Dodaj do ulubionych

Golasy wracają na Falę

24.05.08, 10:12
Kropa jak Kropa, ale biskuuuuuuuuuuuup!!!! Od niego to Kropa
dostanie kopa! Jego szlag, tfu, tfu na diabla urok, trafi!! Ha, ha,
ha!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kijanka Re: Golasy wracają na Falę IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 10:36
      Kij w pupe biskupie
      Kij w oko kropo
      • Gość: kiki Re: Co z gronkowcem na Fali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:20
        A co z tym gronkowcem? Media szeroko informowały, że na Fali
        znaleziono bakterie gronkowca, a potem zapadła cisza. czy juz jest
        ok i można korzystać z Fali, czy tez impreza dla naturystów jest
        sposobem na zdobycie klientów spoza Łodzi, którzy o gronkowcu nie
        wiedzą?
        • Gość: AS Re: Co z gronkowcem na Fali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:51
          Gronkwca już dawno nie ma. Parę dni temu wykryto go na Małej Gdyni.
    • Gość: zirytowana Golasy wracają na Falę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 18:06
      no tak.... zboczeńcy z całej Polski łączą się w "kulturalnej" Łodzi bez barier!
      Porażka :((((
      • Gość: naturysta Re: Golasy wracają na Falę IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 18:43
        po to żeby zasmucać czyste rasowo niewiasty
    • Gość: ws Golasy wracają na Falę IP: *.toya.net.pl 24.05.08, 23:33
      Co to za natura, o dziesiątej wieczorem, przy światłach i zapewne muzyce disco
      polo. To się nazywa "obłuda", moi drodzy ekshibicjoniści.
      • webmasternhp Re: Golasy wracają na Falę 25.05.08, 14:00
        Cecha narodowa Polakow jest kreowanie sie na ekspertow w dziedzinach o ktorych
        nie maja bladego pojecia. Twoja wypowiedz niejaki "ws" jest tego wybitnym
        przykladem.

Otoz czym jest naturyzm?

Naturyzm jest to przebywanie nago w gronie zwolennikow tej formy wypoczynku (ew.
        w samotnosci) oraz sytuacji gdy ubior jest zbedny i przeszkadza. A wiec podczas
        plazowania, korzystania z sauny, basenow etc.

Tak wiec powyzsza definicja juz wyklucza sie z definicja ekshibicjonizmu.
        Ekshibicjonizm jest to rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub
        preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest demonstrowanie
        swoich narządów płciowych osobom, które się tego nie spodziewają, a następnie
        wykonywanie masturbacji.

Ja jako naturysta czuje pelne odprezenie gdy w upalne lato moge wypoczywac nago.
        Nie odczuwam przy tym jakichkolwiek reakcji i satysfakcji seksualnych. Nie
        podnieca mnie ani fakt, ze inni widza mnie nago, ani fakt, ze ja widze innych
        nagich ludzi.

Dopiero w sytuacji gdy sa odpowiednie ku temu warunki (np. atmosferyczne), ja
        jestem nagi a moja i innych nagosc jest mi calkowicie obojetna (i wzajemnie -
        inni nie zwracaja uwagi na moja nagosc) w pelni sie odprezam.
        Mozna to porownac do odprezajacej kapieli w wannie. W wannie kapiesz sie nago, a
        kapiel ta Ciebie odpreza. Kapiac sie nie dopatrujesz sie przy tym jakiegokolwiek
        elementu seksualnosci.

Teraz juz wiesz czym jest naturyzm?

Naturyzm mozna strescic w hasle - "Naturyzm - odprezenie - wypoczynek". Trudno
        mowic o odprezeniu w stanie podniecenia seksualnego.

Tak wiec zastanawiam sie czy Twoja wypowiedz to ignorancja czy zlosliwosc? Chyba
        raczej jedno i drugie... .
    • Gość: AS Golasy wracają na Falę IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.08, 08:50
      Najważniejsze, że po 22-giej będzie areobik dla dzieci. Komuś coś
      się poprzestawiało w głowie. Naturyści, tak czemu nie na całym
      świecie FKK ma swoje plaże, ale dzieci po 22-giej powinny być w
      łóżeczkach i tu jest pole do popisu dla kuratora i Rzecznika Praw
      Dziecka, no chyba że ten nowy będzie działać pod publiczkę tak jak
      wszystko obecnie, by się nie narażać i nie zagrażać własnej karierze
      politycznej. No ale zostwamy politykę na boku, bo i tak jest
      żenująco naga i pokazuje, że nie ma nic do zaoferowania.
      • indywidualismus Re: Golasy wracają na Falę 26.05.08, 22:55
        AS odgibaj się od moich dzieci, dobrze? Urodź, bądź spłodź sobie swoje i sam(a)
        je wychowuj, a nie wtrącaj się do moich i do tego, kiedy chodzą spać. Nawet nie
        wiesz ile mają lat...
    • Gość: summer.time.77 Golasy wracają na Falę IP: *.gprs.plus.pl 25.05.08, 15:49
      Ci z Torunia to my:)) Pozdrawiamy wszystkich golasow
    • Gość: mmm jedyny prawdziwy program juwenalii uł!!!! IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 15:59
      www.mmlodz.pl/605/2008/5/19/
      zapraszamy!!
    • Gość: summer.time.77 Golasy wracają na Falę IP: *.optiguard.com.pl 26.05.08, 08:31
      Do zobaczenia na Fali :)
    • Gość: marzena Witold Rosset oskubał miasto wię golasy na Fali. IP: 157.25.164.* 26.05.08, 12:56
      a gdzie prokurator z kajdankami dla słynnego człowieka Kropy ?
    • Gość: joe Golasy wracają na Falę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:23
      przeczytalem ze nie beda wpuszczac osob samotnych , co to za
      dyskryminacja !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka