coronella 13.11.07, 17:23 Czy ktos może zna ta przychodnię (dla dziecka) i p. doktor? Wdzięczna będe za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mam Re: POZ na Murarskiej i p dr Narbut- potrzebuje o IP: 195.117.116.* 13.11.07, 22:46 Przychodnia z bardzo życzliwą atmosferą. Pani doktor C. Narbut jest rewelacyjnym lekarzem, diagnoza Pani doktor nie jednemu dziecku uratowała życie. Zapisałam się do przychodni wyłącznie ze względu na Panią dr Narbut. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: POZ na Murarskiej i p dr Narbut- potrzebuje o 14.11.07, 00:33 Jak to życie? Ja też mieszkam przy Murarskiej, to znaczy że w innych przychodniach, które nie mają szczęścia zatrudniać tak zdolnych lekarzy dzieci mrą jak muchy? Na co? Jakie diagnozy uratowały życie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: POZ na Murarskiej i p dr Narbut- potrzebuje o IP: 195.117.116.* 14.11.07, 06:22 W trudnej do rozpoznania chorobie diagnoza była szybka i trafna, dzięki temu uniknęliśmy rozwoju choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella bryzolin, mam 14.11.07, 08:39 Hej, nie mrą jak muchy, ale ciezko jest znależć lekarza, który szuka, a nie zgaduje. Ja mam, niestety, takiego zgadywacza, na zasadzie: a może to? nie pomaga? to może to? Mam dosyć faszerowania dzieci antybiotykami, chce znależć lekarza, który mądrze i sensownie poprowadzi. U nas było super dopóki nie zaczęły sie choroby. Mam: dzieki za opinie. A jak wyglądają szczepienia? Życzliwie podchodzą do dzieci? Ja mam prawie 5-latkę i niedługo idziemy na szczepienie, niestety mała, po ostatnich doświadczeniach szpitalnych, bardzo boi sie zastrzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Wypieki Coronelli 14.11.07, 12:37 Coronello, tak wczoraj pomyślałem co się z Tobą dzieje i jak Twoje domowe wypieki. Zdrowia dla pociechy życzę i pozdrowienia ślę. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Wypieki Coronelli 15.11.07, 20:46 oo, dzięki!! Jak miło :) Wypieki a i owszem, znikają szybciej niż zdązą wystygnąć :) A ja ostatnio w temacie medycznym siedzę, na rozrywke nie mam czasu, ani ochoty za bardzo :( Dzięki za życzenia! Przekaże, niech szybko zdrowieja łobuziaki. Odpowiedz Link Zgłoś