Gość: ? IP: *.ds.uj.edu.pl 14.02.04, 09:42 Wynocha na swoje forum z tymi wszystkimi pseudowatkami kieleckimi!!!! Zardzewialym scyzorykom mowimy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chillout Ok!!!.... IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.02.04, 10:36 Staram sie zawsze pamiętać..... Kiedy mam naprawdę zły dzień i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć!....... A Ty ? zapamiętaj inną prawdę, abyś uważał, czy palce, które przydeptujesz dziś, nie są połączone z dupami, w które może będziesz musiał włazić jutro;-)!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Ok!!!.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 10:45 ...:)) nocne...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kielce WON!!! IP: *.udn.pl 14.02.04, 11:13 Ktoś robi sobie jaja z tymi kieleckimi wiadomościami. Najlepszym wyjściem jest olać to i nie komentować - wątek sam zniknie a durniowi, który to wypisuje znudzi się pisanie tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: Kielce WON!!! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 14.02.04, 11:41 nie znudzi mi się ...jestem nawiedzony!!! Odpowiedz Link Zgłoś