hubar 10.10.03, 18:21 Wątek nie wymagający myślenia , a jedynie szczerości ;-) Zobaczymy kto ma jaki gust i poczucie smaku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Pepsi czy Coca Cola 10.10.03, 18:27 majass napisał: > Always Coca-Cola -- Zdecyduj się, poza tym pytałem się o napoje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Pepsi czy Coca Cola 12.10.03, 14:32 hubar napisał: > majass napisał: > > Always Coca-Cola > -- > Zdecyduj się, poza tym pytałem się o napoje ;-) > Przecież odpowiedziałem. Alebo ja tu czegoś nie czaje albo znów sie hubar czepiasz Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Pepsi czy Coca Cola 12.10.03, 14:48 Hubar się skrzydełek czepia ;) A ja tez wolę Coca-colę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pepsi czy Coca Cola 13.10.03, 00:07 majass napisał: > Przecież odpowiedziałem. Alebo ja tu czegoś nie czaje albo znów sie hubar > czepiasz -- Jezzzu, tak ja się znów czepiam. Majtas, wyluzuj, żartowałem sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pepsi czy Coca Cola 10.10.03, 20:57 Pepsi. ps. pepsi max pozostawia na usta słodziutkie :D Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Coca 11.10.03, 13:46 hubar napisał: > Wątek nie wymagający myślenia , a jedynie szczerości ;-) > Zobaczymy kto ma jaki gust i poczucie smaku. > zdecydowanie Coca-Cola. Pepsi ma dla mnie mdły smak. Pijąc pespi czuje jakbym pił rozpuszczony słodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Pepsi czy Coca Cola IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 17:22 Zdecydowanie Pepsi. Cola jest za słodka a jej smak jest jakiś taki mało wyrazisty w porównaniu z pepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pepsi czy Coca Cola 13.10.03, 00:06 koaa napisał: > Do celów marketingowych? > Fuj -- Tylko w ten sposób jesteś w stanie wytłumaczyć sobie powód napisania tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: Pepsi czy Coca Cola 12.10.03, 23:22 Nie wiem po co ten wątek Oczywiście że PEPSI!!!! Najlepsza w małej szklanej butelce 0,25 i bez zadnych dodatków. Te wszystkie maxy cytrynowe to jedna wielka profanacja. To rzekłam ja, długoletnia wielbicielka wręcz uzależniona od tego boskiego napoju. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: Pepsi czy Coca Cola 21.10.03, 23:59 Kiedys Coca-cola dzis PEPSI !!! zwykła Pepsi, żadna light, cytrynowa czy max... uzależniony Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pepsi czy Coca Cola 22.10.03, 10:29 thorgal79 napisał: >Kiedys Coca-cola dzis PEPSI !!! zwykła Pepsi, żadna light, cytrynowa czy max... -- Pepsi od zawsze, ale nie dyskredytuję Maxa :-) dobre nawet, ale tlko zmrozone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****** Re: Pepsi czy Coca Cola IP: *.i / 62.233.181.* 12.10.03, 23:28 ANI PEPSI ANI COLA NIE ZASTĄPI CI JABOLA!!! Odpowiedz Link Zgłoś