie zmienię. Z tego co wiem decyzji nie ma. Zostanie ona podjęta i podana do publicznej wiadomości w czwartek o godzinie 12, na cotygodniowej konferencji prasowej. ps. jak było na Podhalu? > Parada za mojej kadencji się w Łodzi nie odbędzie. Hehe.. ten tego... Zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa@gazeta.p Re: Paradzie 2003 mówmy zdecydowanie TAK!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.07.03, 20:09 jestem CALKOWICIE ZA PARADA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: Paradzie 2003 mówmy zdecydowanie TAK!!! IP: *.visp.energis.pl 27.07.03, 23:12 sloggi napisał: > Taka impreza to wspaniałe wypromowanie miasta. > Głośno i dobitnie TAK!!! 1-milionowa ŁÓDŻ musi stworzyć przez swoją paradę miłości konkurencję Berlinowi,stań się więc METROPOLIS POLSKIEJ AVANGARDY......, im więcej medialnego huku wokół tej gigantycznej imprezy TECHNO tym lepiej dla wypromowania miasta jako stolicy polskiego liberalizmu,subkultury młodzieżowej i szeroko rozumianej nowoczesności oraz walki z drobnomiasteczkowym i drobnomieszczańskim zacofaniem i kołtuństwem zalewającym ostatnio jak grożna fala na oceanie nasz pięknylecz niezwykle zachowawczy kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: Paradzie 2003 mówmy zdecydowanie TAK!!! IP: *.visp.energis.pl 29.07.03, 12:25 sloggi napisał: > Taka impreza to wspaniałe wypromowanie miasta. > Głośno i dobitnie TAK!!! po podpianiu offsetu na high technology US, z okiem cyklonu w łódzkim parku technologicznym i forsowną rozbudową transkontynentalnego lublinka z połączeniami z Kalifornią i Moskwą oraz Stuttgartem oraz MILANO a także z TOKIO,nie wyobrażam sobie by tak nowoczesne miasto nie organizowało parady TECHNO,będąc w przyszłości stolicą spraw związanych z techno, electro, i roboto technikami a także z mikromechaniką i nanotechnologiami.Kultura młodzieżowego techno jest nieodłaczną skladową burzliwego rozwoju internetu i innowacyjności kulturowej i wynalazczej wśród młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Paradzie 2003 mówmy zdecydowanie TAK!!! 29.07.03, 12:57 Zobaczcie co już napisali o Paradzie: www.parada2003.prv.pl -> media Odpowiedz Link Zgłoś