Dodaj do ulubionych

Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu

• Gość: emha emha: odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu IP: 195.136.189.* 09.06.08, 12:59
      I to już, przynosi nam wstyd swoimi oderwanymi od rzeczywistości i
      prawa pomysłami, w przeciwieństwie do Podolskiego, który pokazał że
      Polak zdolny jest i koniec.
    • ksks3 Klosemu i Podolskiemu medal za wyniki sportowe 09.06.08, 12:59
      A Orzechowskiemu odebrać obywatelstwo za przynoszenie wstydu Polsce
      swoją bezgraniczną głupotą
    • Gość: misia Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 09.06.08, 13:00
      Orzechowski to pajac a jego poglądy są chyba ze średniowiecza!!!!!!
    • Gość: zibi Orzechowski to kretyn o niesympatycznej aparycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:00
      Ja to bym Orzechowskiemu odebrał. I przyznał mu np. obywatelstwo
      Burundii.Ci debile z PISU wciąż jeszcze uważają, że wróci Kaczystan.

• Gość: małgorzata Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.77.classcom.pl 09.06.08, 13:00
      Łukasz jest wspaniałym mężczyzną, znakomitym piłkarzem i Polakiem!
    • Gość: Ur-city Orzeszgo, który IP: *.lublin.mm.pl 09.06.08, 13:00
      przezwyciężył teorię ewolucji, to jeden z większych kretynów, jakich
      kiedykolwiek urodziły kobiety.

Łukasz, który jest prostym, młodocianym kopaczem kuli, zabiłby go
      nie tylko śmiechem, ale na pewno i inteligencją.
    • Gość: Casey H dlaczego jak ktos powie cos glupiego, IP: *.139.241.212.adsl.cix.gxn.net 09.06.08, 13:00
      to ktos to musi opisywac, czy nie mozna by tego po prostu zignorowac?
    • Gość: Salim Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 212.33.89.* 09.06.08, 13:01
      Odebrać obywatelstwo ORzechowskiemu!!!!!!!!
    • Gość: Biskwit Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.08, 13:02
      Moim zdaniem gra w obcych barwach jest zdradą Ojczyzny...Dlaczego
      Podolski i Klose nie mogą grać w polskiej drużynie tylko sprzedają
      się innym kadrom...A potem wygląda to tak że Polak strzela gola
      Polakowi:/:/
      • Gość: dnm No to jest was dóch IP: *.wemif.pwr.wroc.pl 09.06.08, 13:46
        idiotów. To chyba od słuchania tego radyjka z ryjem.
    • Gość: Daroo Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:02
      Ten facet to sie chyba "rozumu" pozbawił, to jakiś żart żeby kiedyś
      był wiceministrem edykacji!!!
    • Gość: Moniqa Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pp.com.pl 09.06.08, 13:02
      W sumie facet ma rację, bo niby dlaczego obywatel polski ma grać w
      reprezentacji narodowej innego państwa? Wiem, że jak coś pochodzi od
      LPR to zazwyczaj nie ma sensu, ale tym razem nawet to niegłupio
      pomyśleli...
    • Gość: Paweł Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:03
      Będąc konsekwentnym należałoby odebrac obywatelstwo Kubicy a nie
      cieszyć się że zdobywa laury dla Polski-prawda?
      • Gość: Moniqa Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pp.com.pl 09.06.08, 13:06
        Błędne założenie - Kubica nie jeździ w reprezentacji narodowej
        innego kraju, tylko pracuje dla zagranicznego teamu, a to co innego!
        • presentation1 ..i wlasnie........ 09.06.08, 13:10
          Kubica nie mowi ze jest pol na pol.Jest Polakiem i Polakowi placa za reprezentowanie jakby firmy.Ten dziad jak strzelal Polakom to mial lzy radosci w oczach.Pomagal Niemcom chociaz..........Na łamach Tempa w wydaniu z 18 grudnia 2003, zadeklarował swoje chęci grania w polskiej reprezentacji. Trener Edward Klejndinst kilkakrotnie rozmawiał z nim telefonicznie. Piłkarz potwierdził chęci, jednak nie chciał jednoznacznie zadeklarować się do występów w polskiej reprezentacji. Prezes PZPN Michał Listkiewicz wysłał do niego, oraz do występującego w FC Schalke 04 Michała Delury, który również ma polskie korzenie, list, w którym prosi o oficjalną deklarację, czy są zainteresowani występami w biało-czerwonych barwach. Podolski odkładał decyzję, a w końcu odmówił gry.

Niemiecki dziennik "Bild" 5 lutego 2004 zamieścił artykuł o tym, że "Polacy chcą ukraść Podolskiego", zamieszczając zdjęcie Podolskiego przymierzającego koszulkę polskiej reprezentacji.
          Z niego Polak jak ze mnie Adam Michnik.
        • Gość: Nana Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 212.160.172.* 09.06.08, 14:19
          Gość portalu: Moniqa napisał(a):

> Błędne założenie - Kubica nie jeździ w reprezentacji narodowej
          > innego kraju, tylko pracuje dla zagranicznego teamu, a to co innego!

