bartuch 05.10.03, 10:52 Bardzo fajny koncercik. Prawie dwie godzinki, podobalo sie nawet tym, ktorzy nie znaja ich tworczosci. Malenczuk rewelacyjny. Nie tylko dlatego, ze poswiecil kilka slow Kropaszence. Generalnie jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: PUDELSI... 05.10.03, 10:53 18 w tym samym miejscu Pidzama!!!Bedzie sie dzialo... Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: PUDELSI... 05.10.03, 16:42 oj będzie, zapraszam wszystkich i polecam uwadzę taki jeden łódzki zepsolik katory zagra przed pidżamką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartolomeo Re: PUDELSI... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 20:40 Bardzo fajnie zagrali (znalem repertuar tak w 30% :) Nie moge się doczekać 18!!! To będzie czad, ta salka peknie! Kto gra przed PP? Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: PUDELSI... 05.10.03, 23:09 Gość portalu: Bartolomeo napisał(a): > Nie moge się doczekać 18!!! To będzie czad, ta salka peknie! > Kto gra przed PP? taka jedna łódzka kapelka "nota mentula" można było usłyszeć na dniach łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Panie Maleńczuk, repeta please !!! ;) 05.10.03, 22:06 No i dupa, nie dałam rady tym razem..:((( Bartuch, pożyczysz płytkę? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PUDELSI... 05.10.03, 23:19 bartuch napisał: > Nie tylko dlatego, ze poswiecil kilka slow Kropaszence. -- Powiedz co. Jestem ciekaw co sądzą o tym k... ludzie spoza Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PUDELSI...Ok 06.10.03, 10:08 Zaraz na poczatku powiedzial cos takiego: ,,O Kropiwnickim jeszcze bedzie. To moj ulubiony, kurwa, polityk. Dwulicowa swinia". Nic dodac, nic ujac:-))) Odpowiedz Link Zgłoś