maitresse.d.un.francais 30.01.11, 15:29 umie nieźle jeździć na łyżwach? i czy ten wątek poleci, bo wedle admina kobiety łyżwiarstwem nie interesują się? :-O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:29 najchętniej forumka z tego Okropnego Miasta w Centrum Polski ;-), z którego sama jestem Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:36 A które to jest okropne miasto? :P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:39 suomi6 napisała: > A które to jest okropne miasto? :P www.um.warszawa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
picz_kafe Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:32 Umiem tak sobie, na figurówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:37 Ja umiem. Wlasnie dzisiaj bylam z synkiem. Slizgalam sie jak Ty zakuwalas do olimpiad:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:40 Slizgalam sie jak Ty zakuwalas do olimpiad:) dziś nie zakuwałam, a kiedy zakuwałam, to też na łyżwy chodziłam umiesz? przodem, tyłem, przeplatanka, trójka skakana, wypad, bo szukam kogoś kto umie tyle co ja albo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:43 wypad Gdybyś przypadkiem źle zrozumiała - to jest NAZWA elementu łyżwiarskiego/gimnastycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:48 Nawet "inabala", takie wygiecie do tylu ,ktora potrafi tylko mistrzyni swiata i...ja. Ale pewnie nie wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:49 kochanic.a.francuza napisała: > Nawet "inabala", takie wygiecie do tylu ,ktora potrafi tylko mistrzyni swiata i > ...ja. Jaaaaaasne. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 16:04 kochanic.a.francuza napisała: > :D moja ironia tak cię bawi? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 15:44 Ja mam hokejówki i jeżdżę nieźle. Ale chwilowo nie mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: czy któraś forumka 30.01.11, 16:01 Umiem. Nie wiem czy niezle. Jezdzilam jak bylam mala. Kiedys, po kilkunastu latach, chcialam sprawdzic czy to tak jak z jazda na rowerze, ze sie nie zapomina. Nie zapomina sie. :) Przod, tyl, przeplatanka. Trojki nie probowalam po latach. Aha, lod tak samo twardy jak za mlodu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy któraś forumka 30.01.11, 16:20 czy narciarstwo stylem łyżwowymzalic za sie do tej umiejetnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 16:22 soulshunter napisał: > czy narciarstwo stylem łyżwowymzalic za sie do tej umiejetnosci? Nie, bo narty na lodowisku przeszkadzają. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 20:59 Ze Słowacka i czeska można;> Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 18:46 A co to znaczy "nieźle"? :) Bo ja umiem jeździć, nawet całkiem szybko, ale tylko do przodu, bez żadnych przeplatanek i tym podobnych, nie umiem też hamować :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 20:32 A co to znaczy "nieźle"? :) To znaczy umieć zrobić skok z 1 obrotem, pirueta, zmieniać sposób jazdy przód-tył-przód-tył na jednej łyżwie... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 20:49 A Twoje pytanie ma w sumie jakiś sens/przesłanie czy tak tylko chciałaś się pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 21:09 izabellaz1 napisała: > A Twoje pytanie ma w sumie jakiś sens/przesłanie czy tak tylko chciałaś się poc > hwalić? > Ja umiem to co w 1 poście. Chciałabym nauczyć się więcej. Na forum łyżwiarskim też założyłam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 21:20 maitresse.d.un.francais napisała: > Chciałabym nauczyć się więcej. To chyba lepiej poszukać jakiegoś klubu, np. www.walley.pl/index.php?node=27 Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: czy któraś forumka 30.01.11, 22:19 W tym klubie to trenują nastolatki, maksymalnie dwudziestoparolatki a i to nieliczne przypadki. Kochanica, z tego co pamiętam, jest nieco bardziej posunięta w latach, więc mogłoby jej być trochę niezręcznie ćwiczyć w takim towarzystwie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: czy któraś forumka 31.01.11, 06:41 > To znaczy umieć zrobić skok z 1 obrotem, pirueta, zmieniać sposób jazdy przód-t > ył-przód-tył na jednej łyżwie... A nie, to w takim razie jeżdżę fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: czy któraś forumka 30.01.11, 18:52 Ja umiem, ale to jest lyzwiarstwo szybkie, zadnych tulupow nie wyprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy któraś forumka 30.01.11, 19:07 ale jak se tak wątek poczytałam, to zdaje się denna jestem;) czyli siem nie nadaję. ale mogę poklaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: czy któraś forumka 30.01.11, 19:02 Jeździłam na studiach - przód, tył, przeplatanki i w przód, i w tył. Skakać nie umiem, bo to już było na trzecim roku, a wtedy poszłam na basen ;) A jak w zeszłym roku poszłam na lodowisko i włozyłam hokeejówki, na których nigdy nie jeździłam, to na początku myślałam, że się zabiję. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: czy któraś forumka 31.01.11, 06:40 Miałam to samo. Jak zmieniłam łyżwy figurowe na hokejowe, to po 15 minutach byłam już bliska łez ze złości i zejścia z lodowiska. Zupełnie inna technika jazdy. Oczywiście teraz nie wyobrażam już sobie jazdy na figurówkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: czy któraś forumka 30.01.11, 19:33 Nie umiem. Chciałabym się nauczyć, ale się wstydzę, bom już leciwa jak na kogoś kto stawia pierwsze kroki w tym sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 19:51 No to nigdy nie jest za późno :) Jesteś w Wawie? To trzeba cię będzie wyciągnąć na Stegny :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: czy któraś forumka 30.01.11, 19:59 Jestem, jestem. Leniwa też, ale łyżwy mam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 20:54 Mam łyżwy i co roku sobie obiecuję, że się wezmę... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy któraś forumka 30.01.11, 21:01 nie umiem, ale na lyzwiarstwie znam sie niezle (jak na osobe, ktora nie jezdzi na lyzwach). Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czy któraś forumka 30.01.11, 21:23 umie, nieźle, dawno nie jeździłam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
berta_5 Re: czy któraś forumka 30.01.11, 22:40 Ja śmigam pod PKIN ;-) do przodu do tyłu, się zmobilizowałam i jeżdżę co tydzień ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: czy któraś forumka 30.01.11, 22:56 berta_5 napisała: > Ja śmigam pod PKIN ;-) do przodu do tyłu To w tym tłoku pod PKiN się da? Może ja marudna jestem, ale dla mnie lodowisko poniżej 1000 m2 to jest dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: czy któraś forumka 31.01.11, 08:46 W dzieciństwie rodzice próbowali mnie nauczyć. Na figurówkach. Potwornie marzły mi stopy. I uwierały w kostkach. Do dziś mam uraz. Wracałam zmarznięta i zaraz byłam przeziębiona;) Odpowiedz Link Zgłoś
amancjuszka Re: czy któraś forumka 31.01.11, 09:36 Ja tez z centrum, i nawet umiem jezdzic na rekach :D Odpowiedz Link Zgłoś
zalekniona_karolinka Re: czy któraś forumka 31.01.11, 20:08 moja córka trenuje ma od tego potężne udziska Odpowiedz Link Zgłoś