Dodaj do ulubionych

Brak sieci - ERA !!!!

12.01.08, 10:58
Czy to tylko u mnie tak jest? Od wczoraj nie mam zasiegu i znajomi ktorych
znam tez nie moga nigdzie zadzwonic z telefonu ERA. A w obsludze klienta w
ERZE nic nie wiedza.
Obserwuj wątek
    • Gość: przyczajony Re: Brak sieci - ERA !!!! IP: *.4web.pl 12.01.08, 10:59
      Też mam tak samo. Pewnie jesteś z Retkini? Bo u nas właśnie nie działa, pewnie
      jakaś stacja przekaźnikowa nawaliła ;/
      • piotrek_84 Re: Brak sieci - ERA !!!! 12.01.08, 11:00
        Gość portalu: przyczajony napisał(a):

> Też mam tak samo. Pewnie jesteś z Retkini? Bo u nas właśnie nie działa, pewnie
        > jakaś stacja przekaźnikowa nawaliła ;/

Jestem z Retkini, ale o ciekawe niektórzy na retkini maja normalnie siec.
      • Gość: sylwia Re: Brak sieci - ERA !!!! IP: *.retsat1.com.pl 15.01.08, 20:34
        jesli jestes z retkini to normalka, ze nie ma zasięgu - i nie
        zmienia tego. Przejdź do innej sieci :)) ja tak zrobiła, bo miałam
        dosc rozmawiania na balkonie - szczególnie uciażliwe to było zimą
        (tylko tam był zasięg)
    • Gość: Ania Re: Brak sieci - ERA !!!! IP: *.toya.net.pl 13.01.08, 10:41
      Mam tak samo. Ale wystarczy, ze pojde na Maratońską i zasięg wraca. Radio też mi łapie jedną stację. Czy jakiś masz pierdzi.oł??
    • barracuda7110 Re: Brak sieci - ERA !!!! 13.01.08, 20:44
      Problemów ciąg dalszy. Dziś u mnie jeden telefon z kartą ery pokazywał, że jest
      zasięg ery ale nie logował się do sieci. Później zalogował się ale nie można
      było się z niego dodzwonić ani na niego się dodzwonić. Dopiero przed chwilą
      wróciło do normy. Ciekawe na jak długo...

Ps nie mam siły dzwonić do BOA. Nic się nie dowiem a stracę pieniądze i czas.
      • breblebrox Re: Brak sieci - ERA !!!! 13.01.08, 22:59
        >
        > Ps nie mam siły dzwonić do BOA. Nic się nie dowiem a stracę pieniądze i czas.
        >
        No to skąd w ogóle pomysł dzwonienia do BOA?
        • krzysztof_wandelt byla awaria, przewidywany czas 40 godzin, juz OK 13.01.08, 23:07
          trzeba bylo laczyc sie z biurem w W-wie i zglosic numery do upustu
          z abonamentu - zglosilem wszystkie
          • Gość: era Re: byla awaria, przewidywany czas 40 godzin, juz IP: *.toya.net.pl 13.01.08, 23:46
            u mnie jeszcze nie działa..
        • barracuda7110 Re: Brak sieci - ERA !!!! 14.01.08, 07:54
          Pomyślałem o tym zanim przeczytałem ten wątek. Teraz stwierdziłem, że niedługo
          powędruje do ery pisemko z prośbą o zakończenie umowy wraz z minięciem umowy
          terminowej.
    • krzysztof_wandelt jest tak, dwie komorki ktore byly z nami na miesci 13.01.08, 23:56
      trzymaja siec, a ta ktora byla nie ruszana ciagle jest bez sieci -
      znacznik zasiegu jest ale "Brak dostępu"
      • breblebrox Re: jest tak, dwie komorki ktore byly z nami na m 14.01.08, 00:06
        A restart tego telefonu, który nie był na mieście, nie pomaga?
    • krzysztof_wandelt znowu zaden nie ma polaczenie 14.01.08, 08:23
      trzeba je nosic w kierunku Maratonskiej zeby zlapaly na jakis czas
      siec -
      • Gość: anka Re: znowu zaden nie ma polaczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 10:19
        Ja mieszkam w rejonie Maratońska/Retkińska i ani w sobotę ani w niedzielę nie
        miałam żadnych problemów z zasięgiem i połączeniami.
        • krzysztof_wandelt ci co łapią Botanik tez nie maja problemow 14.01.08, 10:46

• Gość: szprota Re: Brak sieci - ERA !!!! IP: *.opera-mini.net 14.01.08, 10:56
      Jest problem, technicy o tym wiedzą, obejmuje Łódź-Polesie, Retkinię i Nowy Józefow. Proponuję wam zglosic do do boa - telefonicznie lub mejlem boa@era.pl. Im wiecej zgłoszeń, tym większe pojęcie mają technicy o skali problemu, a podejście Barracudy "nie zadzwonię bo nic to nie da" skomentuję w ten sposób - z takim podejściem dwa lata temu wybraliśmy kogo wybraliśmy.
      • barracuda7110 Re: Brak sieci - ERA !!!! 14.01.08, 11:15
        Ile razy zgłaszałem jakiś problem to odpowiedź była, że wszystko jest ok albo w
        ogóle nie było odpowiedzi. Jakiś czas temu zgłosiłem, że podczas rozmowy
        występują straszne zakłócenia to mi odpowiedzieli żebym sobie wymienił baterię w
        telefonie... Zmieniłem ale sieć :).
    • krzysztof_wandelt zresetowałem poprzez wyjecie baterii i wystartował 14.01.08, 12:12

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka