aric666 03.09.03, 09:14 A może czegos jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Szkoda sów... 03.09.03, 10:04 Jako rasowy Dziad Borowy potwierdzam, ze szkoda sow. Uwazam, ze na oltarzach ofiarnych powinno sie poswiecac rozne inne zyjatka, a sowy zostawic w spokoju tudziez w skuchchni. Huuuu Huuuuu dzierżbór sowy dziupla w skale wykuta dziobkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szkoda sów... 03.09.03, 10:07 Kiedyś w Wyborczej pojawił się tekst pod wielce mówiącym tytułem: "Partia (...) nie jest w stanie doliczyć się sowich członków" :-PP Nie pamiętam, o jaką partię chodziło, ale najwyraźniej zajmowała się ona ochroną środowiska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Szkoda sów... 03.09.03, 10:17 No włąsnie, bardzo często naduzywamy sów na daremno. Może by przestac czepiać sie sów?? dzierżbór sowy wszelakie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka A jednak... 03.09.03, 10:46 ...uważać trzeba, bo co będzie, jak się sów miarka przebierze? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szkoda sów... 03.09.03, 11:05 aric666 napisał: > No włąsnie, bardzo często naduzywamy sów na daremno. Może by przestac czepiać > sie sów?? Oczywiście. Wypadek loSOWY strun głoSOWYCH Aldony Kameli-SOWIńskiej....Pomóc może olej kokoSOWY.... Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak A ja jestem przeciw 03.09.03, 11:16 rzucaniu sów na wiatr...na to musi być jakiś paragraf... Dzierrzbór sowy z wiatrrem czy pod wiatrr latające! Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Szkoda sów... 03.09.03, 11:20 Będąc one gdaj w pewnym parku narodowym natknąłem się na tablicę poświęconą Puszczykowi uralskiemu. Następnego dnia patrzę, a tu ktoś poodklejał literki i został Puszcz.. ..alski... Szkoda, Felicja. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Odezwę się do Was tymi sowy 04.09.03, 09:13 Sów mi brak, żeby wyrazić moją osowiałość związaną z działanością sowizdrzałów, którzy, założyli wątek niniejszy. Dosownie pierś mi w dechach zaparło i odchodzę od zmysów. Zróbcie z tym coś. Albo łoś. Odpowiedz Link Zgłoś