Dodaj do ulubionych

POZ na Murarskiej i p dr Narbut- potrzebuje opini.

13.11.07, 17:23
Czy ktos może zna ta przychodnię (dla dziecka) i p. doktor?
Wdzięczna będe za opinie.

Obserwuj wątek
    • Gość: mam Re: POZ na Murarskiej i p dr Narbut- potrzebuje o IP: 195.117.116.* 13.11.07, 22:46
      Przychodnia z bardzo życzliwą atmosferą. Pani doktor C. Narbut jest rewelacyjnym
      lekarzem, diagnoza Pani doktor nie jednemu dziecku uratowała życie. Zapisałam
      się do przychodni wyłącznie ze względu na Panią dr Narbut.
      • bryzolin Re: POZ na Murarskiej i p dr Narbut- potrzebuje o 14.11.07, 00:33
        Jak to życie? Ja też mieszkam przy Murarskiej, to znaczy że w innych
        przychodniach, które nie mają szczęścia zatrudniać tak zdolnych
        lekarzy dzieci mrą jak muchy? Na co? Jakie diagnozy uratowały życie?
    • Gość: mam Re: POZ na Murarskiej i p dr Narbut- potrzebuje o IP: 195.117.116.* 14.11.07, 06:22
      W trudnej do rozpoznania chorobie diagnoza była szybka i trafna, dzięki temu
      uniknęliśmy rozwoju choroby.
      • coronella bryzolin, mam 14.11.07, 08:39

Hej,
        nie mrą jak muchy, ale ciezko jest znależć lekarza, który szuka, a nie zgaduje. Ja mam, niestety, takiego zgadywacza, na zasadzie: a może to? nie pomaga? to może to?
        Mam dosyć faszerowania dzieci antybiotykami, chce znależć lekarza, który mądrze i sensownie poprowadzi. U nas było super dopóki nie zaczęły sie choroby.

Mam: dzieki za opinie. A jak wyglądają szczepienia? Życzliwie podchodzą do dzieci? Ja mam prawie 5-latkę i niedługo idziemy na szczepienie, niestety mała, po ostatnich doświadczeniach szpitalnych, bardzo boi sie zastrzyków.

• trooly Wypieki Coronelli 14.11.07, 12:37
          Coronello, tak wczoraj pomyślałem co się z Tobą dzieje i jak Twoje
          domowe wypieki. Zdrowia dla pociechy życzę i pozdrowienia ślę.
          • coronella Re: Wypieki Coronelli 15.11.07, 20:46
            oo, dzięki!! Jak miło :) Wypieki a i owszem, znikają szybciej niż zdązą wystygnąć :) A ja ostatnio w temacie medycznym siedzę, na rozrywke nie mam czasu, ani ochoty za bardzo :(
            Dzięki za życzenia! Przekaże, niech szybko zdrowieja łobuziaki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka