igrek_oficjalny 10.09.03, 14:23 Jako, że jest organizowana taka akcja to weźmy w niej udział, jako grupa forumowo-łódzka...i co Wy na to? :-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Mój głupi pomysł: 10.09.03, 14:28 To wcale nie jest głupi pomysł :-) Kto jest chętny i ma czas? PS Ciekawy jestem, jak UMŁ na to zareaguje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Mój głupi pomysł: 10.09.03, 14:35 UMŁ? przynajmniej przerażenie w oczach ;-) ja się piszę Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Mój głupi pomysł: 10.09.03, 15:01 jesli o mnie chodzi... nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropaszenko Re: Mój głupi pomysł: 10.09.03, 15:35 A jakie smieci mozna wyrzucac? Wszystko co sie za nie uwaza? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Mój głupi pomysł: 10.09.03, 16:05 Obie łapki podnoszę w górę! Tak biorę w tym udział. Pytanko co sprzątamy: każdy swoją okolicę czy jedziemy gdzieś do lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Mój głupi pomysł: 10.09.03, 17:11 ixtlilto napisała: > Pytanko co sprzątamy: każdy swoją okolicę czy jedziemy gdzieś do lasu? Ja jestem za takim pospolitym ruszeniem...razem, między te zaśmiecone dzielnice naszego miasta! Jakiś lasek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Mój głupi pomysł: 10.09.03, 17:20 Bardzo fajny pomysł, ja bardzo chętnie jeżeli tylko czas mi na to pozwoli. pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Mój głupi pomysł: IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.09.03, 21:49 Lasek przy 32LO, on jst zaśmiecony, potem możemy pójść koło EC4 Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Mój głupi pomysł: 10.09.03, 22:05 Lasek przy 32LO, będzie sprzątać: 32LO, SP 198, SP34, GIM29; SP32. Więc możemy sobie ten teren darować. Jakie inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Mój głupi pomysł: 11.09.03, 12:00 Niezłe. BTW: Ja dziś widziałam teren przed Muzeum Kinematografii- koszmar :( plastikowe butelki, papierki... Tyle tylko, ze teren jest malutki, a liczę, że nas będzie sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Mój głupi pomysł: IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:08 Pospisuje sie za siebie i hmm pewnie zoego tez uda mi sie wyciagnac ;))) mam tylko nadzieje ze do tego czasu wydobrzeje :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ja! 13.09.03, 14:39 Chyba że nastąpią niespodziewane cyrkumstancje. Pomysł jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Też pomysł... Faktycznie głupi... IDĘ!!! 13.09.03, 15:01 Na stronie Urzędu napisano: Grupy zainteresowane sprzątaniem Lasu Łagiewnickiego i innych większych kompleksów leśnych mogą zgłosić się do Leśnictwa Miejskiego tel.: 659 00 77 w.13 oraz 659 02 49 w. 13 oraz Odbiór worków i rękawic 17 i 18 września w Urzędzie Miasta Łodzi przy ul. Sienkiewicza 5 (poziom 1) w godz. 9-15. Zastanówmy się nad pierwszym tekstem i przypilnujmy drugiego! Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Sprzątanie Świata 13.09.03, 15:06 Kiedyś przy denominacji (1994/1995) była akcja "Tniemy zera! Ciach! Ciach! Ciach! Jeszcze wcześniej wymyślono akcję "Sprzątanie Świata"... Zacznijmy od władz naszego miasta ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Mój głupi pomysł: 13.09.03, 16:56 No to jak? Sprzątamy coś w Centum Łodzi, czy jednak coś na peryferiach? Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Podsumowanie: "W połowie drogi do..." 13.09.03, 17:35 Na poczatku chciałem sie wytłumaczyć: pomysł napisałem, że jest głupi, bo wymaga pracy fizycznej ;-) Do imprezy został tydzień, ale już za 5 dni wypadałoby odebrać worki i rękawice. Do tej pory wydaje mi sie, że swój akces zgłosiło dziesięć osób: *ixtlilto *keridwen *szprota1 *jezyk7 *hubar *teufel *zusmann *b (?) *kropaszenko (?) * i ja :-) Kto jeszcze? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Podsumowanie: 'W połowie drogi do...' IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 20:46 igrek_oficjalny napisał: > Na poczatku chciałem sie wytłumaczyć: pomysł napisałem, że jest głupi, bo > wymaga pracy fizycznej ;-) Do imprezy został tydzień, ale już za 5 dni > wypadałoby odebrać worki i rękawice. Do tej pory wydaje mi sie, że swój akces > zgłosiło dziesięć osób: > *ixtlilto > *keridwen > *szprota1 > *jezyk7 > *hubar > *teufel > *zusmann > *b (?)= blenda[ za szybko nacisnęłam enter :) > *kropaszenko (?) > * i ja :-) > > Kto jeszcze? pozdrawiam *zoe04 Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Mój głupi pomysł: 15.09.03, 14:22 Ze strony UMŁ: "Udział w akcji można zgłosić do 16 września w Wydziale Zdrowia Publicznego Urzędzu Miasta Łodzi na numer telefonu:638 47 37" Dziś piętnasty... Narazie telefon zajęty, ale jak tylko uzykam jakieś szczególy nieomieszkam poinformować. Tymczasem-decydujmy! jeśli odpowiedź jest pozytywna wybierajmy datę i miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Mój głupi pomysł: 16.09.03, 12:20 igrek_oficjalny napisał: > Ze strony UMŁ: > "Udział w akcji można zgłosić do 16 września w Wydziale Zdrowia Publicznego > Urzędzu Miasta Łodzi na numer telefonu:638 47 37" > > Dziś piętnasty... Dziś 16!!! Dowiedziałeś się czegoś? POnieważ nie ma jakiejś konkretnej propozycji, to może UMŁ coś zaproponuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Co sprzątamy? 16.09.03, 12:22 Łagiewniki? Młynek? tereny dookoła EC4? inne propozycje /parki, skewry,.../ Bo jeśli będziemy sprzątać jakiś teran leśny to należy to zgłosić... Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Co sprzątamy? 16.09.03, 15:27 Przepraszam za milczenie, ale okazało się, że nawet w wakacje człowiek może nie miec czasu włączyć komputer od rana. Wydaje mi się, że z braku wiekszego entuzjazmu każdy posprząta indywidulanie coś we własnym zakresie :-) pozdr p.s. niech pocieszeniem będzie myśl, że chociaz jedna osoba dzięki temu postowi weźmie się do roboty w najbliższy weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Co sprzątamy? 16.09.03, 15:28 Przepraszam za milczenie, ale okazało się, że nawet w wakacje człowiek może nie miec czasu włączyć komputer od rana. Wydaje mi się, że z braku wiekszego entuzjazmu każdy posprząta indywidulanie coś we własnym zakresie :-) pozdr p.s. niech pocieszeniem będzie przypuszczenie, że chociaz jedna osoba dzięki temu postowi weźmie się do roboty w najbliższy weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Co sprzątamy? 16.09.03, 22:56 igrek_oficjalny napisał: > [...]Wydaje mi się, że z braku wiekszego entuzjazmu[...] Słucham? Że co?!? 10 osób dla Ciebie to jest mało?? A wiesz ile się zgłosiło na Kolorową Tolerancję? 5!!! I mimo wszystko wzieliśmy wiadra i pędzle i poszliśmy malować! Nie wiem ile osób musiałoby zadeklarować swój czynny udział, żebyś uznał, że warto siedzieć przy telefonie i jednak zgłosić grupę Forumową do sprzątania. Ew. dzwoni się do kogoś z listy (pisze m@ila): "słuchajnie, mam mało czasu, zadzwońcie i zgłoście. Posprzątamy razem." :( Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Co sprzątamy? 17.09.03, 09:32 Spokojnie, po co te nerwy? Mogłem zadzwonić, masz racje, ale co miałem im powiedzieć? Że będziemy sprzatac tylko jeszcze nie wiadomo co? kiedy? i czy napewno zbierzemy sie w któryś dzień? no wybacz...poza tym zaznaczam, że nie było mnie tu kiedy organizowaliście własną "Kolorową tolerancje". Ja dopiero 20 lat mam, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Co sprzątamy? 17.09.03, 10:31 mozna bylo zapytac sie jakie miejsca sa jeszcze wolne, bo jestesmy pelni energii.... naprawde wystarczylo tylko chciec. a wiek nie jest tu rzadnym usprawiedliwieniem, tym bardziej, ze ja w twoim wieku ( a nie jestem wiele starsza) zalatwialam duzo trudniejsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Co sprzątamy? 17.09.03, 12:12 Chciałem tylko zauważyć, że zasugerowałem mój wiek, jako odniesienie do czasu organizowania Kolorowej Tolernacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Co sprzątamy? 17.09.03, 13:55 igrek_oficjalny napisał: > Chciałem tylko zauważyć, że zasugerowałem mój wiek, jako odniesienie do czasu > organizowania Kolorowej Tolernacji. Możesz jaśniej?! Kolorowa Tolerancja organizowana jest przez Gazetę Wyborczą od chyba 3 czy 4 lat. Więc nie widzę związku z Twoim wiekiem, zwłaszcza, że za pędzle łapią także gimnazjaliści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Sprzątamy?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.09.03, 17:53 ja się na to piszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto No i co?? 20.09.03, 11:38 "Odbiór worków i rękawic 17 i 18 września w Urzędzie Miasta Łodzi przy ul. Sienkiewicza 5 (poziom 1) w godz. 9-15." No i co? Był ktoś? Pofatygował się? Ktoś obdrzwonił znajomych i pójdzie z nimi sprzątać? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ja się usprawiedliwiam: 20.09.03, 11:54 Pracuję dziś do 15.00. Sorry, wczoraj sie dowiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: No i co?? 20.09.03, 12:24 Nie miałem czasu na przeglądanie wieści ze świata i musze przyznać, że jestem teraz wściekły. Nie wiedziałem. Myślałem, że w sobotę będzie można spokojnie pójść po te worki. Odpowiedz Link Zgłoś