raczbe Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:51 rece opadają ....nie można komuś odebrać obywatelstwa, trzeba trochę poczytać prosze pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debilne pomysly Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.cust.tele2.pl 09.06.08, 13:51 super co tacy klose i podolski mieli zrobic ,,,pieprzony pzpn wogole sie nie postaral zeby oni grali dla nasz ,,a niemcy zapewnili im wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apielak Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.gar.vectranet.pl 09.06.08, 13:52 chyba goscio upadl na glowe.... bardzo mi sie mecz podobal i nawet ani razu nie pomyslalam zle o podolskim, strzelil nam bramki, ale na tym ta gra polega. A unoszenie sie honorem, bo przez polakow Polska przegrala z Niemcami to jest dla mnie chore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gottlieb Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.phys.us.edu.pl 09.06.08, 13:52 Może umieścić M.O. w ośrodku dla obłąkanych Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub102 nikt lepiej nie potrafi osmieszyc Polski niz LPR! 09.06.08, 13:52 Poldi zachowal sie wczoraj absolutnie w porzadku, zarowno jako sportowiec i jako czlowiek. Robil swoje (2 swietne bramki) ale nie draznil ostentacyjna radoscia pod niemiecka publiczke (niektorzy w Niemczech maja mu juz to za zle..). Po meczu wrzucil nawet polska koszulke.. co mozna od niego wiecej jeszcze chciec?! Ten chlopak ma wiecej rozumu i taktu niz niejeden byly polski minister! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo oni chyba nie maja obywatelstwa Polskiego......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:52 wiec nie ma czego odbierac, po drugie to nie sa Polacy tylko niemcy a ze mowia po Polsku to juz przypadek, ja tez moge mowic po japonsku co nie czyni mnie japonczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oni chyba nie maja obywatelstwa Polskiego.... IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.08, 14:03 Na pewno? en.wikipedia.org/wiki/Lukas_Podolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oni chyba nie maja obywatelstwa Polskiego.... IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.08, 14:05 I jeszcze: lucaspodolski.net/biography/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: oni chyba nie maja obywatelstwa Polskiego.... IP: *.209.broadband2.iol.cz 09.06.08, 22:21 To gdzie sie urodzil Podolski? W Gleiwitz? Gdzie to jest? Ja myslalem, ze urodzil sie na Slasku w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzecho Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:52 Nie rozumiem po co, ktoś w ogóle wspomina o jakimś Orzechowskim. Nie rozumiem po co, kiedy odezwie sie jakiś Kurski, Giertych lub inny PAJAC z Kaczyńskimi na czele, wszystkie media podają tą wiadomość na pierwszej stronie. Pominąć to milczeniem należy. PAJACE żyją właśnie dlatego, bo ktoś o ich chorych i niedorzecznych ideach, pisze artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostro_basen czy GW odebrało rozum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:53 na cholerę cytujecie jakiegos Orzechowskiego. Trochę pomyślunku , redaktorzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdzionga Oj! Panie Orzechowski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.08, 13:53 ... ale tak poza tym, to w domu wszyscy zdrowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa z bufetu Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:53 Nie błaźnij się Pan Panie Orzechowski. To PZPN nie chciało Podolskiego więc poszukał szczęście gdzie indziej. Ale głupi Polak zwykle mądry po szkodzie. Gdybyśmy to wygrali wczoraj a nie Niemcy, to co? Pewnie byś im medal dał, co? Kolejny Debil przez duże De na ministerialnym stołku. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:54 Pan Orzechowski ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa z bufetu Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 14:09 Weź mnie nie rozśmieszaj. Powtarzam, to PZPN nie chciało Podolskiego kiedy ten chciał się powołać do Polskiej kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:53 Teraz to mi bardziej wstyd, tego, że mamy takich Orzechowskich, niż, że polska drużyna przegrała jakiś tam mecz. Może zabrac też obywalelstwo naukowcom z Polski, bo ich praca przyczynia się do Nobla dla Amerykanów. Mało tego, wstecznie zabrać obywatelstwo Janowi Pawłowi II, bo nie przeniósł Stolicy Apostolskiej do Warszawy (albo Torunia), a Kubicy, bo nie jeździ Polonezem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 62.231.176.