lew_konia 14.03.08, 13:18 Specjalista od prawa finansowego... kwesturo drżyj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurka_bzdurka Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ 14.03.08, 13:29 Kilkoma osobami napewno już wstrząsnęło .... Szeroko pojmowany audycik napewno by się przydał ... tu i ówdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Habemus Papam ;) (n/t) 14.03.08, 14:35 prof. Nykiel jest specjalistą od prawa podatkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Habemus Papam ;) (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 23:46 > prof. Nykiel jest specjalistą od prawa podatkowego. Od prawa finansowego w tym podatkowego. A habilitacja nawet z prawa budżetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 15:11 ja sie bardzo ciesze, bo bardzo lubie pania Nykiel, zwlaszcza w reklamach plynu do mycia naczyn (i jako Miecke tez) gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ 14.03.08, 21:52 Gratulacje ! Proszę jak ten czas szybko płynie. Pamiętam Profesora jako młodego asystenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ 14.03.08, 22:14 Ciekawe co by zrobił z takim studentem? wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9758622&rfbawp=1205528929.411&ticaid=1587f Kaszubi jak widać są tolerancyjni dla wszelakich dewiacji umysłowych,oczywiście o Donku nie wspominam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ IP: *.asfd.broadband.ntl.com 16.03.08, 15:53 40 lat temu na Wojskowej Akademii Medycznej na lodzkich Balutach byl niejaki por.Nykiel. Oficer liniowy, znany wsrod podchorazych jako "piesek". Gdy przechodzil to witalo go szczekanie z okien akademikow. Czy jest mozliwe aby taka kreatura byla w stanie splodzic dzisiejszego Rektora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunk.s Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ IP: *.toya.net.pl 16.03.08, 20:33 Teoretycznie jest to możliwe. Teoretycznie jest także możliwe, że twoja matka to ku... Ale to tylko rozważania, więc chyba nie czujesz się urażony, co? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ 16.03.08, 17:41 A czy nie wiesz, czy ma on syna? A ja pamiętam chyba dziś prorektorkę Elizę M. jako tylko doktora nauk. Pokazali mi ją niedawno w tv trzy kuleczki (dziś chyba brakuje mi tych kuleczek) przy okazji uroczystego kolędowania rektoratu. Coś tam wspominała. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ 16.03.08, 20:01 Dzięki za wyjaśnienie. Na Ciebie zawsze mogę liczyć. Ja poznałam takiego młodego mgra inż. Nykla wraz z synkiem. Pracuje w Urzędzie Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ IP: *.toya.net.pl 19.03.08, 07:12 To zły wybór - kto zna ten wie... Ślepi doktoranci i studenci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 19.03.08, 10:41 Jakim będzie rektorem to dopiero zobaczymy, bo umiejętności potrzebne do bycia dobrym rektorem nie pokrywają się z byciem dobrym profesorem. Ja pozytywnie wspominam zajęcia z Profesorem Nykielem, jedne z wykładów , które prowadzone były w sposób interesujący i co ważne dość zrozumiały, a biorąc pod uwagę, że przedmiot pasjonującym ciężko uznać to naprawdę wiele znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brekeke Re: Prof. Nykiel Rektorem UŁ 21.03.08, 10:37 Niezależnie od zalet osoby samego Rektora elekta, warto by łódzkie gazety pokusiły się w końcu o opisanie tła wyborów na rektora UŁ; na przykład kwestii parakorupcyjnego sponsoringu prywatnego korporacji studenckich. Mogłoby to być bardzo interesujące, a dla wielu zaskakujące. Ale kto to ma napisać, skoro media bardzo ściśle związane są z imprezami organizowanymi przez na wpół sprywatyzowany samorząd studencki... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś