Dodaj do ulubionych

Inwestycja za ponad 42 mln

08.12.07, 20:46
Powstanie jedno z najnowoczesniejszych w Polsce Centrum Kongresowych , kosztem
drogi dzieki ktorej mielibyscie blizej i latwiej na Ukraine i na
Slowacje.Budynek za 42 mln ma zamiar wybudowac PO w Rzeszowie.pozdrawiam
wszystkich lodzian.
Obserwuj wątek
    • longeta Re: Inwestycja za ponad 42 mln 08.12.07, 20:54
      Brzeziny również pozdrawiają piękny Rzeszów,w którym tyle spędziłem
      czasu.........swego czasu;-)

PO to miernoty i kanciarze,ale jak mówił Donek,to PiS jest winny wypadkom,także
      po cholerę nowe drogi(?);-)

Donek sprawia cuda,a nawet centra kongresowe:-)))
    • nefnef Donek nie lubi braci Słowian? 08.12.07, 21:02
      Donek nie lubi braci Słowian?
      Przedkłada przodków swych ze strony niemieckiej (trudno się dziwić),
      ale mógłby pamiętać, że nie on jeden w kraju naszym. A wielu nas
      takich, którzy chętnie podróżowalibyśmy do Słowacji i Ukrainy!
      • onlymielec Re: Donek nie lubi braci Słowian? 08.12.07, 21:06
        Teraz pytam sie dlaczego partie siedza cicho w tej sprawie jak bedziecie jezdzic
        na Ukraine jak bedzie euro 2012?Przez ciagle modernizowany i rozpadajacy sie
        most w Nagnajowie?
        • onlymielec Re: Donek nie lubi braci Słowian? 09.12.07, 05:41
          Prosze Was ta zmiana planow uderza takze w Was,Nie zostawiajcie Mielca i Kielc
          samych.
          • nefnef Re: Donek nie lubi braci Słowian? 09.12.07, 13:18
            Ja chcę dróg łączących Polskę z Ukrainą, Słowacją, Czechami. Ale
            Donek nie chce. Chce „Ścianę Wschodnią” zostawić taką, jaką zastał.
            Zapytajmy się: Dlaczemu?
            • graz.ka Re: Donek nie lubi braci Słowian? 09.12.07, 13:25
              Dodałabym jeszcze: dlaczekogo?
              ;)
          • Gość: aaa202 To trzeba było od razu pisać, że chodzi o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 13:31
            Kielcom i Mielcowi.
            A Ty tu o centrum konferencyjnym w Rzeszowie (fajne miasto, zadbane,
            czyste, dobrze zarządzane).
            • onlymielec Re: To trzeba było od razu pisać, że chodzi o pom 11.12.07, 16:25
              Unia Europejska nie obiecala ale przyznala ponad 38 mln euro na ten most dzieki
              czego Wasz region zamiast tylko dobrego polozenia geograficznego mialby dobre
              polaczenia ze Slowacja i Ukraina.Lodz kiedys byla DRUGA w Polsce teraz Was
              wyprzedaja Poznan ,Wroclaw Katowice jesli chodzi o tempo rozwoju. To nie jest
              tylko sprawa Kielc czy Mielca ale Waszego wojewodztwa rowniez no ale jesli Wam
              bardziej sie podoba Rzeszow i centra kongresowe,coz pozostaje wrozyc Rzeszowowi
              szybkiego rozwoju.
              • longeta Re: To trzeba było od razu pisać, że chodzi o pom 11.12.07, 16:54
                Łódź to upadająca dziura,na dodatek ciągnie cały region..........na dno;-)
                • onlymielec Re: To trzeba było od razu pisać, że chodzi o pom 11.12.07, 17:08
                  Drodzy mieszkancy Lodzi chodzi mi tylko o to zebyscie wiedzieli o tym.
                  Napiszcie tylko czy jestescie za tak lub nie,czy moze to Was nic nie
                  obchodzi.Przeciez takze z Waszych podatkow bedzie budowane centrum kongresowe w
                  Rzeszowie.Kiedys w Waszej historii miasta mieliscie rozkwit pokazaliscie ze
                  potraficie pracowac na swoje miasto !Nie pozwolcie na to by Lodz byla sypialnia
                  Warszawy!!!
                  Wszystkie drogi prowadza nie do Rzymu ale do Lodzi!!!!!!!!
                  Pozdrawiam
                  • aaa202 Ale to, że Łódź jest w regresie 12.12.07, 08:17
                    jest faktem. Nie jest nawet sypialnią Warszawy, bo nikt tu nie przyjeżdża spać -
                    z Łdz do Wwy jedzie się 3 godziny, nikt normalny tego trudu codziennie nie
                    podejmuje.
                    Jeśli chodzi o centra kongresowe, to w Łodzi trwają prace nad kolejnym i raczej
                    o to się nie turbujemy. Dojazd na Euro2012 to dość iluzoryczna potrzeba. Pewno,
                    że korzystnie jest być dobrze skomunikowanym miastem (po to, by móc być np.
                    sypialnią Warszawy), ale związek pomiędzy łódzką na tym odcinku nędzą, a nowym
                    centrum kongresowym w Rzeszowie nadal wydaje mi sie luźny.
                    Zatem jeśli mam wybrać pomiędzy "tak", "nie", "wisi mi", wybieram trzecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka