longeta 17.11.07, 22:38 Mam nadzieje PObije warszawkę wszawkę i Kaszubów,to jest Narodowy Stadion:-))) I tyle na razie na ten temat,graty Leo,przyszywany Polaku,który jesteś bardziej Polski,od moich rodaków:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Kocioł Czarownic 17.11.07, 22:50 przyslowie napisała: > Longetę diabeł opętał. To tylko radość:-))) Ale mam pytanie czy wszawka,lub Gdańsk zasługują,biorąc pod uwagę nasz Narodowy Stadion.........owszem tak,wiwat Kocioł Czarownic:-))) Ps.każdy kraj ma tradycję,trzeba ją chronić,a nie lansować miernoty na mistrzostwa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kocioł Czarownic 17.11.07, 23:32 nakole napisał: > ...typowy bełkot pseudoPolaka. W tym wątku pisałem jako kibic,wszawka,ani Gdańsk POprostu nie zasługują na mecze ME,już Łódź ma lepsze od Gdańska tradycje,mimo kryzysu piłki............ale wystarczy tylko kasa i wróci na zasłużone miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kocioł Czarownic 17.11.07, 23:42 nakole napisał: > ..a, co ci kibolu Gdańsk zawinił? Wypraszam sobie Łódzki buraku........widocznie nie jesteś kibicem i nie masz POjęcia o tradycjach Polskiej Piłki Nożnej,ot typowy wykształciuch,europejczyk pełna gębą,a nie wie gdzie był Ruch Wielkie Hajduki:-))),za to zapewne znasz wszystkie mecze i ligę w Irlandii,kraj twoich marzeń:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Kocioł Czarownic 17.11.07, 23:53 ..na początek brzezińska bulwo, skoro jesteś kibolem to dlaczego ten foch? Dbaj o pikawkę. Zalecam więcej ruchu, no może nie wbiejgaj na Pijoka, ale truchtaj wokół blokhauzu. Twoja pikawka w twoich nogach. Lubię jak piszesz do mnie "wykształciuch i Europejczyk", to takie pieszczotliwe :-)* Krajem moich marzeń jest Australia. Wiesz gdzie to? Nie zbuszuj jej w Austrię. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 00:08 nakole napisał: > ..na początek brzezińska bulwo, skoro jesteś kibolem kibolem jesteś ty,miasto Łódź zobowiązuje,na wsi nie ma takich tradycji,my tylko kibicujemy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 00:12 nakole napisał: > Krajem moich marzeń jest Australia. Też czytałem: "tomek w krainie kangurów"jesteś PO prostu Po..y,ale jedź do swojego raju,im szybciej tym mnie smrodu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 00:20 A co w tym po..ego, że fascynuje mnie Australia? Rozumiem, że poprzestałeś na lekturze powieśći Szklarskiego, matołku... Np.:"Vossa" (to też o tym kontynencie) nie przeliterowałeś? Zresztą o co ja pytam. Ta postać to Niemiec, to mogłoby cię zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 00:26 Jak ja mam ochotę gdzieś jechać to jadę i żaden Niemiec mi nie POmaga:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 00:32 No to jak takiś hardy to niech cię twoje pojeby wspomoga pienieżnie i zrób ten szlak choćby pieszo, a w spiżu cię odleją i na Pijoku stać bedziesz póki złomiarze się z toba nie rozprawią. Głąbie, ten Niemiec Voss poniósł porażkę. POroPOPOPOPO! wildworks.co.nz/csr/route_pl.php Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 00:36 nakole napisał: > No to jak takiś hardy to niech cię twoje pojeby wspomoga pienieżnie > i zrób ten szlak choćby pieszo, a w spiżu cię odleją i na Pijoku > stać bedziesz póki złomiarze się z toba nie rozprawią. > Głąbie, ten Niemiec Voss poniósł porażkę. POroPOPOPOPO!] pijesz----------nie pisz,bełkoczesz trochę,skacz do łóżka australopiteku:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 00:43 Coż z tego żeś przypadkowo homo erectus skoro od wyprostu skasowałeś sobie mózgownicę. Trzeba było wcześniej wyść z jaskini. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 13:06 Żal mi Cię, Longeto. Mecz z Nakole przegrałeś sromotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kocioł Czarownic 18.11.07, 13:14 przyslowie napisała: > Żal mi Cię, Longeto. Mecz z Nakole przegrałeś sromotnie. (rotfl),wątek jest o stadionie Narodowym,niestety niektórzy nie trybią,POza tym to twoje subiektywne odczucie,nie przypominam sobie sytuacji,by ktoś z moich oponentów na tym forum ryskę zrobił;-) Ps.jako kiobic nalegam by ME i nasza drużyna grała w Chorzowie,a nie wszawce i Gdańsku,kocioł Czarownic to szczęśliwe miejsce dla naszej drużyny:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Oświeć mnie 18.11.07, 13:36 W czym Łódź ma większe tradycje od Warszawy. Proszę, czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Oświeć mnie 18.11.07, 13:42 yavorius napisał: > W czym Łódź ma większe tradycje od Warszawy. Proszę, czekam. -pierwsze bo to Łódź....stolica mojej okolicy -wszawka POgrąży się w łapówkarstwie(jak zwykle)za tych nowych rządów -Chorzów powinien grać na ME,to nasz Narodowy Stadion:-))) Odpowiedz Link Zgłoś