altu 05.12.03, 16:28 już pół roku... właśnie się dogrzebałam w archiwum... Całe 6 miesięcy! Gratuluje sobie i wam, drodzy współSalonowicze! PS Ja jestem już 3 miesiące... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: A Salon ma ... 05.12.03, 16:32 A ja nie wiem od kiedy.I nie wiem od kiedy zaczelam na kobiecie.Zreszta to bedzie trudno ustalic bo kiedys jakis palant podszywal sie pod cudze nicki i pisal bzdury.Duzo nieporozumien z tego bylo. Odpowiedz Link
candycandy Re: A Salon ma ... 05.12.03, 17:01 Trzeba to uczcić - stawiam butelkę! Ups, przepraszam, niechcący wyrwało się Już nic nie powiem, bo wyjdę na czołowego salonowego winoholika Odpowiedz Link
vika411 Re: A Salon ma ... 05.12.03, 17:17 Nie popadaj w samozachwyt! Nas Interwinocholikow wirtualnych jest tu calkiem sporo! Odpowiedz Link
candycandy Re: A Salon ma ... 05.12.03, 17:23 Bynajmniej nie popadam - jeszcze się sobą zachwycę Aha, a ja mam dopiero miesiąć, więć jak będę pół roczku to postawię pół litra Odpowiedz Link
szampon4jajeczny Re: A Salon ma ... 05.12.03, 18:53 tylko , mi się wydaje , że was czytam wieczność. Odpowiedz Link
geograf Re: A Salon ma ... 05.12.03, 19:14 to już pół roku? szybko minęło,pomyśleć,że zaczeło się w dosyć napitych okolicznościach,a większość tamtych dyskutantów już tu nie pisze... 6 miesięcy-trzeba to uczcić! najlepszego! Odpowiedz Link