niaguska 02.11.08, 20:22 Bardzo proszę o informację czy telewizja Toya (lub jakas inna lokalna) podłącza sie rowniez do domkow? Telewizje typu n cyfra plus wychodza dosc drogo, dodaje ze chodzi mi o okolice Tatrzanskiej przy Hotelu boss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaris Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 20:33 Dołączam się - chodzi też o Julianów. Czy muszę kupować cały osprzęt? Może jednak jakaś kablówka albo usługa Tepsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: *.toya.net.pl 02.11.08, 20:52 Witam Popytaj sąsiadów o kablówki. Jeżeli mieszkasz w domku to podłączenie telewizji kablowej może być dość kosztowne ze względu na duże koszty podłączenia indywidualnego gniazda. Natomiast telewizje satelitarne, platformy cyfrowe mają dośc dobre promocje, zwaszcza teraz jesienią, a indywidualne instalacje antgenowe wyjdą taniej. Możesz zapytać w firmie na Zielonej, chyba przy Gdańskiej. Niedawno widziałem ich reklamę. Centrum telewizji satelitarnej czy jakoś tak. Napewno mają Cyfrowy Polsat i Cyfrę+. Warto przynajmniej zapytać. Z tego co pamiętam to Zielona 25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toitoi Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: *.toya.net.pl 02.11.08, 20:47 podajcie mi jeszcze swój adres to zadzwonię do toi i się zapytam czy by wam nie podłączyli. PS: mieszkam w domku i toi ci u nas dostatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: *.toya.net.pl 02.11.08, 21:05 tak, tutaj niech poda swój adres, na publicznym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toitoi Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: *.toya.net.pl 02.11.08, 21:09 to była aronia Odpowiedz Link Zgłoś
k_az Re:do domu kablówki nie. 03.11.08, 08:54 Słyszałem, że przy hotelu boss są kablówki. Niestety trudno mi określić jakie. Zapewne atrakcyjne. pozdrawiam z uśmiechem.kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: *.prokom.pl 03.11.08, 10:13 Tylko sat. Innej opcji brak. Zresztą dobra kablówka nie jest specjalnie tańsza. Telewizja na kartę. W zasadzie nic tam sensownego nie ma w ofercie. N - to jest dobra opcja dodatkowa. Jako podstawowa - jedno słowo szajs. Chyba że dla Ciebie TV to tylko reklamy i szmira na TVN'ie. To OK. Technicznie - bije na głowę Polsat. Content słaby. Cyfrowy Polsat. Stosunkowo niedrogi, ale nastawiony głównie na sport. Problem jeden - wsparcie dla abonenta zerowe (nawet na własny kosztu musisz wysyłać sprzęt do serwisu). Burza - padnie dekoder to bye - bye z oglądaniem. Musisz kupić od Polsatu nowy dekoder... Nie aktywują karty jeśli masz używany terminal Polsatu (karta jest parowana z terminalem lub modułem CI)Brak wersji językowych, brak subtitlingu. Cyfra+ - droga owszem ale można zostać przy pakiecie komfortowym. Jest aktualnie dobra promocyjna oferta. Możesz dzierżawić terminal (lub mieć własny - wtedy odpada opłata za terminal). W przypadku dzierżawy - gdy uszkodzi się Tobie terminal (burza...) otrzymujesz od ręki drugi za darmo. Subtlitling, wersje językowe, obraz 16/9 (kanały produkowane przez C+) Dolby Digital. Co najważniejsze można współdzielić kartę w ramach jednego mieszkania. tj mieć jeden abo a mieć pełny dostęp np. w dużym pokoju i w pokoju dla dziecka. (Telewizja na kartę to druga taka możliwość - Cyfrowy Polsat i N - no way....). Co jeszcze - proszę na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niaguska Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: 62.233.181.* 03.11.08, 10:38 A na ile maksymalnie pokoi mogę rozdzielic cyfrę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: *.prokom.pl 03.11.08, 11:01 Trzy - cztery na pewno. Karta wyrobi ze swoja wydajnością. Dalej na priva: studisat@interia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Czy kablówka do domków? Jaka inna TV IP: *.prokom.pl 03.11.08, 12:19 Cena promocyjna 49PLN????? Za taką kiepską ofertę? Mit taniej kablówki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro TV + internet IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.11.08, 11:54 www.forweb.pl/pl/aktualno%B6%E6/pakiet-programowy-xplay-promocja-49/ www.forweb.pl/pl/aktualno%B6%E6/telewizja-cyfrowa-hd-w-ofercie-forweb/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: TV + internet IP: *.prokom.pl 03.11.08, 12:20 Cena promocyjna 49PLN????? Za taką kiepską ofertę? Mit taniej kablówki..... Odpowiedz Link Zgłoś