sealek 12.10.03, 22:11 Przepraszam, skoro nie udowodniono winy dziewczyny, za co przepraszają jej rodzice??? Istnieje chyba coś takiego jak grafologia, żeby stwierdzić, czy dana osoba jest faktycznie autorem takiego listu lub nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxxx Re: Czy uczennica obraziła nauczycielkę? IP: *.zabrze.net.pl 12.10.03, 22:24 nie wiadomo czy ta którą podejrzewa nauczycielka, ale jest pewne,że nauczycielka została obrażona. Nic prostszego jak skorzystać z usług grafologa. Nauczycielom należy się szacunek;uczniom też Odpowiedz Link Zgłoś
loel Re: Czy uczennica obraziła nauczycielkę? 12.10.03, 23:30 Skoro doszło do ugody, to może rodzice aż tak bardzo nie ufali córce i woleli nie ryzykować ekspertyzy gragfologicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Brawo Pani Pedagog. IP: *.p.lodz.pl 13.10.03, 12:11 Gratuluje odwagi. Dziwne byłoby żeby dziwczynka sie przyznała, a rodzice jak wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aarhus Re: Brawo Pani Pedagog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 14:34 Jestem nauczycielem ale powiem po chamsku. Żal mi jest mojej koleżanki która mogła raz dopieprzyć pożądnie w majestacie prawa jakiejś pożal się Boże uczennicy. Która jak wielu innych uczniów myślą, że im wszystko wolno i nauczyciele wszystko im wybaczą. My nauczyciele powinniśmy się szanować i wykorzystywać wszelkie prawne sposoby do walki z chamskimi uczniami. Rodzice takich uczniów już to dawno zrozumieli i z byle gównem na nauczyciela lecą do dyrektora czy kuratorium. Bądźmy madrzy. Koleżanka nauczycielka straciła dla mnie twarz nie wykorzystując swojej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś