mmaciek33 21.10.08, 12:56 Zientarski wyszedł ze szpitala, nic nie pamieta i sprawa ucichła.... Polak powany w Pakistanie zaapelował o uwolnienie Talibów i... jw. Co sie dzieje? czy jesteśmy aż tak naiwni, żeby zapominać o HL po tak krótkim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: znikajace NEWSy 21.10.08, 13:15 Wolałbyś, żeby codziennie o tym trąbiono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły szeląg Re: znikajace NEWSy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:46 do dzis nikt nie podal czy B. Geremek w momencie wypadku byl trzezwy. przy mniej 'spektakularnych' wypadkach taka informacja jest podawana od razu. nic nie sugeruje, ale warto by bylo rozwiac watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: znikajace NEWSy 21.10.08, 14:51 > do dzis nikt nie podal czy B. Geremek w momencie wypadku byl > trzezwy. Tak, oczywiście: www.polskieradio.pl/iar/wiadomosci/artykul63634.html Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: znikajace NEWSy 21.10.08, 14:58 W każdym razie POjechał PO bandzie...ale nic nie ma o tym facecie w którego wjechał,ma kłopoty z odszkodowaniem wiadomo że to jego wina powinien wjechać w pole jak profesorek jechał jego pasem w końcu byle kto go nie staranował;-) Faktem jest ze asystentka znikła...ciekawe ile miała lat? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: znikajace NEWSy 21.10.08, 15:00 Tak, znikła. Rozpłynęła się w powietrzu. Ale to my jesteśmy ciemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: znikajace NEWSy 21.10.08, 15:04 Fakt...ale może coś jest na rzeczy i ustawa o pedofilii nie bez kozery:-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta POplotkujmy yawor 21.10.08, 15:10 coś niechętnie o ikonach swojej partii piszesz...za to o PiS'ie sam nawet tyle nie napiszę co ty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Bronisław Piękne Usta Wildstein 21.10.08, 15:26 wyśledzi wszystko i na pewno doniesie o odkrytych rewelacjach w którymś z odcinków swego nowego, jak się dziś mówi, projektu, realizowanego w telewizji misyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Bronisław Piękne Usta Wildstein IP: *.toya.net.pl 21.10.08, 15:54 Jak na razie niemisyjna TVN wykryla, ze Piotroski(czy Piotrowski?) i spolka nie zabili ksiedza Jerzego. Zrobil to dlugimi, wiernymi rekami Kiszcza i ska. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Big News’ów brak 21.10.08, 16:45 Big News’ów brak, ot – robota w W-wie robi swoje. Swoją drogą – zaburzenia pamięci krótkiej są coraz powszechniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_n Re: pewnie chlipie za Dornem IP: *.aster.pl 21.10.08, 17:15 Krzyżyk na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 21.10.08, 17:56 Bigi, będziesz jeszcze pluł sobie w brodę za te słowa. Aż się zadziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_n Re: pewnie chlipie za Dornem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 19:59 W życiu. Chłopaki po takich nie płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 21.10.08, 20:36 Oj, Bigusiu, zapłaczesz jeszcze nie raz, nie dwa.... To był kolejny gwóżdź do trumny. Jeden z filarów utrącono w okrutny sposób. TW "Aster", jesteś na mojej krótkiej liście. Jeśli nie ja, to PiS Cię wykończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_n Re: pewnie chlipie za Dornem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 21:40 Wbijata w tę trumnę te gwoździe i wbijata, już dobrych 16 lat, a ona wciąż zbija wam sen z powiek. I jeszcze długaśno tak będzie. Co do Astra, to może Ci to umknęło, a wręcz napewno, ale jak spojrzysz wyżej dostrzeżesz, iż IP z którego piszę, jest już inne, milutka Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 21.10.08, 23:00 Jak Ty nic nie rozumiesz. To nie my wbijamy te gwożdzie do trumny. A Ty możesz być tylko TW "Aster". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_n Re: pewnie chlipie za Dornem IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 23:16 Grunt, że zawsze znajdzie się dobra, oświecona, wszystko wiedząca duszyczka, która w spokojny, zrównoważony sposób, wyprowadzi z błędu nic nierozumiejącego... Gdybyś jeszcze była tak dobra i rozwinęła ten skrót TW, którym zaczęłaś mnie nagle częstować, będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 21.10.08, 23:22 Idż już lepiej spać. Za mocno mnie osłabiasz. Ja mam rozwijać Ci skróty? Daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_n Re: pewnie chlipie za Dornem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 01:20 Zaproponowałem, byś rozwinęła skróty, bo skrzydeł to już chyba nie dasz rady... Przemyśl to, jak już się słodko prześpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_n Re: pewnie chlipie za Dornem IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 13:18 Toś rozwinęła... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 22.10.08, 19:35 Nie musiałam niczego rozwijać, bo i tak mam rację. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: pewnie chlipie za Dornem 22.10.08, 19:41 W czym się niby ta racja przejawia? W rzucaniu kalumnii? Hm. W takim razie nie odmawiam Ci racji... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 22.10.08, 20:19 Bigusiu, jeszcze siedzisz w W-wie? Przestałam wierzyć, że to akurat Ty pisałeś. Poza tym nie rozumiałeś mnie. Nie chodziło o rzucanie kalumnii (widzisz, jakie to niemiłe), tylko o to jedynie, że skoro może być jakaś Stokrotka, to mógł się znależć także Aster niewiadomego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: pewnie chlipie za Dornem 22.10.08, 20:37 Owszem, pisałem z W-wy, korzystając z usług dwóch operatorów, w tym z sieci Astra. Jesteś bardzo niekonsekwentna. No bo jeżeli traktowałaś tamte wpisy jako nie moje, to niby czemu ja miałbym odbierać Twoje bardzo brzydkie sugestie jako niemiłe, skoro nie mnie nimi częstowałaś? Do tego zachowałaś się nieprzystojnie, bo zarzucanie komuś bycie TW, nie wiedząc o osobie praktycznie nic, jest, nader delikatnie mówiąc, nieprzyzwoite. O ile Prezydent rzeczywiście nazwał MO Stokrotką, to z pewnością zrobił to niebezpodstawnie. Kto jak kto, ale właśnie Prezydent ma na ten temat sporą wiedzę, wynikającą zresztą z wielorakich przyczyn. O ile ją tak nazwał, powtarzam, bo ja tej babie jakoś nie ufam i co mi zrobisz, jest nakaz dawania wiary salonowemu dziennikarstwu? Tak, nadaję już na powrót z Łodzi. Wziąłem i wróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 22.10.08, 20:56 Bigi, uważam, że czytałeś wpisy niezbyt uważnie. I nawet Ty sam potrafisz te sugestie nazywać brzydkimi i nieprzyzwoitymi? Przecież to jest tylko taki typowy dla PiSu oręż zwalczania przeciwników. A ja tylko chciałam sobie zażartować, że skoro jest Stokrotka, to może być też Aster. Odpowiedz Link Zgłoś
saylen co jak co bigi 22.10.08, 21:57 ale dziecinne podpuchy to masz oblatane i rozkminione, podroze ksztalca, moze Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: co jak co bigi 22.10.08, 22:06 Tylko czekam kogo następnego PiS wyrzuci ze swych szeregów. Kapciowy na razie jeszcze ocalał. Takich wspaniałych ludzi mieli i mają. A widziałeś, Bigi, ile zdjęć zrobiła gazeta prezydentowej? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: co jak co bigi 23.10.08, 11:17 Bigi, nie śpij, bo znajdzie się dwóch takich, co Ci PiS ukradną. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: co jak co bigi 23.10.08, 11:26 Spoko spoko. Ty tylko pilnuj swojej kasy, co tak pięknie się ulatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: pewnie chlipie za Dornem 23.10.08, 11:19 tak, prezydent jest najmądrzejszy, a PiS w cuglach wygra wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: pewnie chlipie za Dornem 23.10.08, 11:25 A gdzie tam. To Słoneczko Peru alias Wyluzowany Mandaryn jest Tytanem intelektu. A wybory wygra..., no jak myślisz, lemingi dadzą się jeszcze raz zrobić w bambuko? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 23.10.08, 11:36 Och, jak słodkie jest to bambuko! Palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: pewnie chlipie za Dornem 23.10.08, 11:38 Taaa. Różne przypadłości trapią ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: pewnie chlipie za Dornem 23.10.08, 12:02 A czy Dorn jest lemingiem? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Też nie wiem, 23.10.08, 12:19 ale zakładam, że ma on (czy może raczej: miał) więcej oleju w głowie od tych, co to uwierzyli w Cuda i rąbnęli babciom dowody osobiste... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Też nie wiem, 23.10.08, 12:24 Super (no bo i co innego?), że się "zgadzasz". Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pewnie chlipie za Dornem 23.10.08, 11:33 Prezydent nie zdążył podczas szczytowania na debatę o Gruzji, to i nie zdąży wyborów wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Mam news okołozientarski, jeśli ktoś jest spragnio 21.10.08, 20:40 ny. Mianowicie stary Zientarski wykupuje od chłopów ziemię sąsiadującą z Puszczą Białowieską. Wręcz oferuje im dożywotnie mieszkanie, oby tylko sprzedali. Pono puszczę mają powiększać i wtedy, rypcium pypcium, odszkodowania właścicielom ziemi mają płacić. O! Takie rzeczy się po kancelariach opowiada! Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Czy to aby nie Ty tu kiedyś mówiłeś, że 21.10.08, 20:52 pracujesz w mediach? Jeśli tak, to sam najlepiej wiesz, jak to działa. Jeśli nie, to sory, musiałem z kimś twarz pomylić;) PS. Co to HL? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Czy to aby nie Ty tu kiedyś mówiłeś, że 21.10.08, 20:56 Ten HL kojarzy mi się coś z HDL. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 HL to chyba skrót nazwy jakiegoś enzymu, 21.10.08, 20:57 coś z wątrobą w każdym razie. Widziałam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: HL to chyba skrót nazwy jakiegoś enzymu, 21.10.08, 21:01 Tylko czy mowa jest o wątrobie Zientarskiego czy inżyniera w talibanim jasyrze? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zjadłabym wątróbkę 21.10.08, 21:22 drobiową z cebulą. Albo takie szaszłyki: wątróbka/krążek cebuli/mięso świni/papryka/ananas/wątróbka/cebula/świnina/papryka/ananas/wątróbka etc. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Wątróbka sucks 21.10.08, 21:26 czyli obsysa - żeby znów nie było, że na salonach modnie wtrancać angielskie słówka. Nawet z cebulą, a zwłaszcza z ananasem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Niektórym to wątróbka ssie, 21.10.08, 22:30 a innym, którzy zupę chińską tylko mogą zeżreć i to jak zdążą ją kupić, tylko pomarzyć o fochach. wątróbka mu obsysa z ananasem Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: HL to chyba skrót nazwy jakiegoś enzymu, 21.10.08, 21:02 a mnie kojarzy się nie z czymś na wątrobie, a cholesterolem mającym wpływ na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaciek33 Re: Czy to aby nie Ty tu kiedyś mówiłeś, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 08:26 HL to skrót od headline Odpowiedz Link Zgłoś