Gość: emha emha: odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu IP: 195.136.189.* 09.06.08, 12:59 I to już, przynosi nam wstyd swoimi oderwanymi od rzeczywistości i prawa pomysłami, w przeciwieństwie do Podolskiego, który pokazał że Polak zdolny jest i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Klosemu i Podolskiemu medal za wyniki sportowe 09.06.08, 12:59 A Orzechowskiemu odebrać obywatelstwo za przynoszenie wstydu Polsce swoją bezgraniczną głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 09.06.08, 13:00 Orzechowski to pajac a jego poglądy są chyba ze średniowiecza!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Orzechowski to kretyn o niesympatycznej aparycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:00 Ja to bym Orzechowskiemu odebrał. I przyznał mu np. obywatelstwo Burundii.Ci debile z PISU wciąż jeszcze uważają, że wróci Kaczystan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.77.classcom.pl 09.06.08, 13:00 Łukasz jest wspaniałym mężczyzną, znakomitym piłkarzem i Polakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ur-city Orzeszgo, który IP: *.lublin.mm.pl 09.06.08, 13:00 przezwyciężył teorię ewolucji, to jeden z większych kretynów, jakich kiedykolwiek urodziły kobiety. Łukasz, który jest prostym, młodocianym kopaczem kuli, zabiłby go nie tylko śmiechem, ale na pewno i inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey H dlaczego jak ktos powie cos glupiego, IP: *.139.241.212.adsl.cix.gxn.net 09.06.08, 13:00 to ktos to musi opisywac, czy nie mozna by tego po prostu zignorowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salim Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 212.33.89.* 09.06.08, 13:01 Odebrać obywatelstwo ORzechowskiemu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biskwit Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.08, 13:02 Moim zdaniem gra w obcych barwach jest zdradą Ojczyzny...Dlaczego Podolski i Klose nie mogą grać w polskiej drużynie tylko sprzedają się innym kadrom...A potem wygląda to tak że Polak strzela gola Polakowi:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnm No to jest was dóch IP: *.wemif.pwr.wroc.pl 09.06.08, 13:46 idiotów. To chyba od słuchania tego radyjka z ryjem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daroo Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:02 Ten facet to sie chyba "rozumu" pozbawił, to jakiś żart żeby kiedyś był wiceministrem edykacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pp.com.pl 09.06.08, 13:02 W sumie facet ma rację, bo niby dlaczego obywatel polski ma grać w reprezentacji narodowej innego państwa? Wiem, że jak coś pochodzi od LPR to zazwyczaj nie ma sensu, ale tym razem nawet to niegłupio pomyśleli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:03 Będąc konsekwentnym należałoby odebrac obywatelstwo Kubicy a nie cieszyć się że zdobywa laury dla Polski-prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pp.com.pl 09.06.08, 13:06 Błędne założenie - Kubica nie jeździ w reprezentacji narodowej innego kraju, tylko pracuje dla zagranicznego teamu, a to co innego! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..i wlasnie........ 09.06.08, 13:10 Kubica nie mowi ze jest pol na pol.Jest Polakiem i Polakowi placa za reprezentowanie jakby firmy.Ten dziad jak strzelal Polakom to mial lzy radosci w oczach.Pomagal Niemcom chociaz..........Na łamach Tempa w wydaniu z 18 grudnia 2003, zadeklarował swoje chęci grania w polskiej reprezentacji. Trener Edward Klejndinst kilkakrotnie rozmawiał z nim telefonicznie. Piłkarz potwierdził chęci, jednak nie chciał jednoznacznie zadeklarować się do występów w polskiej reprezentacji. Prezes PZPN Michał Listkiewicz wysłał do niego, oraz do występującego w FC Schalke 04 Michała Delury, który również ma polskie korzenie, list, w którym prosi o oficjalną deklarację, czy są zainteresowani występami w biało-czerwonych barwach. Podolski odkładał decyzję, a w końcu odmówił gry. Niemiecki dziennik "Bild" 5 lutego 2004 zamieścił artykuł o tym, że "Polacy chcą ukraść Podolskiego", zamieszczając zdjęcie Podolskiego przymierzającego koszulkę polskiej reprezentacji. Z niego Polak jak ze mnie Adam Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 212.160.172.