Dodaj do ulubionych

Wkładki ortopedyczne

27.04.08, 16:16
Gdzie w Łodzi (lub okolicach)mogę dostać wkładki ortopedyczne? Mam zalecenie
kupna dzieciom i zero informacji na ten temat. Pomóżciejak możecie.
Obserwuj wątek
    • simonka1-0 Re: Wkładki ortopedyczne 27.04.08, 19:59
      W Medorcie na ul.Struga 20.
      • gummisia Re: Wkładki ortopedyczne 28.04.08, 13:12
        Dzięki :)
    • Gość: madzik Re: Wkładki ortopedyczne IP: *.centertel.pl 21.03.15, 02:51
      Super wkładki ortopedyczne robione na miare są na Maratonskiej 67/69 sklep medyczny Boto-Med i co ważne są w przystępnej cenie.polecam
    • nancy_223 Re: Wkładki ortopedyczne 20.04.15, 12:09
      A słyszeliście a może sami korzystaliście z wkładek ortopedycznych StepForward? Pytam, bo jakoś za wiele konkretnych opinii na ich temat w internecie znaleźć nie mogę :/ Jak producent pisze na swojej stronie, podobno są bardzo skuteczne, ale cena jest bardzo wygórowana, więc przed ich zakupem wolałabym zasięgnąć opinii kogoś, kto je miał. Już nie mogę wytrzymać przez to moje zakichane płaskostopie ://
      • jaga.ole Re: Wkładki ortopedyczne 03.05.15, 13:21
        Ja korzystam z wkładek ortopedycznych Formthotics od trzech lat i jestem bardzo zadowolona. Też mam płaskostopie poprzeczne i podłużne i strasznie bolały mnie stopy podczas chodzenia. Wkładki nie powodują, że ból ustępuje ale zdecydowanie jest mniejszy. Ja je robiłam w Warszawie przy ulicy Solece 18/20, w Klinice rehabilitacji sportowej ORTOREH. Nie należą do najtańszych (cena ok. 260 zł) ale naprawdę warto.
    • unigrunt Re: Wkładki ortopedyczne 20.04.15, 15:13
      Wkładki profesjonalne super technologia wykonuje firma F.M.C . Łódź ul. Piłsudskiego 9a : fmclodz.pl/
    • Gość: Emi Re: Wkładki ortopedyczne IP: 212.191.64.* 09.09.15, 12:37
      Ja od wielu lat zamawiam na Rąbieńskiej 11, niekiedy na Rzgowskiej 17A (dla dziecka 60-80zł)

Emi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka