minigry.amor.pl 08.12.07, 18:57 Dziwny artykuł na onet.pl biznes.onet.pl/0,1654970,wiadomosci.html Wygląda mi to na biały PR prowarszawski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sas Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 19:04 Korki i paraliż na drogach. Wiele utrudnień i syfu i wawka umie sie chwalić i robić wokół siebie splendor. Tylko Łódź lubi sie krytykować. brite i hubar plujcie dalej na nasze miasto! ucinajcie gałąź na której siedzicie. mam nadzieje iz tylki wam popekaja jak spadniecie na ziemie!! Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa 08.12.07, 21:09 Sprawa jest prosta. Polacy, którzy pracują za granicą 5,7,10 lat chcą wrócić do Polski. Wybierają sobie większe miasto, bo nie chcą mieszkać na wsi i dodatkowo stac ich na więcej. Informacje zasięgają z internetu i co widzą? Warszawa nie jest droga - ooooo! Łódź to syfista jest - łeeee! Warszawa jakoś paralizem komunikacyjnym sie nie przejmuje. No brawo brite i hubar. Pomagacie Łodzi jak 150. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 08.12.07, 21:24 Nalezy schowac glowe w piasek, udawac ze nic sie nie dzieje. Ot filozofia. Budki z hot dogami reklamowac jako lokalna atrrakcje, pokazywac z duma zalepione plakatami kamienice na Piotrkowskie i wszystkim mowic ze Lodzi jest czysta i uporzadkowana tylko nikt tego nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Oczywiście 08.12.07, 21:58 Dlatego ja już nie wiem czy powinnismy obiektywnie sie krytykować, czy robic tak jak np Warszawa? Warszawa robi wokół siebie "aureolkę" i nie widzi wielkich problemów takich jak np paraliż komunikacyjny. Owa "aureolka" warszawiakom odpowiada, mimo, że stoją czasami 1-2 godziny w korku. Ba, na taką brudną walkę polityczną jaka jest w Łodzi chyba by sobie nie pozwolili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uć moje sioło Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa IP: *.toya.net.pl 08.12.07, 22:23 Wot, ty durak. w domu też zamiatasz pod dywan? Do zdjęcia zakładasz garnitur a pod nim brudne gacie? Lecz się gościu w Londinum i nie pieprz że brite i hubar winni syfu w tym miasteczku. Oni tylko pokazują chorobę, diagnozują. Leczyć mają urzędole. To my im płacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa 09.12.07, 11:59 > brite i hubar plujcie dalej na nasze miasto! Rozczaruję Cię - ja nie pluję na ulicy, nie sikam po bramach i nie taguję po ścianach. Jeżeli zamierzasz przykrywać łódzkie smrody przykrótką kołderką białego PiaRu, zamiast próbować je rozwiązać - rób to dobrze, życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa 09.12.07, 14:13 Gość portalu: sas napisał(a): > brite i hubar plujcie dalej na nasze miasto! ucinajcie > gałąź na której siedzicie. mam nadzieje iz tylki wam popekaja jak > spadniecie na ziemie!! == Ile masz lat chłopaczku? hehehehehhe może jak dorośniesz zrozumiesz, że od samego mówienia, że coś jest piękne, to coś pięknym się niestety nie stanie. A Ty do domu jak kogoś zapraszasz to sprzątasz, czy się tym kompletnie nie przejmujesz, że zaprosisz ludzi do syfu? Zarzucanie Briteowi i mnie, że nie kochamy Łodzi, lub podcinamy gałąź na której siedzimy, bo domagamy się posprzątania naszego miasta jest kretyństwem. Powiedz, co TY zrobiłeś, aby Łódź była lepiej postrzegana? Masz cokolwiek? Ja zapraszam do www.lodz.abc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 15:11 Chcecie pomóc Łodzi czy PO w obaleniu kropy wylewajac przy tym pomyje na miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa 09.12.07, 21:02 Chcemy pomóc Łodzi. Żadnej konkretnej partii. W posiadaniu przez miasto gospodarza, a nie rezydenta. Nie wylewając pomyje, a jedynie pokaując gdzie one są i pytając, czemu ich nikt nie sprząta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:17 To czemu popiera was szczekaczka PO GW??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Warszawa NIE jest podobno najdroższa 09.12.07, 23:40 Facet, a co to ma do rzeczy? Rozumiem, że dla zasady wszystko co popiera GW, jest wbrew Twojemu poglądowi? To gratuluję poczucia smaku, estetyki itd. Nota bene, ciekawe jak wytłumaczysz, że o pikiecie informowały także inne media. Co więcej! Wszelkie sondy uliczne przeprowadzone przez różne media (też te uważane za propisowe, czy lidowe) mówią jedno - Łodzianie mają dość syfu w mieście! Dość zaniedbanych bud! P.S. Ja wiem, że tak łatwiej, ale postaraj się nie spoglądać na świat w biało-czarnej gamie kolorystycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas ale swędzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 22:28 GW was popiera i wspiera a inne zrodla informacji tylko podaly co zrobiliscie. tak samo podawaly informacje jak leper blokowal drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_kogo minigry.amor znów na forum przywiało ! IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.07, 21:27 przedstawiciel innego koloru PR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj4u migry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 23:53 po pierwsze przedstawiłeś fajny artykuł do dyskusji i sam go nie skomentowałeś po drugie schodzisz na tematy inne zupełnie jak brite i hubar po trzecie dziwny ten artykuł. Łódź droższa od wa-wy? Niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: migry! IP: *.grs-k0.g1.pl 09.12.07, 00:09 jak to pisałmigry...biały PR...dziwne..że w warszawie są: droższe mieszkania droższe powierzchnie biurowe, magazynowe, handlowe droższe koszty prowadzenia firm-koszty wyżej wymienione + pensje a wszystko jest tańsze!!..oczywiście że tak...!!...pobudka..pobudka..sen się skończył..rzeczywistość jest niestety okrutna...infrastruktura drogowo-kolejowa..w skutek termodynamiki...spowoduje ucieczkę firm z warszawy do łodzi..szkoda warszawy..ta bliskość wielokrotnie tańszej łodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: migry! 09.12.07, 00:29 Biały PR Warszawy. To był mój skromny komentaż. Odpowiedz Link Zgłoś
wstronejasna migry! 09.12.07, 18:25 minigry.amor.pl napisał: > Biały PR Warszawy. To był mój skromny komentaż. Słuszna myśl skrócona o myśl. Jak "warszawka" zobaczy ten Twój błąd to rozwalcuje Cię na łódzkim asfalcie. - lenin, przyzwalasz na na takie teksty? hubarowi i brite szacunek nieustanny oddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: migry! 09.12.07, 18:48 Dzieki za zwróconą uwage. Nick dj4u jest mi znany, szybko chciałem odpowiedzieć i paf... "błąd na komentarzu". Tylko, ze własnie... wszystkie tutejsze wpisy poza tym lenina nie dotyczą tekstu na onecie, a tam jest mowa też o Łodzi. Nie mamy nic do powiedzienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patalain Droga Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:08 Ale u was droooogo hehehe Odpowiedz Link Zgłoś