piotrek_84 12.01.08, 10:58 Czy to tylko u mnie tak jest? Od wczoraj nie mam zasiegu i znajomi ktorych znam tez nie moga nigdzie zadzwonic z telefonu ERA. A w obsludze klienta w ERZE nic nie wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyczajony Re: Brak sieci - ERA !!!! IP: *.4web.pl 12.01.08, 10:59 Też mam tak samo. Pewnie jesteś z Retkini? Bo u nas właśnie nie działa, pewnie jakaś stacja przekaźnikowa nawaliła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_84 Re: Brak sieci - ERA !!!! 12.01.08, 11:00 Gość portalu: przyczajony napisał(a): > Też mam tak samo. Pewnie jesteś z Retkini? Bo u nas właśnie nie działa, pewnie > jakaś stacja przekaźnikowa nawaliła ;/ Jestem z Retkini, ale o ciekawe niektórzy na retkini maja normalnie siec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Brak sieci - ERA !!!! IP: *.retsat1.com.pl 15.01.08, 20:34 jesli jestes z retkini to normalka, ze nie ma zasięgu - i nie zmienia tego. Przejdź do innej sieci :)) ja tak zrobiła, bo miałam dosc rozmawiania na balkonie - szczególnie uciażliwe to było zimą (tylko tam był zasięg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Brak sieci - ERA !!!! IP: *.toya.net.pl 13.01.08, 10:41 Mam tak samo. Ale wystarczy, ze pojde na Maratońską i zasięg wraca. Radio też mi łapie jedną stację. Czy jakiś masz pierdzi.oł?? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Brak sieci - ERA !!!! 13.01.08, 20:44 Problemów ciąg dalszy. Dziś u mnie jeden telefon z kartą ery pokazywał, że jest zasięg ery ale nie logował się do sieci. Później zalogował się ale nie można było się z niego dodzwonić ani na niego się dodzwonić. Dopiero przed chwilą wróciło do normy. Ciekawe na jak długo... Ps nie mam siły dzwonić do BOA. Nic się nie dowiem a stracę pieniądze i czas. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Brak sieci - ERA !!!! 13.01.08, 22:59 > > Ps nie mam siły dzwonić do BOA. Nic się nie dowiem a stracę pieniądze i czas. > No to skąd w ogóle pomysł dzwonienia do BOA? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_wandelt byla awaria, przewidywany czas 40 godzin, juz OK 13.01.08, 23:07 trzeba bylo laczyc sie z biurem w W-wie i zglosic numery do upustu z abonamentu - zglosilem wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: byla awaria, przewidywany czas 40 godzin, juz IP: *.toya.net.pl 13.01.08, 23:46 u mnie jeszcze nie działa.. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Brak sieci - ERA !!!! 14.01.08, 07:54 Pomyślałem o tym zanim przeczytałem ten wątek. Teraz stwierdziłem, że niedługo powędruje do ery pisemko z prośbą o zakończenie umowy wraz z minięciem umowy terminowej. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_wandelt jest tak, dwie komorki ktore byly z nami na miesci 13.01.08, 23:56 trzymaja siec, a ta ktora byla nie ruszana ciagle jest bez sieci - znacznik zasiegu jest ale "Brak dostępu" Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: jest tak, dwie komorki ktore byly z nami na m 14.01.08, 00:06 A restart tego telefonu, który nie był na mieście, nie pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_wandelt znowu zaden nie ma polaczenie 14.01.08, 08:23 trzeba je nosic w kierunku Maratonskiej zeby zlapaly na jakis czas siec - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: znowu zaden nie ma polaczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 10:19 Ja mieszkam w rejonie Maratońska/Retkińska i ani w sobotę ani w niedzielę nie miałam żadnych problemów z zasięgiem i połączeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota Re: Brak sieci - ERA !!!! IP: *.opera-mini.net 14.01.08, 10:56 Jest problem, technicy o tym wiedzą, obejmuje Łódź-Polesie, Retkinię i Nowy Józefow. Proponuję wam zglosic do do boa - telefonicznie lub mejlem boa@era.pl. Im wiecej zgłoszeń, tym większe pojęcie mają technicy o skali problemu, a podejście Barracudy "nie zadzwonię bo nic to nie da" skomentuję w ten sposób - z takim podejściem dwa lata temu wybraliśmy kogo wybraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Brak sieci - ERA !!!! 14.01.08, 11:15 Ile razy zgłaszałem jakiś problem to odpowiedź była, że wszystko jest ok albo w ogóle nie było odpowiedzi. Jakiś czas temu zgłosiłem, że podczas rozmowy występują straszne zakłócenia to mi odpowiedzieli żebym sobie wymienił baterię w telefonie... Zmieniłem ale sieć :). Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_wandelt zresetowałem poprzez wyjecie baterii i wystartował 14.01.08, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś