ab84 29.09.03, 19:11 czy ktoś moze iwe o której jest jutro rozpoczęcie? i gdzie? kierunek matematyka, rok pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzekil Re: Wydział Matematyki UŁ 29.09.03, 19:24 Studencie(tko) dorgi(a)! Skoro an wydziale matematycznym studiujesz, to z pewnościa na ty wydziale (w gmachy Matematyki przy ul. Banacha) masz inaugurację roku (immatrykulację). Informacja o godzinie i miejscu uroczystości powinna znajdowac sie w skierowanym do Ciebie zawiadomieniu o przyjęciu na studia. Poza tym to nic prostszego jak udac się jutro na uczelnię i zobaczyć (choc zdaje się, że immatrykulacje są już jutro, bo 1.X jest ogólnouczelniana) lub zadzwonić do swojego dziekanatu. Miłego studiowania! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Wydział Matematyki UŁ 29.09.03, 19:28 w pismie nie napisali... a na wydziale juz bylam, no i wiedzialam ale zapomnialam czy o 10 czy o 10.30... no i bede musiala jutro zadzwonic... a to 1.x nie ma normalnych zajec??? tylko jakies cos innego??? jejq, czuje sie tak niewiedzaca... Odpowiedz Link Zgłoś
s.n.a.f.u Re: Wydział Matematyki UŁ 29.09.03, 20:30 ab84 napisała: > a na wydziale juz bylam, no i wiedzialam ale zapomnialam czy o 10 czy o > 10.30... no i bede musiala jutro zadzwonic... oj to tylko 30 min. bym zaproponował spędzenie tego 0.5h w ciekawym towarzystwie ale mi się nie chce :-> > a to 1.x nie ma normalnych zajec??? tylko jakies cos innego??? jejq, czuje sie > tak niewiedzaca... zajęcia się zaczynają 2. (patrz www.uni.lodz.pl/strona/zycie.php?akcja=pokaz&show=kalendarz) Odpowiedz Link Zgłoś
s.n.a.f.u Link, jeszcze raz 29.09.03, 20:31 www.uni.lodz.pl/strona/zycie.php?akcja=pokaz&show=kalendarz Odpowiedz Link Zgłoś
s.n.a.f.u Re: Wydział Matematyki UŁ 29.09.03, 20:24 dzekil napisał: > zadzwonić do swojego dziekanatu. wbrew pozorom to nie jest dobry pomysł :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Wydział Matematyki UŁ IP: 80.51.47.* 29.09.03, 22:36 dzieki za linka... jakos nie dotarłam do tego kalendarza... heh... no i spedze na wydziale pol godzinki na pewno na czekaniu a moze nawet cala godzine bo mi autobus zupelnie nie pasuje!!! podobno mam sie przyzwyczajac... a czemu telefon to nie jest dobry pomysł?? byłam w dziekanacie i jakos pani nie wydała mi sie straszna... nawet legitke mi dała bez pokazania dowodu wpłaty... a pierwszego trzeba gnac na uczelnie, czy mozna sobie darowac te wszystkie oficjalne przywitania?? Odpowiedz Link Zgłoś