szpilkaaa 25.08.03, 16:13 a jesli ktos chce troche to zapraszam na degustacje:-))chyba najlepszy mi wychodzi morelowy a wam??:-))pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mewaa Re: a ja dżem sobie robie:] 25.08.03, 17:27 > a ja dżem sobie robie:] Rozumiem, że to w ramach odpoczynku od FŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: a ja dżem sobie robie:] IP: *.toya.net.pl 25.08.03, 17:31 Myślałem, że chodzi o zespół ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: a ja dżem sobie robie:] 25.08.03, 20:27 Nie lubię dżemu, wolę konfitury :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: a ja dżem sobie robie:] 25.08.03, 20:21 byc może:-))ale mysle,że dżem jest o wiele lepszy ten który sie samemu robi niż ten ze sklepu.to moje zdanko a Ty mewa jak uwazasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: a ja dżem sobie robie:] 25.08.03, 20:30 szpilkaaa napisała: > byc może:-))ale mysle,że dżem jest o wiele lepszy ten który sie samemu robi > niż ten ze sklepu.to moje zdanko > a Ty mewa jak uwazasz?? odpowiedź masz wyżej. pomyliły mi się posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Żem zrobiła dżem :-)))) 25.08.03, 20:32 szpilkaaa napisała: > byc może:-))ale mysle,że dżem jest o wiele lepszy ten który sie samemu robi > niż ten ze sklepu.to moje zdanko > a Ty mewa jak uwazasz?? Kiedyś poszłam na jeżyny i przynieśliśmy tyle, że zrobiliśmy dżem z jeżyn. Osobiście. Rzecz działa się we Francji, 15 lat temu, więc może oni już wtedy mieli cukier żelujący. Nie zmienia to faktu, że to był najlepszy dżem, jaki w życiu spożyłam. Odpowiedz Link Zgłoś