jezyk7 19.09.03, 18:20 Czy ktoś jeszcze cirpi na poważną chorobę zwaną przeziębieniem?? Pół mojej klasy jest chore. Łącznie ze mną. A jak ze zdrowiem forumowiczów???? pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michael00 Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 19.09.03, 18:47 Ja od wczoraj konam. Co do reszty klasy to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 19.09.03, 18:49 Jak ze zdrowiem forumowiczów?? ~~~~~~~~~~~~ Oj, z moim coś cieniutko :( Katar niemiłosierny, za oknem pełnia lata (aż dziw, że jesienią), a mnie trzęsie z zimna. Do tego załapałam doła. Mam dość wszystkiego. :(( Żyć się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.09.03, 18:55 ja jestem chyba chora.tzn tak.dostalam antybiotyk,3 opakowania tabletek i rozkaz bardzo szybkiego wykurowania sie bo u mnie przeziebienie moze grozic powiklaniami.:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.toya.net.pl 19.09.03, 18:56 Kiepsko zarazili mnie SARS-em w szkole;) Mam katar, boli mnie gardziołko i ogólnie jestem jakiś rozbity:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.09.03, 19:08 Gość portalu: teufel napisał(a): > Kiepsko zarazili mnie SARS-em w szkole;) To ta szkoła chyba gdzieś w Chinach leży? Czy ty aby na pewno nie pomyliłeś szkół po wakacjach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.toya.net.pl 19.09.03, 19:50 Byłeś bisko. U mnie w szkole można uczyć się japońskiego:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.09.03, 15:09 a gdzie to można się japońskiego uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.toya.net.pl 20.09.03, 21:13 2LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free za-statystyką 19.09.03, 19:07 kolejna chora na liście - wirusowa infekcja górnych dróg oddechowych. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: za-statystyką IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.09.03, 19:09 Ja jeszcze żyję, a więc proszę na mnie nie dmuchać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 19.09.03, 19:39 A u mnie rewelacyjnie. :-) Żadnego katarku,kaszlu;wszystko jest ok. Jedynie co mnie martwi to zbliżający sie egzamin. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: 81.219.160.* 19.09.03, 19:55 oj kiepsko. mam antybiotyk, i za kilka dni powinnam byc jak nowa ponoc. ale cos mi sie średnio widzi. a w pon. egzamin.... Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 19.09.03, 20:00 Gość portalu: fleurette napisał(a): > a w pon. egzamin.... <><><><> Ech,też mam w poniedziałek egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 19.09.03, 20:03 bibus - bedzie dobrze, bo musi byc dobrze. starm sie tak myśleć znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.szel-sat.com.pl 19.09.03, 20:29 Mam straszliwa grype. Lepszy najgorszy kac niz ta pier.... grypa. Poza tym cierpie na roznorodne schorzenia psychiczne, psychosomatyczne i puchline kolan. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 19.09.03, 20:46 ledwo wykurowałem się z anginy to dorwało mnie zapalenie dziąseł. Ledwo wczoraj przestałem brać antybiotyki :( cóż kolejny odcinek serii: "Co mi się może przydarzyć w wakacje?" :( pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 19.09.03, 21:31 Dopisuję sie pod przeziębienie i dorzucam zapalenie oskrzeli. Skrzypię jak zawodowa bluesmanka, albo jak była żona Jaggera...jak tam jej było? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 20.09.03, 10:14 Nieciekawie. Od wczoraj siąpi mi z nosa, ledwo przeżyłam noc, od rana jestem na 2x witC; 2x rutinoscorbin; 1x fervex; niezliczona ilość chusteczek do nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.09.03, 15:10 u mnie też chorzeją a ja od 2 dni się z domu nie ruszam:( Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 20.09.03, 19:02 Ja pragnę dołożyć do zbioru 2 rolki papieru toaletowego w koszu (w charakterze chusteczek) i chyba 5 polopiryn + nie iwem ile cerutinów. pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 20.09.03, 21:10 Jejku widze,że tu połowa naszych forumowiczów chora. :-( Dlatego więc chciałbym wszystkim Wam, życzyć szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymajcie się ciepło i nie dajcie się choróbsku. Pozdrawiam. Zdrowy_Bibus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: 81.219.160.* 20.09.03, 21:17 ale mam teraz sexy chrypkę!! moge nagrywać płyty;) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 20.09.03, 21:23 A u mnie jest coraz gorzej :( Do niesamowitego kataru doszedł jeszcze ból głowy (już drugi dzień) i grypę zaczynam czuć w kościach. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya a z moim zdrowiem 20.09.03, 21:42 Dobrze i to mnie cieszy tej jesieni bardzo. Obywa się bez przeziębień, a pamiętam że w zeszłym roku szprycowałam się okropnie śmierdzącym antybiotykiem do gardła. Może dlatego, że mam teraz mnóstwo zajęć i muszę być dyspozycyjna ;) Życzę wszystkim zdrowia i już :) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m FATALNIE 21.09.03, 16:45 Nie wiem co to za wirus ale upierdliwy. Dostaloam do łykania pół apteki temperatura mi nie schodzi a do tego całodobowe, koszmarne bóle głowy to już chyba wolałam do szkoły chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: FATALNIE IP: 81.219.160.* 21.09.03, 20:00 właśnie mam to samo. i chyba to mocno niestety pokrzyżuje mi plany:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 21:55 Nietstety dopisuje siedo listy, choc u mnie z przeziebiemniem jest tak "pojawia sie i znika". kaszel mam non stop, czasem wykrztusny jak przy zapaleniu oskrzeli, a z nocha tylko czasem sie saczy :/. Echh ps. sluchajcie moze przez siec tez mozna sie zarazic od kogos grypka?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa... Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.core.net.pl 22.09.03, 09:48 ja wczoraj miałam przyjemnosc pomoczyc nogi w Bałtyku..i mój katar przeszedł jak reką odjął ((tak się chyba mówi no nie??..chociaz w moim przypadku powinno byc chyba nogą;)) )cieplutko pozdrawiam wszystkich chorowitków!!szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? 22.09.03, 11:26 fervexy + witaminki C + soczek malinowy i katarek przeszedł :) Trzymam więc kciukcie za chorowitkó i życze powrostu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
tulka No ładnie... 22.09.03, 11:29 Jak widać infekcje się szerzą nie gorzej niż wirusy w sieci... U nas w rodzinie stan pół na pół - zdrowych sztuk jeden (Tulka), chorych takoż (Por. Borewicz). Pozdrowienia dla wszystkich zainfekowanych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.mipro.pl 22.09.03, 11:42 Mnie juz to nie dotyczy, mam wycięte migdałki i jeszcze od ich wycięcia, czyli od dwóch lat na nic nie chorowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Jak ze zdrowiem forumowiczów?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.09.03, 20:32 Jakoś szczęśliwie się trzymam (jako jedyny i ostatni u mnie w domu) Odpowiedz Link Zgłoś