krasnoludek.ninja 07.10.03, 21:38 Którą Pizzerię w Łodzi lubicie najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnoludek.ninja Re: PIZZERIA! 07.10.03, 21:38 Ja polecam Gondoliere obok parku Promienistych Jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: PIZZERIA! 07.10.03, 22:10 no jest nieźle tam ale osobiście wolę: 1. presto 2. dwie dłonie 3. da grasso (to na piotrkowskiej) antonio w sumie całkiem może być ale za mało tam jadłem żeby stwierdzić :) pozdrawiam marysińskich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: PIZZERIA! IP: *.interserwer.pl 08.10.03, 08:34 San Antonio is the best! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: PIZZERIA! IP: *.mipro.pl 08.10.03, 10:45 Blues Brothers - Retkinia, Antonio - na Pietrynie przy Zamenhoffa. Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: PIZZERIA! 08.10.03, 14:24 wystrojowo to chyba jednak presto ale najlepsza pizza jest w małej i mało ładnej pizzerii VITO (chyba nie mylę nazwy), na Obywatelskiej, tuż za przejazdem kolejowym. jedyna, która jeśli ma być z salami to jest z salami a nie z dwoma plasterkami salami;)E Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: PIZZERIA! 09.10.03, 21:10 effa napisał: > wystrojowo to chyba jednak presto ale najlepsza pizza jest w małej i mało > ładnej pizzerii VITO (chyba nie mylę nazwy), na Obywatelskiej, tuż za > przejazdem kolejowym. jedyna, która jeśli ma być z salami to jest z salami a > nie z dwoma plasterkami salami;)E No, jest fajna. Ale ... nieczynna w poniedziałki, czasem dziwnie mokra i w koncu może się przejeść z nadmiaru tych dodatków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: PIZZERIA! 08.10.03, 15:00 Presto! A ostatnio sie przekonalem do pizzeri Piaski.. Mam do nich 3 minuty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: PIZZERIA! 09.10.03, 21:12 Przez długie lata była to IN CENTRO na Pietrynie przy Mickiewicza. Teraz najlepsza jest GRAPPA na Pabianickiej w okolicach ul. 3 Maja. Nie polecam pizerii na Pabianickiej przy Bednarskiej Tragedia.!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: PIZZERIA! IP: *.toya.net.pl 09.10.03, 22:06 Chyba jednak Gondoliere... Malo znana, ale dla Bałuciarzy chyba najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: PIZZERIA! 09.10.03, 22:08 arizona, przy kaliskiej da grasso no i hmm in centro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaccio Re: PIZZERIA! IP: *.toya.net.pl 09.10.03, 22:17 antonio przy pietrynie. Odpowiedz Link Zgłoś
sqrt Re: PIZZERIA! 09.10.03, 23:55 Byłem kiedyś w Gondoliere, latem bardzo fajnie. A nie wiem gdzie jest Antonio? POWIEDZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
asynchronukleotorreador Re: PIZZERIA! 13.10.03, 02:00 może być Gondoliere Ale In Centro też w porządku Odpowiedz Link Zgłoś