sztamka 24.11.07, 16:44 właśnie spożywam:D 81%kakao, chili nie wiadomo ile, ale gorzka i ostra jest jednakowo...ciekawe doznanie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nett1980 Re: Jedliście czekoladę z dodatkiem chili? IP: *.toya.net.pl 24.11.07, 17:08 Pamietam z filmu Czekolada, jak zdrowko sie poprawi, to sprobuje, rozgrzewa dusze i cialo? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie. Lecz byliśmy częstowani 24.11.07, 17:21 wódką z dodatkiem chili. Doznania... jak od każdej wódy. Czekolady raczej nie lubię. Ta mleczna jest za słodka, szczękościsk gotowy, a ta gorzka cuchnie. Nie, ta mleczna też śmierdzi. A pamiętacie wyrób czekoladopodobny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
babka24 Re: Jedliście czekoladę z dodatkiem chili? 24.11.07, 22:58 przepyszne..... niezapomniane doznanie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jedliście czekoladę z dodatkiem chili? 24.11.07, 23:04 też bym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Jedliście czekoladę z dodatkiem chili? 25.11.07, 22:40 a właśnie, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Re: Jedliście czekoladę z dodatkiem chili? IP: *.uml.lodz.pl 26.11.07, 10:04 Na zimne dni super! Rozgrzewa poprawia stan ducha i w ogóle mniam Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka rozgrzewa i wprawia w stan zdziwienia 27.11.07, 19:01 tych, którzy jedzą:) skrajne odczucia... ale dobra jest, kawałek mi jeszcze został Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaa Re: Jedliście czekoladę z dodatkiem chili? IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.11.07, 19:28 A gzie kupiłeś? Może też się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Jedliście czekoladę z dodatkiem chili? 27.11.07, 19:38 Gość portalu: jaaaaaaaa napisał(a): > A gzie kupiłeś? w sklepie markety:)) Odpowiedz Link Zgłoś
loleksrolek Re: Jedliście czekoladę z dodatkiem chili? 27.11.07, 19:46 no i jak pyszna Odpowiedz Link Zgłoś
evonka robiliscie i jedliscie 29.11.07, 23:44 i było pyszne! czekolady grubej na 1,5cm cała blacha od ciasta.. kroisz, posypujesz chili i jesz. py-cho-ta! Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Właśnie spożyłem 30.11.07, 20:48 W ramach eksperymentu. Ale w konfiguracji odwrotnej, to znaczy papryczka z czekoladą. Właściwie to był to substytut chili (na słoiku napisali "Feferoni Hot") i substytut czekolady, taka polewa czekoladowa do lodów. Obydwa produkty znalazły się w mojej lodówce zupełnym przypadkiem. Eksperyment się udał. Nadzwyczajnych uniesień nie odnotowano, ale zjeść się dało. Więc zjadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Właśnie spożyłem 30.11.07, 21:24 Misie są łakome. Misie wszystko zjedzą. Misie trzeba trzymać daleko od miodu! Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Właśnie spożyłem 30.11.07, 21:30 Misie mają jeszcze w lodówce jakieś lody orzechowe, które mają co najmniej trzy miesiące i jakoś się nie zanosi, żeby misie je wkrótce spożyły. Takie lody to się przeterminowują w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 E. Grozi Ci najwyżej sraczka. 30.11.07, 21:35 Pomyśl, że są ludzie na świecie, którzy wiele by oddali za luźny stolec. Reklamy tak głoszą przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: E. Grozi Ci najwyżej sraczka. 30.11.07, 21:38 Od lodów przeterminowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: E. Grozi Ci najwyżej sraczka. 30.11.07, 21:40 Sraczka grozi temu, co je zje. Ja się nie kwapię. Ale jeżeli ktoś odda mi wiele za mój luźny stolec, to się poświęcę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Właśnie spożyłem 30.11.07, 21:36 Tak w ogóle to lody się przeterminowują. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Właśnie spożyłem 01.12.07, 22:12 Misiu, daj se spokój z eksperymentami. Tu potrzeba wypróbować wyroby firmowe, czasem markowe. Kupiłam dziś czekoladę z chilli firmy Lindt. Firma nienajgorsza. Czekolada nie jest Noir a Dark. To nic. Masy kakaowej min. tylko 49 proc. Zastanawiam się, kiedy zdegustować, ale może dopiero w pracy, bo więcej osób ją oceni. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Właśnie spożyłem 01.12.07, 22:16 Dajcie posmakować. Zastanawiam się, może czekolada bedzie lepsza od lodów śmietankowych w POlewie POziomkowej. Lodami troszkę zanudzam ale to ze zrozumiałych względów. Wybaczacie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Właśnie spożyłem 01.12.07, 22:26 Próbowałeś już lodów, by móc porównywać? Wydaje mi się, że nie wszyscy są w stanie Ci wybaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Właśnie spożyłem 01.12.07, 22:56 Psia kość, nie zasnę. Dlaczego ludzie są tak okrutni, ja im wybaczyłem, a oni... Odpowiedz Link Zgłoś