edmurphy 24.01.08, 21:14 I co taka cisza? żadnych wrażeń? Byłem na pierwszej rundce i było całkiem ciekawie. Jako kibic byłem oczywiście. Ciekaw jestem wrażeń zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja9957 Re: żychlińska halówka 25.01.08, 07:20 Generalnie było słabo i mówię to jako zawodnik, ale w końcu przecież ten turniej jest dla amatorów, więc nie może być "szału". Z drugiej stony żal tzw. profesjonalistów. Moim zdaniem powinni też grać, no bo wskażcie mi (oprócz dwóch nazwisk) ludzi profesjonalnie grających w piłkę i pochodzących z naszego miasteczka. szacuneczek dla organizatorów za wysiłek i starania. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: żychlińska halówka 26.01.08, 00:51 Absolutnie sie zgadzam: szacuneczek dla organizatorów :-) Brawo panie Marcinie :-) A ja się już cieszę na niedzielę, idę kibicować! Przynajmniej miło spędzę kilka godzin w tej żychlińskiej nudzie :-) Brawo dla wszystkich amatorów, którzy uczestniczą w rozgrywkach! Odpowiedz Link Zgłoś
mateluszek07 Re: żychlińska halówka 29.01.08, 00:02 witam no kolego ja... wymien te dwa nazwiska ciekaw jestem kto to taki wedlug ciebie ?? pozdro. szkoda ze niezrobili turnieju dla osob ktore graja w klubach. a i jeszcze jak nie moga grac osoby co graja w klubie to czemu graja osoby ze szczawina skrzeszew itp jak oni graja w klubie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ja9957 Re: żychlińska halówka 30.01.08, 14:47 o nieobecnych się nie mówi, a w szczególności używanie nazwisk osób trzecich na forach internetowych jest co najmniej niestosowne, więc powiem ci, że chodzi mi o ludzi grających odpowiednio w IV i II lidze - jeżeli jesteś z Żychlina to łatwo się domyślisz. ale to jest i tak moja subiektywna ocena - dla mnie trenując 4-5 dni w tygodniu, mając rzeczowe podejście do tego co robisz, dobrze się "prowadzisz" i masz jakieś cele do osiągnięcia w sporcie, możesz być określany mianem "profesjonalisty" Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: żychlińska halówka 03.02.08, 21:15 Jak było dzisiaj? Podobno, po wczorajszej ostatniej sobocie karnawału było ostro? :-)) Pozdrawiam wszystkich piłkarzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek1988 Re: żychlińska halówka 04.02.08, 18:19 yyyy nasza drużyna była tak zmęczona po tej sobocie a niektórzy nie tylko po niej hehe że tragedia...no cóż taki jest sport hehe K.U.C. Odpowiedz Link Zgłoś