ipswich1 24.05.08, 10:12 Kropa jak Kropa, ale biskuuuuuuuuuuuup!!!! Od niego to Kropa dostanie kopa! Jego szlag, tfu, tfu na diabla urok, trafi!! Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kijanka Re: Golasy wracają na Falę IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 10:36 Kij w pupe biskupie Kij w oko kropo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Co z gronkowcem na Fali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:20 A co z tym gronkowcem? Media szeroko informowały, że na Fali znaleziono bakterie gronkowca, a potem zapadła cisza. czy juz jest ok i można korzystać z Fali, czy tez impreza dla naturystów jest sposobem na zdobycie klientów spoza Łodzi, którzy o gronkowcu nie wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Co z gronkowcem na Fali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:51 Gronkwca już dawno nie ma. Parę dni temu wykryto go na Małej Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowana Golasy wracają na Falę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 18:06 no tak.... zboczeńcy z całej Polski łączą się w "kulturalnej" Łodzi bez barier! Porażka :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturysta Re: Golasy wracają na Falę IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 18:43 po to żeby zasmucać czyste rasowo niewiasty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Golasy wracają na Falę IP: *.toya.net.pl 24.05.08, 23:33 Co to za natura, o dziesiątej wieczorem, przy światłach i zapewne muzyce disco polo. To się nazywa "obłuda", moi drodzy ekshibicjoniści. Odpowiedz Link Zgłoś
webmasternhp Re: Golasy wracają na Falę 25.05.08, 14:00 Cecha narodowa Polakow jest kreowanie sie na ekspertow w dziedzinach o ktorych nie maja bladego pojecia. Twoja wypowiedz niejaki "ws" jest tego wybitnym przykladem. Otoz czym jest naturyzm? Naturyzm jest to przebywanie nago w gronie zwolennikow tej formy wypoczynku (ew. w samotnosci) oraz sytuacji gdy ubior jest zbedny i przeszkadza. A wiec podczas plazowania, korzystania z sauny, basenow etc. Tak wiec powyzsza definicja juz wyklucza sie z definicja ekshibicjonizmu. Ekshibicjonizm jest to rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest demonstrowanie swoich narządów płciowych osobom, które się tego nie spodziewają, a następnie wykonywanie masturbacji. Ja jako naturysta czuje pelne odprezenie gdy w upalne lato moge wypoczywac nago. Nie odczuwam przy tym jakichkolwiek reakcji i satysfakcji seksualnych. Nie podnieca mnie ani fakt, ze inni widza mnie nago, ani fakt, ze ja widze innych nagich ludzi. Dopiero w sytuacji gdy sa odpowiednie ku temu warunki (np. atmosferyczne), ja jestem nagi a moja i innych nagosc jest mi calkowicie obojetna (i wzajemnie - inni nie zwracaja uwagi na moja nagosc) w pelni sie odprezam. Mozna to porownac do odprezajacej kapieli w wannie. W wannie kapiesz sie nago, a kapiel ta Ciebie odpreza. Kapiac sie nie dopatrujesz sie przy tym jakiegokolwiek elementu seksualnosci. Teraz juz wiesz czym jest naturyzm? Naturyzm mozna strescic w hasle - "Naturyzm - odprezenie - wypoczynek". Trudno mowic o odprezeniu w stanie podniecenia seksualnego. Tak wiec zastanawiam sie czy Twoja wypowiedz to ignorancja czy zlosliwosc? Chyba raczej jedno i drugie... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Golasy wracają na Falę IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.08, 08:50 Najważniejsze, że po 22-giej będzie areobik dla dzieci. Komuś coś się poprzestawiało w głowie. Naturyści, tak czemu nie na całym świecie FKK ma swoje plaże, ale dzieci po 22-giej powinny być w łóżeczkach i tu jest pole do popisu dla kuratora i Rzecznika Praw Dziecka, no chyba że ten nowy będzie działać pod publiczkę tak jak wszystko obecnie, by się nie narażać i nie zagrażać własnej karierze politycznej. No ale zostwamy politykę na boku, bo i tak jest żenująco naga i pokazuje, że nie ma nic do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: Golasy wracają na Falę 26.05.08, 22:55 AS odgibaj się od moich dzieci, dobrze? Urodź, bądź spłodź sobie swoje i sam(a) je wychowuj, a nie wtrącaj się do moich i do tego, kiedy chodzą spać. Nawet nie wiesz ile mają lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: summer.time.77 Golasy wracają na Falę IP: *.gprs.plus.pl 25.05.08, 15:49 Ci z Torunia to my:)) Pozdrawiamy wszystkich golasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm jedyny prawdziwy program juwenalii uł!!!! IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 15:59 www.mmlodz.pl/605/2008/5/19/ zapraszamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: summer.time.77 Golasy wracają na Falę IP: *.optiguard.com.pl 26.05.08, 08:31 Do zobaczenia na Fali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Witold Rosset oskubał miasto wię golasy na Fali. IP: 157.25.164.* 26.05.08, 12:56 a gdzie prokurator z kajdankami dla słynnego człowieka Kropy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Golasy wracają na Falę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:23 przeczytalem ze nie beda wpuszczac osob samotnych , co to za dyskryminacja ! Odpowiedz Link Zgłoś