* 09.06.08, 14:19 Gość portalu: Moniqa napisał(a): > Błędne założenie - Kubica nie jeździ w reprezentacji narodowej > innego kraju, tylko pracuje dla zagranicznego teamu, a to co innego! A Jan Paweł II ??? Przecież on de facto był władcą (królem) obcego państwa Watykan i tenże reprezentował na arenie międzynarodowej! Dobrze chociaż, że Watykan nie ma reprezentacji w piłce kopanej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 194.8.118.* 09.06.08, 13:03 Wystarczy, że ktoś strzelił nam dwie bramki i już jest to powód do odbierania obywatelstwa. Mam nadzieję, że nikt nie weźmie tych bredni na serio bo znów będzie wstyd. Oj zabolała ta porażka. Zabolała. Tylko że takie zachowanie przypomina zachowanie dzieci w piaskownicy, a nie zachowanie poważnego wydawałoby się polityka. Chociaż poziom rozwoju intelektualnego i emocjonalnego pewnie jest zbliżony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emnit Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 62.156.187.* 09.06.08, 13:03 No nareszcie cos rozsadnego- ja chce , zeby mi ten pan tez odebral polskie obywatelstwo. Za wlsnoreczne zrzeczenie sie musialbym zaplacic (do niedawna jeszcze 800DM). Teraz jest szansa, ze ktos to zrobi dla mnie za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał/toruń Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 09.06.08, 13:03 LUDZIE! CO ZA ODIOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:03 proponuję dorzucić jeszcze idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errorfree Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:04 co za baran! też mi pomysł odebranie obywatelstwa Podolskiemu za to że jest dobrym piłkarzem. Podolskiemu zapewnie nie łatwo jest grać przeciwko swoim rodaką ale tak prawde mówiąc co ta polska mu dała i każdemu z nas ? bo raczej nie za wiele poza edukacją...ahh...szkoda słów. Chodź swoją drogą w sporcie powinno się zmienić to, że np. murzyn gra dla polski ( nie żeby to był jakiś atak na czarną rase - bo ja nie jestem rasistą ) chodzi o to, że jak gra Polska to powinni grać sami polacy a nie Ci co mają obywatelstwo polskie a nie są polakami, bo jak to sprawdza umijętności narodu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:04 Nie wiem czy Polakom występującym w reprezentacji Niemiec zabroniono udzielać wywiadów po polsku. Natomiast wiem co widziałem kilka dni temu na własne oczy : wywiad z Podolskim, przeprowadzony przez polskiego dziennikarza, w języku polskim. A co do tego siwego Rumcajsa, proponowałbym aby ABW sprawdziła, czy któryś z członków LPR nie jeździ niemieckim samochodem. Jeśli tak - pozbawić go polskiego obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Ci ludzie maja nasrane w glowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:04 Ci ludzie maja nasrane w glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dick1 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.06.08, 13:04 od dawna przypuszczalem ze ten pan ma potworne uszkodzenie "dachu" ale to przewyzsza wszystko,dlatego w PL jest tak a nie inaczej ,najlepszy przyklad polityka made in Polen .Tymrazem pan prezydent nie zawetuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas-WHY?? Odebrac obywatelstwo Orzechowskiemu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:04 Co za baran.... Gosc jest chory z nienawisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 195.7.30.* 09.06.08, 13:04 Ale gupi pisuar. Kiedy wyeliminujecie takich debili z polityki? Jak u was ma sie cos poprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Czy media musza cytowac chorego czlowieka? IP: 136.173.162.* 09.06.08, 13:05 Ludzie! Tym Panem powinien zajac sie lakarz, a nie media! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e- Re: debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:11 nie dość żeś poganin to jeszcze debil, może nie jest aż tak źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemotpl Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.profiline.pl 09.06.08, 13:06 Bez komentarza ,ludzi chorych się leczy .Jeśli zaś chodzi o Podolskiego i Klose to raczej my ich nie chcieliśmy a nie odwrotnie więc nie ma co się obrażać na rzeczywistość .Kibic Odpowiedz Link Zgłoś