ixtlilto 08.10.03, 19:08 "Slipy wybierają panowie o nieskomplikowanej naurze. Mężczyźni solidni, budzący zaufanie wolą bokserki." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Slipy ;-) 08.10.03, 19:26 od kilku dobrych lat chodze wyłącznie w bokserkach i dopiero teraz się dowiaduję dlaczego ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Slipy ;-) 08.10.03, 20:16 ixtlilto napisała: > "Slipy wybierają panowie o nieskomplikowanej naurze. (ciach) Dzięki iksik Możesz mi to dać na piśmie, z jaką pieczątka na dodatek? Ucieszą się u mnie w pracy, zaoszczędzą na skomplikowanych testach osobowości. :-) Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Slipy ;-) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.10.03, 21:52 Noszę bokserki, ale nie wiem dokładnie o co Ci chodziło z tym cytatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda cytat bez podpisu :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.10.03, 23:06 a autorką czyżby Ixik? :) ps. a co z tymi, co chodzą bez bielizny? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: cytat bez podpisu :) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.10.03, 00:28 Szkoci Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Slipy ;-) PRZY OKAZJI.... 09.10.03, 10:57 najbardziej podobają mnie się faceci w stringach, szczególnie w panterkę;) Odpowiedz Link Zgłoś