Gość: pafni IP: *.lodz.mm.pl 02.06.08, 17:59 To był ich wybór skoro wolały dostac prace za dupsko niż jej nie dostac, ja bym wolał jej nie dostac. A teraz jakieś mecyje robią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ally Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.ugr.es 02.06.08, 18:18 dzizas. to ze istnieja ludzie, ktorzy sie z toba przespia, to nie znaczy, ze MASZ PRAWO ROZDAWAC PUBLICZNE STANOWISKA POD WARUNKIEM, ZE KTOS SIE Z TOBA PRZESPI! Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek a skąd ten temat wynikął (LEWYCh dotyczy) 03.06.08, 12:58 Gość portalu: ally napisał(a): > to ze istnieja ludzie, ktorzy sie z toba przespia, to nie > znaczy, ze MASZ PRAWO ROZDAWAC PUBLICZNE STANOWISKA POD WARUNKIEM, > ZE KTOS SIE Z TOBA PRZESPI! Gdyby siły polityczne Czerwonej Hołoty nie tworzyły cyrku z rozdawnictwem setek tysięcy stanowisk publicznych, wówczas żadna Aneta Krawczyk nie oświadczałby, że miała do wyboru pracę sprzątaczki lub pracę na publicznym stanowisku za seks. Ona miałby nadal wybór podobny i pewnie zrezygnowałaby z pracy sprzątaczki, ale ej wybór nie dotyczyłby stanowiska publicznego, bo o to jest cała afera. Dokładniej, afera wyniknęła tylko z braku kontynuacji zatrudnienia na tymże stanowisku finansowanym z pieniędzy publicznych. Pewien komisarz EU został sfotografowany jak nago ze swoją nagą sekretarką (bez żony komisarza) wypoczywali sobie i żadna afera nie wybuchła, bo sekretarka nadal ma zatrudnienie u tegoż komisarza. Dla podatników EU jednak afera jest, bo za publiczne pieniądze zatrudniono kobietę z wysoką "publiczną" pensją i "prywatnymi" obowiązkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.toya.net.pl 02.06.08, 18:51 ordynarny mizoginie! w cywilizowanym świecie uchodziłbyś za dzikusa. W zaściankowej Polsce należysz do mainstreamu. Smutna to prawda niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus pieknie napisalas ,,,viola IP: *.adsl.alicedsl.de 02.06.08, 19:10 i calusek od swiatowca((((:x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia nie ta rasa! IP: *.chello.pl 02.06.08, 20:12 jak będziesz doń tak pisał, to mu się jedyny zwój przegrzeje... a pojąc i tak niczego nie pojmie. nie ta rasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.toya.net.pl 02.06.08, 18:55 moja opinia jest adresowana do "pafni", żeby nie było wątpliwości. Jeśli pod tą ksywką ukrywa się kobieta to tym gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafni Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.lodz.mm.pl 02.06.08, 19:10 Droga Violu nie przespałbym się z moim szefem tylko dla tego, że miałbym byc kierownikiem. Czy to u mnie normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.toya.net.pl 02.06.08, 19:19 nie widzę wspólnej płaszczyzny do kontynuowania dialogu z Tobą "pafni". Przypomina mi się rechot Leppera - "to prostytutkę można zgwałcić?" Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! 02.06.08, 20:19 Violu, lepperstwo to szajs. Ale kim trzeba być, aby wśród szajsu szukać kariery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.toya.net.pl 02.06.08, 20:30 faktycznie Radomsko to metropolia oferująca miejsca pracy w szczególności samotnym matkom z wyniesionym z domu bagażem niedowartościowania i "życzliwymi" uwagami nauczycieli o matce sprzątaczce. Łatwo oskarżać osobom pozbawionym empatii i chrześcijańskiej miłości bliźniego. Niech żyje polski katolicyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! 02.06.08, 20:48 A co to ma wspólnego w "zawierzeniu" takim śmieciom jak lepperowcy? Zresztą, na taki syf jak lepperstwo czy giertychostwo głosowali nawet ludzie wykształceni. Ale to nie rozgrzesza tej nieszczęśnicy. Po prostu, ludzie muszą interesować się, jacy osobnicy chcą iść do władzy i czego się po nich można spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafni Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.lodz.mm.pl 02.06.08, 20:56 Załóżmy , że idę do gościa który oferuje prace droga Violu i on mi mówi będziesz miał nowe mieszkanie i posade , a i wkręce cie do naszej partii, ale musisz no wiesz.... coś od siebie dac... -co? - pytam - no wiesz....ciało - nie - odpowiadam Szukam dalej pracy. CZY NORMALNIE SIE ZACHOWAŁEM ??????? W TEJ SYTUACJI ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafni Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.lodz.mm.pl 02.06.08, 20:59 Acha ! Poszedł bym jeszcze na policje. To taka instytucja gdzie zgłasza się też niemoralne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Pani Aneta Krawczyk miala 2 dzieci na utrzymaniu 03.06.08, 16:59 Ciekawe, czy bylbys taki odwazny majac 2 dzieci na utrzymaniu, zero oszczednosci no i oczywiscie bez dachu nad glowa. Czy wolalbys 'honorowo' umrzec z glodu czy jednak 'niehonorowo' miec za co kupic jedzenie dzieciom? W RPA 1/4 kobiet prostytuuje sie - pomysl, czemu? Ano dlatego, ze sa biedne i nie maja dostepu do luksusow takich jak na przyklad szkola czy jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Pani Aneta Krawczyk miala 2 dzieci na utrzyma IP: *.toya.net.pl 03.06.08, 17:25 RIKOL jestem z Tobą! Solidaryzuję się z tymi wszystkimi, biednymi kobietami, wykorzystywanymi przez chamskich knurów. Butnych, bo u "władzy" Ale to w dużej mierze kwestia mentalności "naszych katolików" skwapliwie rozgrzeszanych przez najwyższy w tym kraju autorytet czyli kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafni Re: Pani Aneta Krawczyk miala 2 dzieci na utrzyma IP: *.lodz.mm.pl 03.06.08, 18:20 Może bym poszedł do PiSu, to porządni polacy nikogo nie skrzywdzą. Napewno siebie nie. No właśnie gdzie alimenty na tą dwójke dzieci? To jak w końcu jest - dzieci były przed samoobroną czy po niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.toya.net.pl 02.06.08, 22:18 Nienormalne byłoby to, gdybyś dostał propozycję "albo dasz dupy, albo wyp...asz z roboty" - i byś jej nie przyjął. Awanse drogą per dupa to już inna kategoria moralna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafni Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.lodz.mm.pl 03.06.08, 06:15 Jasne KIM twoja moralnośc jest jasna jak ciemne piwo osiołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim rozróżnij gwałt od molestowania IP: *.toya.net.pl 02.06.08, 22:15 ...imbecylu. Poszukaj sobie definicji w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.retsat1.com.pl 02.06.08, 23:29 Pani Krawczyk chyba świadczyła usługi seksualne nie jednemu mężczyźnie, skoro nie wie kto jest ojcem dziecka? Jak wynika z ekspertyz nie jest to Łyżwiński, nie jest Lepper, ani jej mąż. Któż więc? W tej zaistniałej sytuacji szkoda dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.ugr.es 03.06.08, 14:41 > Pani Krawczyk chyba świadczyła usługi seksualne nie jednemu mężczyźnie, skoro > nie wie kto jest ojcem dziecka? Jak wynika z ekspertyz nie jest to Łyżwiński, > nie jest Lepper, ani jej mąż. Któż więc? zajmij sie soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot pana wójta Kolejna sucz kreowana na ofiarę? IP: *.crowley.pl 03.06.08, 07:48 Ile "ofiar" na miesiąc jest w stanie wykreować Gazeta Wybiórcza i tzw. środowiska "kobiece". Przynosicie wstyd i ujmę pawdziwym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus mowy wymiar lyzwowania ,czyli IP: *.adsl.alicedsl.de 03.06.08, 08:15 pomoc w rozkladaniu nog..to nazywa sie gwaltem i obojetnie jaka forma,czy fizyczna,czy psychiczna..to chyba nie dociera do "mniejszosci etnicznej z podlodzkich wiosek".(dotyczy tez ich potomstwa). ps.kiedys dawno temu (za wczesnego wal,emsy) jego danuta w ataku slowotoku lyzwowanie wprowadzila na salony,a lyzwinski zle to zrozumial.wniosek:cham zawsze bedzie chamem- nawet wtedy ,kiedy tego nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuczny_penis_palikota Biedna kobieta, nie to co ta prostytutka Aneta 03.06.08, 09:14 ale GW nie da jej spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syngoy Re: Ofiara gwałtu: Dajcie mi spokój! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.06.08, 13:50 gdyby to było takie proste jak piszesz nie zrobiła by tego. Nie bądź taki twardogłowy! Trochę szacunku Odpowiedz Link Zgłoś