the_dzidka 21.08.03, 09:27 Chłopaki, który z Was śnił mi się dzisiaj? Na Pietrynie i przy Wodospadzie Niagara? :-)) Hubar? Arrd? Bartuch? Geograf? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Ja się nie mogę przyznać... 21.08.03, 09:37 bom skromny bardzo. Ale mogę Ci posłać fotkę, to będziesz wiedziała, czy ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ja się nie mogę przyznać... 21.08.03, 09:54 A dobrze, proszę bardzo, szybciej Cię wykluczę z grona podejrzanych (albo nie). Sorki za lioterówkę w poprzednim pościku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Przyznać się!! 21.08.03, 10:07 the_dzidka napisała: > Chłopaki, który z Was śnił mi się dzisiaj? Na Pietrynie i przy Wodospadzie > Niagara? :-)) > Hubar? > Arrd? > Bartuch? > Geograf? > Dzidka, a może to był ktoś zupełnie inny? Np.........? (No wiesz nie będę robić reklamy, ale chyba domyslasz się co? :-)))))))). pozdrawiam mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Przyznać się!! 21.08.03, 10:58 > Dzidka, a może to był ktoś zupełnie inny? Na pewno był to któryś z tej czwórki! > Np.........? (No wiesz nie będę > robić reklamy, ale chyba domyslasz się co? :-)))))))). Eeeee?... Nieeee?.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Nowy sen 21.08.03, 19:13 To życzę Ci, aby dzisiejszej nocy też przyśniło Ci się coś miłego. :-)))) Spacer po po(au)l u z....... powiedzmy jakimś oszołomem (nawet we śnie) może przyprawić o ból głowy co najmniej na tydzień :-))))))) pozdrawiam mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Przyznać się!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 19:30 Ja się założę, że to był Bartuch. On nawet w snach czyha na kobiety;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Przyznać się!! 21.08.03, 22:16 A mnie Królowa wykluczyła od razu. Wrrrr... :[ Odpowiedz Link Zgłoś
aard No cóż, to proste :-) 22.08.03, 09:06 zamek napisał: > A mnie Królowa wykluczyła od razu. Wrrrr... :[ Widać z całą pewnością wie, kto jej się NIE śnił! Samolubie :-p Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Przyznać się!! 22.08.03, 10:02 zamek napisał: > A mnie Królowa wykluczyła od razu. Wrrrr... :[ Nie tyle wykluczyła od razu, ile po przebudzeniu wiedziała podświadomie, że to był jeden z wymienionych!! Chociaż czort wie dlaczego, skoro na zdjęciach w GŁ i tak nie wiem, kto jest kto :) Odpowiedz Link Zgłoś