Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 16:16 Mam pytanie. Jeżeli mam migawkę na linię autobusową nr 98 to czy jest ona ważna na ten odcinek trasy jedynie w autobusach, czy tramwajach również? z góry dzięki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Migawka IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.08, 16:31 Wszystko co porusza się tą trasą. Tramwaj też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Migawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 16:44 dzięki;) i jeszcze jedno pytanie. jeżeli złapał mnie kontroler, wypisał mandat( czy "wezwanie do wniesienia opłaty dodatkowej" jak to się ładnie nazywa) a ja niczego nie podpisywałam to czy takie dokument jest ważny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Migawka IP: *.retsat1.com.pl 29.04.08, 18:53 "Wezwanie do wniesienia opłaty dodatkowej" np. za złe parkowanie umieszczane jest pod wycieraczką bez podpisu własciciela samochodu. Zatem mandat bez Twojego podpisu też jest wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Migawka IP: *.prokom.pl 30.04.08, 16:02 I tu pewien kłopot bo tak to sobie wystawca może setki mandatów wystawiać by wyłudzić opłaty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Migawka IP: *.retsat1.com.pl 02.05.08, 19:47 To lepiej odrazu zakuć w kajdany... Odpowiedz Link Zgłoś