IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:44
Dlaczego jest tak mało zespołów rasta? Przecież to taka piękna muza!!! Może
znajdą się jacyś dobrzy ludzie co założą taki zespół co?
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:19
      naturalnie jestem za :D tyle że to trza być czarnym, a tu takowych brakuje. A
      jak na mnie biały robiący się na rastafarianina i śpiewający lub grający w
      zespole reggae nie jest naturalny i jest nie na miejscu... szkoda szkoda szkoda
      szkoda szkoda szkoda ale tak jest jak na mnie...
      • Gość: Fiona:P Re: Reggae IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:15
        Ej dlaczego tak myślisz że czarni są najlepsi nie zgadzam się z tobą no tak
        nikt nie pobije Marleya ale przestań „biali” tez dają rade i ja zachęcam do
        pracy młodych utalentowanych;)pozdro dla ziomów rasta;)
    • Gość: rasta Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:16
      sam Marley, czlowiek-legenda powiedział,że muzyke reggae mogą tworzyć nie
      ludzie o czarnym kolorze skóry, lecz ludzie miłości, radości i nadzieji.
      • Gość: LenferDook Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:01
        spoko muza,zajebisty klimat,pozdro
        hip-hop
      • Gość: Dorota Re: Reggae IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:05
        Bob Marley był jest i bedzie najlepszy ,ale jest też wielu ludzi białych którzy
        tworzą muzykę reggae całym sercem (czują tę muzykę w sobie ) i wychodzi im to
        zajebiście , np. Tilmann Otto z Gentelman ,czy Gutek z Indios Bravos ,fajny
        zespoł jest też z naszych okolic -Toruń -Paraliż Band ... i wiele wiele innych
        zespołów składających się z bialych wokalistów ..
        • Gość: rasta Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:43
          dokładnie Doroto.

uważam, że rozgraniczanie typu "tylko czarni MOGĄ tworzyć PRAWDZIWE reggae"
          świadczą o ograniczanych horyzontach kogoś kto tak twierdzi.

ależ ja kocham stereotypy;)
          • Gość: Fiona;P Re: Reggae IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:30
            widze ze noramlni ludzie tez znajduja sie na forum:) pozdrawiam fanów rasta
    • Gość: JoinT Re: Reggae IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:42
      W koncu postanowilem napisac cos na ten temat. Dobrze ze juz ktos napisal slowa
      Boba ze muzyke Reggae tworzyc moze kazdy - zgadzam sie z tym w 100 %. Jest to
      muzyka milosci ktora ma dawac szczescie i radosc innym ludzia i kazdy kto czuje
      w sobie pozytywna wibracje by mogl ja tworzyc, jesli by tylko chcial
      uszczesliwaiac ludzi i wychwalac PANA - JAH =P he. A szkoda ze u nas nie ma
      zespolu Reggae, sam bym chetnie pogral w takim zespole ale jakos nie mam
      zdolnosci muzycznych =P choc zawsze mozna sie nauczyc, a jak co to mozna grac
      na djembe, conga itd. =) Pozdrawiam Regowców =) Paraliż Band góra =)
      • Gość: rasta Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:00
        i ja Ciebie również pozdrawiam.

aby w Chełmnie powstał sqad reggae... to się nie zapowiada.eh.

peace.
        • Gość: Fiona Re: Reggae IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:22
          hmmmmmmmmm i nadal nic reggae niema w CCh:(
          a moze ktos był na koncercie vavamuffin?
          • Gość: Modlicha Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:31
            Jestem zwierzatkiem ze swiecia :p ale na VaVamuffin bylam WGdyni 13 sierpnia
            zespol super naprawde dobrze wypada na koncertach ale te buce z 3miasta nie
            ptrafia sie bawic przy takiej muzyce zresza to byla impreza coca coli z cyklu
            sundWave i bylam jedan z nielicznych osob ktora przyszla tylko na Vavamufiin i
            po ich koncercie wychodzila ale super bylo !!! mozecie mi zazdrosci ;P
            • Gość: Foina Re: Reggae IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:51
              masz racie zazdroszcze Tobie kurde tak chciałam jechac ale sie rozchorowałam
              fuck!!!!to fajnie ze było fajnie:) niewiesz moze gdziebeda jeszcze grali
              najbliszy koncert?
              • Gość: Modlicha Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:09
                wszystkie info o Vavamuffin znajdziesz na www.vavamuffin.art.pl ja sie do
                warszawy na Warsaw Reggea Fest 2005 wybieram bedzie tam nie tylko Vavamuffin
                • Gość: Fiona Re: Reggae IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:43
                  Dziex Modlicha za stronke:) pozdrox
                • losiolini Re: Reggae 23.09.05, 09:26
                  Więcej informacji na temat Warsaw Reggae Fest 2005 znajdziecie tutaj:
                  www.warsaw-reggae.independent.pl. Faktem jest, że nie tylko Vavamuffin na tej
                  imprezie wystapi. przewidujemy duzo, duzo atrakcji :-).
                  Pozdrawiam w imieniu organizatorów :)
    • Gość: fs Re: Reggae IP: 81.210.32.* 22.08.05, 22:42
      a wg mnie dobrze ze scena reggae jest tak mało popularna dzieki temu
      przynajmniej nikt nie bierze sie za tworzenie tego rodzaju muzyki dla pieniedzy.
      Bob mówił takze o sobie że jest nijaki przeciez jego ojciec tez był biały...
      • Gość: :-) Re: Reggae IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:56
        pozdro siostro
    • Gość: ciezko mi Re: Reggae IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:58
      ciezki temat, ciezcy ludzie
      • Gość: Rozczochrany Łeb Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:36
        HABAKUK Górą Polska kapela ale jak wymiata

I co wy na to????

Pozdro!!!!
    • Gość: !!facet!! Re: Reggae IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:55
      • Gość: karol@ Re: Reggae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:17
        nienawidze reegae to muza dla baranów i łosi, jak można czegoś takiego słuchać
        mi aż się żygać chce jak to słysze........najlepsza muza to TECHNO i CLAB oraz
        wiele podobnych tego gatunku.........naRKA
    • Gość: kinia Re: Reggae IP: 81.210.32.* 10.10.05, 18:44
      Żal mi Ciebie! nie jesteś nic tolerancyjny! równie dobrze My możemy powiedziec,
      że muzyka dyskotekowa jest do kitu! To jest kwestia gustu i uszanuj upodobania
      innych, a jeśli jesteś "trudnym przypadkiem" i nie zrozumiesz tego :D no to
      poprostu nie wchodz na wątki niedotyczące ciebie! pozdro dla fanów tej świetnej
      muzyki! :D i dla Ciebie też kolego!:D
      • Gość: bob Re: Reggae IP: 81.210.32.* 10.10.05, 19:18
        przestan sie osmieszac,nie wiesz co dobre,techno jest dla prostakow (umcy ,umcy)
        a reagge ma przeslanie ,ale nie zrozumiesz,jak nie posluchasz i nie zmadrzejesz
    • Gość: kinia Re: Reggae IP: 81.210.32.* 11.10.05, 13:25
      popieram kolege !! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka