teufel 11.09.03, 21:26 Jak wszyscy to wszyscy. Był Rzeszów, były Kielce i jest Wrocław. Wszędzie tam każdy dostaje qbek za 100 wpisów i z okazji urodzin. Ja niedawno obchodziłem niedawno najważniejsze, 18 urodziny, więc też prosze o qbek i wpisy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: 'Gorący' kubek Gazety Wyborczej IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:30 No- mój wpis już masz;-))) Ja nie będę zakładać takiego wątku, bo mam do odebrania jeszcze zaległy kubek Gazety za wygrany konkurs na najlepszy wątek miesiąca i jakoś go od stycznia odebrać nie mogę;-/ Ech, ta odległość... Chociaż żywię cichą nadzieję, że Redakcja nadal o mnie pamięta i nagroda nie uległa przedawnieniu;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Kubek czeka... 12.09.03, 11:49 Gość portalu: micin napisał(a): > No- mój wpis już masz;-))) > Ja nie będę zakładać takiego wątku, bo mam do odebrania jeszcze zaległy kubek > Gazety za wygrany konkurs na najlepszy wątek miesiąca i jakoś go od stycznia > odebrać nie mogę;-/ Ech, ta odległość... Chociaż żywię cichą nadzieję, że > Redakcja nadal o mnie pamięta i nagroda nie uległa przedawnieniu;-)))) Owszem, Redakcja o Tobie pamięta. Ale Ty nie pamiętasz o kubku. Cały już się zakurzył w szufladzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Kubek czeka... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 15:23 Ależ nie zapomniałam! Codziennie o nim myślę pijąc kawkę;-))) Z tym, że niestety- nie bywam za często w Łodzi, a jeśli już jestem- to albo jest to późne popołudnie lub wieczór, albo niedziela;-/ Ślicznie proszę o odkurzanie kubeczka przez szanowną Redakcję, bo kiedyś go na pewno odbiorę, mam nadzieję, że jeszcze w tej pięciolatce;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: 'Gorący' kubek Gazety Wyborczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.03, 00:57 życzę gorącego kubka Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 21:32 Teufel, ja Cię lubię to i Ci pożyczę wszystkiego naj :) tylko, czy ja wiem, czy to takie ważne te urodziny? aha i zapytaj redakcję szanowną, czy powtórzy akcję w wigilię, bo ja będę miała bardzo ważne urodziny wtedy :) pozdrawiam, hanya, pierwszy raz z nowego forum, jakieś dziwne te okienka logujące ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poolicjant Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 21:51 Diabełkowi stooo lat i zero mandatów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 21:52 Jasne. 100 lat i kubek dla Teufla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 21:59 Dopisuję się - niech ci ten kubek zawsze gorącym będzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiatezyciekota Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 22:02 wszystkiego najbardziej diabelskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: 'Gorący' kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 22:03 Toż to Redacja zbanrutuje jak nam będzie chciała kubki na urodziny fundować! ps. Zapytał ktoś Redakcji czy na takie coś pójdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
k.ktus Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 22:03 coby Cię życie za bardzo nie pokłuło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Pij na zdrowie :) IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 11.09.03, 22:17 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 22:20 Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Kielc Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 11.09.03, 23:10 Zdrófka szczęścia i słodyczy Mieszkaniec tobie życzy. Pij na zdrowie:)) P.S. Kropiwnicki musi odejść i Lubawski też:))) Na księżyc ich Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 11.09.03, 23:49 100 lat i kubka zycze!!! Jak sie uda, to bedziemy miec takie same:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 12.09.03, 00:03 Teufel w drodze do Riff-Raffu po meczu złożyłeś mi życzenia chyba na 10 lat z góry, ale jeszcze nie dostałem prezentów od Ciebie za te 10 lat :))) Więc jak będzie?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej IP: *.pai.net.pl 12.09.03, 07:27 wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 12.09.03, 09:29 O Kielcach dowiedziałem się za późno, za to tutaj może się przyczynię do kubka... Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe załączam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJEK Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej IP: *.toya.net.pl 12.09.03, 09:40 Spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Sorry, Teufel... 12.09.03, 11:52 teufel napisał: > Jak wszyscy to wszyscy. Był Rzeszów, były Kielce i jest Wrocław. Wszędzie tam > każdy dostaje qbek za 100 wpisów i z okazji urodzin. Ja niedawno obchodziłem > niedawno najważniejsze, 18 urodziny, więc też prosze o qbek i wpisy:) Niestety, nasz dział promocji „nie dysponuje aktualnie wolnymi mocami przerobowymi w zakresie kubków”. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Sorry, Teufel... 12.09.03, 11:57 to może w koszulkach sa jakieś wolne moce? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz No cóż... 12.09.03, 12:10 kropka napisała: > to może w koszulkach sa jakieś wolne moce? Niestety, koszulki również wyszły... Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: No cóż... 12.09.03, 12:27 Toz to bida z nyndzą w tej redakcji... Coż to się porobiło :-(. Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: No cóż... IP: *.toya.net.pl 12.09.03, 15:14 W szkole wygrałem konkurs wiedzy o Unii Europejskiej. Nauczyciel od historii obiecał mi, że bedzie mercedes. Na zakończeniu roku szkolnego 2002/2003 powiedział mi mercedesy wyszły. P.s. Może kiedyś dotrą do redakcji kubki/koszulki i może wtedy coś dało by radę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: No cóż... IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.88.* 12.09.03, 15:20 redakcja.lodz napisał: > kropka napisała: > > > to może w koszulkach sa jakieś wolne moce? > > Niestety, koszulki również wyszły... A może jest chociaż ocet?? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Ocet też wyszedł 12.09.03, 17:11 Gość portalu: łażej napisał(a): A może jest chociaż ocet?? Nie. Tylko puree z dżemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Ocet też wyszedł IP: *.toya.net.pl 12.09.03, 23:48 Redakcja wystraszyła i nikt nie pisze. Może byc puree z Dżemem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartek218 Oczywiście ....... 12.09.03, 15:55 że sie wpisze ty też oddałeś wpis!!! Odwdzięczam się !!! Powodzonka w zebraniu 100 wpisów! Mi się udało w ciągu 24 godzin bardzo dużo szczęścia miałem i kubeczek dostanę tylko musze iść do redakcji P.S. Kielceka redakcja już nie da kubków byłem pierwszy i ostatni:( Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Sorry, Teufel... 12.09.03, 12:01 Oj chyba redakcja naczelna (warszawska) nie chce dac redakcji.lodz przydziału kubków, bo zdaje sobie sprawę, że Łózkie Forum szybko wykorzystało by przydział. Gdyby za 100 postó dostawać kubek, to ile by już kubków było w naszych rączkach, prawda KaFeLki (i nie tylko)? Walczmy o kubki! Dżekil <>< P.S. A moze by tak zwieskzyć moce przerobowe w dziedzinie kubków dla łódzkiego działu promocji jakimś KaFeLkowym desantem na serwery na Czerskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: 'Gorący' kubek Gazety Wyborczej 12.09.03, 17:50 teufel napisał: > Jak wszyscy to wszyscy. Był Rzeszów, były Kielce i jest Wrocław. Wszędzie tam > każdy dostaje qbek za 100 wpisów i z okazji urodzin. Naprawdę? Każdy? Ech, takim to dobrze... A Tobie z okazji urodzin- wszystkiego co najlepsze na świecie i udanej dorosłości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Wpis + pozdr 13.09.03, 17:52 Dziwna praktyka, bo jak się rozpowszechni to będzie jak na onecie: "Proszę o 200 wpisów, bo kumpel mi piwo postawi...", ale-mam nadzieje-szybko rozdamy wszystkie gazetowe kubki i skończy się to zbieractwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 14.09.03, 11:51 no to stolat, stolat, lubu dubu i tak dalej, masz kolejny wpis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gwooozdz Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 15.09.03, 15:24 Wszystkiego najlepszego!!! P.s. Ludzie!!, Teufel kubka nie dostanie, ale moze dostać puree z dźemem, pomóżmy mu to zdobyć!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: "Gorący" kubek Gazety Wyborczej 15.09.03, 15:32 Masz i ode mnie 1/100:) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: 'Gorący' kubek Gazety Wyborczej 15.09.03, 16:11 wszystkiego naj... :D i smacznego puree ;))) Odpowiedz Link Zgłoś