ixtlilto 09.08.03, 21:15 Przyznać się: komu wyskakują piegi na lato? Wiem o dwóch Forumowiczach + autorka wątku. Kto jeszcze latem ma rozkoczne kropeczki na nosie/ policzkach/ ciele? I przy okazji- macie jakieś charakteystyczne pieprzyki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janior Re: Pieguski na lato ;-) 09.08.03, 21:53 Piegowaty byłem zawsze w ogromnych ilościach, lato, jesień, zima, nie ma znaczenia :-) (no może latem trochęwięcej) Choć na starość trochę mniej widać, ale widać. Kiedyś mi przeszkadzało, a teraz mnie to ani ziębi ani grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pieguski na lato ;-) 10.08.03, 22:28 Piegow to Dziady kilka maja, ale najbardziej urocze piegusieta to ma dziadowa Zona. I za to, miedzy innymi, Ja kochamy:-) dzierżbór piegi śliczniutkie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Pieguski na lato ;-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:18 Mnie pieguski raczej nie wychodzą, natomiast mam inną przypadłość;-) Jaśnieją mi włosy. Co roku o tej porze kupowałam sobie farbę, coby dećko przyciemnić kłaczki, ale w tym roku zostało mi to stanowczo zabronione. Mało tego- chciałam sobie troszkę zmienić image i obciąć włosy, co również spotkało się ze zdecydowanym NIE. Ech, ci mężczyźni... Odpowiedz Link Zgłoś