Gość: ŁKS RTK IP: *.249-241-81.adsl-static.isp.belgacom.be 22.10.08, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k jak kibol [...] IP: *.ericsson.net 22.10.08, 15:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bila1234 [...] IP: *.chello.pl 22.10.08, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryska caly ten klub to seria niekonczacych sie porazek IP: 217.153.8.* 22.10.08, 17:08 i kompromitacji. zaczeli od sfalszowania daty powstania. przez kilkadziesiat lat grali w 5 czy 6 lidze. kojarzeni sa z korupcja i kupowaniem meczy. dostali lewa licencje na gre w ekstraklasie. przegrali z Eintrachtem 0-9. kibice to "element" z podlodzkich wsi. cacek tylko kontynuje droge obciachu, zlodziejstwa, oszustwa obrana przez widzew w 1922 roku. wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: caly ten klub to seria niekonczacych sie pora IP: *.cable.ubr03.dudl.blueyonder.co.uk 22.10.08, 17:15 hans i maryska,dwojka antywidzewiaków,bo nie mozna o nich powiedziec -kibiców ełkase.Zyjecie naszym klubem,czytacie artykuly o nim,macie swiadomosc ze wasz nedzny,bezdomny klubik sukcesami do piet nie dorasta Widzewowi,do tego te statystyki derbowe :D Patrzycie na Widzew kleczac i to jest dobra pozycja. na temat smrodu,brudu i ubostwa(lacznie z grzybem) w waszym nedznym syjonistycznym klubiku nawet nie ma co pisac,bo i po co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master of pryczek [...] IP: *.toya.net.pl 22.10.08, 17:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master [...] IP: *.toya.net.pl 22.10.08, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: belkot gio IP: *.astral.lodz.pl 22.10.08, 19:22 Grzyby się już skończyły w tym roku, że tylu grzybiarzy przed kompem ? Może i tak, bo już słychać... daj daj daj, z czegoś trzeba żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: belkot gio IP: *.toya.net.pl 22.10.08, 19:58 nie wazne czy to prawda czy nie natomiast faktem jest ze twoj (celowo z malej) poziom kultury osobistej jest rowny kulturze krowy na lace badz nizszy a swiadzczy o tym twoj post ktory chyba nie potrzebnie skomentowalem bo takich jak ty trzeba ignorowac... smutne jest to co czytam na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edr Re: caly ten klub to seria niekonczacych sie pora IP: *.gprs.plus.pl 22.10.08, 18:17 GW zapomina o najwazniejszym aresztowaniu dzis - Kreciny - to ono na prawde potwierdza po raz nty, ze widzefek to klub przekretow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Derdzik zrobił sobie bloga IP: *.41.21.92.sub.mbb.three.co.uk 22.10.08, 20:24 Derdzik zrobił sobie bloga na łamach GW - nic niemam przeciwko temu,że nielubi JW (także go nie lubię, a członkostwem w Samoobronie sięgnął dna)... Tytuł przewrotny, ale na sam tytuł zleciały się męty z Fschodniej (pisownia dla mętów bo bez zębów nie artykułują dźwięcznego WU więc piszą przez EF jak wymawiają - przykład: "Fidzef") niczym muchy do kupy - tyle że dali się podpuścić, a w szkole gdy były lekcje czytania ze zrozumieniem to byli na waksach. Jakoś w treści nie zauważyłem nic złego o Widzewie, nawet o Cacku - wyłącznie o Januszku. A Cacek na tym mógłby zarobić, bo podpisana przez Wójcika lojalka opiewa na milion złotych gdyby okazała się łgarstwem. Piszę że mógłby zarobić, a nie że zarobi, bo z pijaczyny Januszka niema jak ściągnąć kasy - bardziej to się już tylko Sypek stoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚRDM Re: Derdzik zrobił sobie bloga IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 23.10.08, 15:20 Kolego nie uogólniaj,mieszkałem na WSCHODNIEJ,ostatnio byłem na GKSie środę,mam zęby,wymawiam "W".Tylko WIDZEW!Uraziłes kilka osób.....rownież z zębami i Widzewiaków.Gdzie Ty mieszkasz? PS:Na mecz maiłem jedyne 3000 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Derdzik zrobił sobie bloga IP: *.41.60.116.sub.mbb.three.co.uk 23.10.08, 17:20 zatem sorki za uogólnienie... wiesz o kogo mi chodziło - a symbolem tego typu kolesi jest Fschodnia... Ja jestem z Retkini i nieraz nasi piszą o zamiedzowych różne rzeczy o Retkini - nie uraża mnie to bo wiem że to nie o mnie tylko o białych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Derdzik zrobił sobie bloga IP: *.41.60.116.sub.mbb.three.co.uk 23.10.08, 17:22 p.s. ja teraz także mam 3000km na mecz (z Anglii) a bywam jak tylko jestem w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚRDM do fulko IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 23.10.08, 22:37 Dzięki :)Do zobaczenia na meczu!!!TYLKO WIDZEW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagno Re: caly ten klub to seria niekonczacych sie pora IP: *.gdynia.mm.pl 22.10.08, 22:07 a zdaje sie, ze tego Krecine to poparl LKS w wyborach na prezesa PZPN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: caly ten klub to seria niekonczacych sie pora IP: *.toya.net.pl 27.10.08, 12:19 Ale za to bym Ci napluł w ryj,pajacu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans [...] IP: *.toya.net.pl 22.10.08, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDa Największa porażka Sylwestra Cacka IP: *.gdynia.mm.pl 22.10.08, 22:04 >W środę telewizja TVN24 pokazywała archiwalne zdjęcia Wójcika, >niestety m.in. właśnie na ławce trenerskiej Widzewa. I kolejny raz >łódzki klub wszystkim kojarzył się z korupcją. Niestety tym razem w >dużej mierze za sprawą Cacka i jego kwietniowej decyzji. A trudno zeby bylo inaczej skoro wlascicielem Legi jest ITI, wlasciciel TVN u. No bo co mogli pokazac? Ten syf? pl.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS wcale nie porażka IP: *.toya.net.pl 22.10.08, 23:23 Czy każdy klub, który zatrudnił szkoleniowca z "przeszłoscia" jest przegrany? Widzew kazał mu podpisac deklaracje antykorupcyjna i na razie jest wygrany a przegranym będzie jeżeli nie uzyska tego miliona od Wójcika gdy zostanie on skazany za korupcję. Póki co Cacek wygrał bo Wojcik musi szukac milion złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadra Największa porażka Sylwestra Cacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 06:06 to za Bartka Fabiniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcx Największa porażka Lodzi to grzybiarze z bazaru IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 07:38 Po co nam ten klub ktory doi kase z naszych podatkow???? Kasy nie maja,ale Hajto kontrakt podpisal i to wysoki i na to juz kasa byla buuuhaaaa Mam prosbe do UM nie dawajcie juz kasy na ten klub!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin do maryski rodowitego lodziarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 16:22 Ty jełopie z bazaru zebraku nie wypowiadaj sie tak o jedynej łódzkiej druzynie i jest nia widzew a nie zebracy zks .Baranie jeden wyrazaj sie z szacunkiem o widzewie ,zal ci dupe sciska mam ci przypomniec wasza walke o mistrzostwo i o utrzymanie w lidze tacy uczciwi jestescie gdybyscie wtedy nie nie kupowali to ani byscie mistrza nie mieli ani bysciw ekstraklasie nie grali cioto jedna Odpowiedz Link Zgłoś