A Jan Paweł II ??? Przecież on de facto był władcą (królem) obcego państwa
          Watykan i tenże reprezentował na arenie międzynarodowej! Dobrze chociaż, że
          Watykan nie ma reprezentacji w piłce kopanej ;)
    • Gość: paweł Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 194.8.118.* 09.06.08, 13:03
      Wystarczy, że ktoś strzelił nam dwie bramki i już jest to powód do odbierania obywatelstwa. Mam nadzieję, że nikt nie weźmie tych bredni na serio bo znów będzie wstyd.

Oj zabolała ta porażka. Zabolała. Tylko że takie zachowanie przypomina zachowanie dzieci w piaskownicy, a nie zachowanie poważnego wydawałoby się polityka. Chociaż poziom rozwoju intelektualnego i emocjonalnego pewnie jest zbliżony.
    • Gość: emnit Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 62.156.187.* 09.06.08, 13:03
      No nareszcie cos rozsadnego- ja chce , zeby mi ten pan tez odebral polskie
      obywatelstwo.
      Za wlsnoreczne zrzeczenie sie musialbym zaplacic (do niedawna jeszcze 800DM).
      Teraz jest szansa, ze ktos to zrobi dla mnie za darmo!
    • Gość: michał/toruń Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 09.06.08, 13:03
      LUDZIE! CO ZA ODIOTA!
    • Gość: lucek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:03
      proponuję dorzucić jeszcze idiotów
    • Gość: errorfree Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:04
      co za baran! też mi pomysł odebranie obywatelstwa Podolskiemu za to że jest
      dobrym piłkarzem. Podolskiemu zapewnie nie łatwo jest grać przeciwko swoim
      rodaką ale tak prawde mówiąc co ta polska mu dała i każdemu z nas ? bo raczej
      nie za wiele poza edukacją...ahh...szkoda słów.

Chodź swoją drogą w sporcie powinno się zmienić to, że np. murzyn gra dla
      polski ( nie żeby to był jakiś atak na czarną rase - bo ja nie jestem rasistą
      ) chodzi o to, że jak gra Polska to powinni grać sami polacy a nie Ci co mają
      obywatelstwo polskie a nie są polakami, bo jak to sprawdza umijętności narodu.

Pozdrawiam
    • Gość: Piotr Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:04
      Nie wiem czy Polakom występującym w reprezentacji Niemiec zabroniono
      udzielać wywiadów po polsku. Natomiast wiem co widziałem kilka dni
      temu na własne oczy : wywiad z Podolskim, przeprowadzony przez
      polskiego dziennikarza, w języku polskim.
      A co do tego siwego Rumcajsa, proponowałbym aby ABW sprawdziła, czy
      któryś z członków LPR nie jeździ niemieckim samochodem. Jeśli tak -
      pozbawić go polskiego obywatelstwa.
    • Gość: noname Ci ludzie maja nasrane w glowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:04
      Ci ludzie maja nasrane w glowie...
    • Gość: dick1 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.06.08, 13:04
      od dawna przypuszczalem ze ten pan ma potworne uszkodzenie "dachu"
      ale to przewyzsza wszystko,dlatego w PL jest tak a nie
      inaczej ,najlepszy przyklad polityka made in Polen .Tymrazem pan
      prezydent nie zawetuje?
    • Gość: Lukas-WHY?? Odebrac obywatelstwo Orzechowskiemu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:04
      Co za baran.... Gosc jest chory z nienawisci
    • Gość: krytyk Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 195.7.30.* 09.06.08, 13:04
      Ale gupi pisuar. Kiedy wyeliminujecie takich debili z polityki? Jak
      u was ma sie cos poprawic.
    • Gość: Arek Czy media musza cytowac chorego czlowieka? IP: 136.173.162.* 09.06.08, 13:05
      Ludzie! Tym Panem powinien zajac sie lakarz, a nie media!
    • Gość: poganin debil IP: 213.17.140.* 09.06.08, 13:06
      i tyle w temacie
      • Gość: e- Re: debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:11
        nie dość żeś poganin to jeszcze debil, może nie jest aż tak źle ?
        • Gość: poganin Re: debil IP: 213.17.140.* 09.06.08, 13:44
          sperdalaj idioto
    • Gość: kemotpl Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.profiline.pl 09.06.08, 13:06
      Bez komentarza ,ludzi chorych się leczy .Jeśli zaś chodzi o Podolskiego i
      Klose to raczej my ich nie chcieliśmy a nie odwrotnie więc nie ma co się
      obrażać na rzeczywistość .Kibic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka