Dodaj do ulubionych

Łódź się chwali, ale nie tym, co ma

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:28
Jesli chodzi o PGF to moge na ten temat cos powiedziec. To raczej
nie jest powod do dumy i wspolczuje wszystkim ktorzy tam pracuja.
Wszyscy, kt mieli z ta firma do czynienia wiedza, ze Pan Szwaj... ma
weza w kieszeni. Najgorszy syf to dyr oddzialu As - barachlo
pierwsza klasa. a praca na magazynie za 600 zł netto.
Obserwuj wątek
    • Gość: biker Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 22:30
      a co to takiego jest gdański Prokom??? Pan(i) redaktor powinien wiedzieć, że nie
      ma już takiej firmy... teraz to jest Asseco i wcale absolwenci uczelni nie stoją
      w kolejce żeby tam pracować:)
      Znowu GW bzdury wypisuje!!!! Wstyd!
      • Gość: Michal nt comarch IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 09:37
        Racja, jest i kolejna niescislosc - Comarch zatrudnia w Łodzi ok. 200 osob wiec
        lodzcy studenci/absolwenci nie musza "wzdychac" tylko zwyczajnie udac sie na
        rozmowe kwalifikacyjna
        Ale jesli chodzi o zarobki to faktycznie racja - delikatnie mowiac niebotyczne
        nie sa :)
    • Gość: petrusz Re: Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.centertel.pl 25.04.08, 22:53
      Nistety to prawda... :-(
    • Gość: petrusz Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.centertel.pl 25.04.08, 22:55
      A Atlas to chooj? Dlaczego o tej firmie ikt nie mówi? Lokalna
      redakcja GW schodzi na psy... Smutne, a taki ładny budynek mają...
    • Gość: poz dobrze powiedziane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 23:38
      A to podświadomie sugeruje ciekawą i pewną pracę plus nutkę prestiżu,

Dobrze ujęte:

"sugeruje" i "nutkę"
    • Gość: informatyk Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 23:39
      Tylko nie Makolab. Pan Mirek sopek nie zna się na zarządzaniu.
      • Gość: Domi Re: Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.08, 16:19
        Panie informatyk, Sopek juz nie zarzadza Makolabem. Firma jest na
        gieldzie i ma nowego prezesa.
    • Gość: robol Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 23:44
      Tak zrobiła Telimena, która zamiast ekskluzywnej odzieży kobiecej produkuje dziś z powodzeniem uniformy - mówi Grębosz.

Czy uniformy to eufemizm na drelichy albo kufajki? Jak tak to rzeczywiście powód do dumy z lokalnej marki.
    • Gość: łodzianka Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.toya.net.pl 26.04.08, 09:47
      Swoją drogą chciałabym wreszcie się dowiedzieć jaką rolę pełni Biuro Promocji Łodzi. Byłam tam dwa razy i po każdej wizycie utwierdzałam się w przekonaniu, że to instytucja fikcji i posad dla swoich, bo o kompetencji tam pracujących trudno mi coś pozytywnego napisać. I naprawdę prześmiewczo brzmi wypowiedź nowej szefowej, pani Augustyniak, że jeśli chodzi o wizerunek miasta wiele zależy od samych mieszkańców Łodzi. Moja ostatnia wizyta w tej instytucji i sugestia o zainteresowaniu się otoczeniem pomnika Juliana Tuwima w pasażu między Moniuszki a Traugutta zakończyła się odesłaniem mnie z tą sprawą do wydziału architektury. Urzędnik, na którego trafiłam nie wykazał najmniejszego zainteresowania problemem.A przecież pomnik marszałka Piłsudskiego stoi nieopodal w całkiem innym otoczeniu. Ale to bohater panującej władzy a Julian Tuwim - wiadomo....
      • brite Re: Łódź się chwali, ale nie tym, co ma 26.04.08, 11:00
        W tym wypadku wezmę w obronę Biuro Promocji, bo zagospodarowanie okolic pomnika
        nie leży w ich kompetencjach. Tu jest zakres ich działań:
        bip.uml.lodz.pl/index.php?str=158&id=17383
    • med23 Łódź się chwali, ale nie tym, co ma 26.04.08, 20:52
      a czym powinna się chwalić? nie chwali się np. największym
      uniwersytetem medycznym w Polsce...!
      • Gość: szop Re: Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.toya.net.pl 27.04.08, 11:23
        na którym ręka rękę myje a prace doktorskie produkowane są niczym skarpetki...
    • Gość: chwalipięta Łódź się chwali, ale nie tym, co ma IP: *.toya.net.pl 26.06.08, 09:16
      a ja kupuje super chatę na granicy Łodzi> www.osiedle-andrzejki.pl <będę
      wracał do domu jak do innego świata!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka