majass 25.09.03, 09:50 Istenieje duze prawdopodobieństwo, ze piszący na tym forum boczek to tak naprawdę kobieta. Niemozliwe ???? To poczytajcie żałuję że Cię znałam ;)) nt. boczek2001 15.09.2003 11:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albercik Re: Boczek kobietą????? IP: *.wshe.lodz.pl 26.09.03, 10:24 Tak wszystko się zgadza, pan Boczek, zwany dalej Boczkiem jest kobietą. Zabieg naturalizacji przeprowadziły siostry z oddziału Archeo. Wszystko poszło zgodnie z planem. Mission complete. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Boczek kobietą????? 27.09.03, 21:35 Boczek? Nie, ale jest taki jeden co ja bym powiedział, że kobieta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek2001 Re: Boczek kobietą????? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 14:17 Tak byś powiedział??? hmmmmmmmm.... a wiesz... moze masz rację... z profilu troche przypomina emancypowaną damę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Boczek kobietą????? 30.09.03, 14:25 Gość portalu: boczek2001 napisał(a): > Tak byś powiedział??? hmmmmmmmm.... a wiesz... moze masz rację... z profilu > troche przypomina emancypowaną damę... ;) Z kobietami potrafi zaprzyjaźnić sie nie jak facet ale tak jakby kobieta z kobietą. Coś w tym jest z tą dziewczynką z długimi włosami Odpowiedz Link Zgłoś
pani_boczek ach i och.... 30.09.03, 10:27 ach wy tacy i owacy !!! Pani boczek jest tylko jedna i żaden koleżka nie będzie robił mi konkurencji. Ten facet podszywa sie pode mnie nadszarpując moją cześć i nieskażoną czystość. Prosze o zazprzestanie tych praktyk. Panie majass ten pana śledczy nos musi wszystko wywąchać! ECH Dajta mi święty spokój... ;) Odpowiedz Link Zgłoś