* 09.06.08, 13:54 Wiecej takich glosow a sam oddam polskie obywatelstwo. Takie glosy sa bardzo bolesne dla gornych slazakow. Komuna klamala w szkolach o Slasku a obecni niektorzy polscy politycy urzadzaja nagonki. O ile znam, sprawy podwojnego obywatelstwa reguluje Umowa o dobrosasiedzkich stosunkach miedzy Polska i Niemcami. Trzeba byc dumny z Podolskiego ktory w niemieckiej prasie mowi ze ma polskie serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antydebilka Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:54 ja pier... naprawde nie dosc ze kompromituje sie koles juz samym faktem nalezenia do lpru to jeszcze takie farmazony pseudokibica wygaduje... co za debil... to moze odbierzmy tez innym co w polsce ni epracuja a co jak jus isc to na calosc! tak! pani zeni co pracuje w hotelu w londynie tez! tez biedna wywiadow dawac po polsku nei moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 86.43.82.* 09.06.08, 13:54 Tonący brzytwy się chwyta !! Ten pan wraz z calym LPR (na szczęście) już politycznie utonął i w geście rozpaczy próbuje o sobie przypomnieć. Ale na takie hasła już dziś się panie Orzechowski ludzi nie złapie !! P.S. ja pracuję w niemieckiej firmie więc może mi też należałoby odebrać polskie obywatelstwo ?? A może odbirzmy je wszystkim którzy pracują za granicą lub w zagranicznych firmach - co Pan na to Panie Mirosławie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:54 Szanowny Panie Ministrze ! podniesienie poziomy gry naszej kadry nie zależy od odebrania obywatelstwa komukolwiek. Jeżeli tak ? to może zacznijmy od Roggera ?! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:54 Odebrac obywatelsrwo takim idiotom jak Orzechowski, zeby przestali nas w koncu kompromitowac. Czy to jakas prawidlowosc, ze im wiekszy bogoojczyzniany oszolom, tym bardziej zenujacy prostaczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 213.86.33.* 09.06.08, 13:54 Nie czytałem poprzednich wpisów, ale jeśli Pan Panie Orzechowski to czyta to informuję Pana że podwójne lub jeszcze więcej obywatelstwo nie jest niczym nieuporządkowanym a nawet dość popularnym na świecie. A swoja drogą to zalecam leczenie najlepiej ołowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PepeR Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.cust.tele2.pl 09.06.08, 13:54 M. Orzechowski po raz kolejny daje wyraz swojej ksenofobii i nietolerancji. Niestety ośmiesza nie tylko siebie ale również miliony Polaków. To wyraźnie pokazuje z jaką desperacją J. Kaczyński pragnął utrzymać władzę skoro zaprasił do rządu osoby pokroju Orzechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca z podkarpa Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:54 Odebrac obywatelstwo Orzechowskiemu i prawo kandydowania na senatora za głupote dnia Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile A od kiedy to polskie prawo nie przewiduje 09.06.08, 13:54 podwojnego obywatelstwa??!! Paszportow mozna miec ile sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Bzdura! IP: *.net.pulawy.pl 09.06.08, 13:55 "...Polakom występującym w reprezentacji Niemiec zabroniono udzielać wywiadów po polsku.". Widziałem 2/3 dni przed meczem wywiad z Podolskim po polsku, całkiem nieźle mówi w naszym ojczystym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Bzdura! 09.06.08, 13:58 Do tego Podolski z Klose rozmawiają po polsku między sobą, nawet w szatni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.lodz.msk.pl 09.06.08, 13:57 Ludzie, zróbcie coś z tym debilem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk2008 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 88.207.186.* 09.06.08, 13:57 Jaki ten czlowiek z funkcjami w Polsce jest niepowazny!!! Pozdrowienia z Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Petka Konstytucja RP IP: *.chello.pl 09.06.08, 13:57 Art 34. Obywatel polski nie może utracić obywatelstwa polskiego, chyba że sam się go zrzeknie. Pan Orzechowski niech może sobie to przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś