zielonanarzuta 26.11.08, 15:30 szukam dobrego, sympatycznego, niedrogiego stomatologa w Łodzi.. oczywiście wizyta prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: dentysta + Łódź 26.11.08, 15:54 dzieci + zabawki = pożar alkohol + samochód = śmierć dentysta + Łódź = ? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: dentysta + Łódź 26.11.08, 15:55 markus.kembi napisał: > dzieci + zabawki = pożar _____________________ Rzeczywiście, tak napisałem. Ale to może być prawda, zależy, jakie to są zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: dentysta + Łódź 26.11.08, 16:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=87536919 , ale on ma racje, tak jak i Yavor: wyszukiwarka nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonanarzuta Re: dentysta + Łódź 26.11.08, 16:25 badz co badz dziękuje dobrym i tym mniej dobrym duszkom za pomoc.Pozdrawiam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
george_costanza Re: dentysta + Łódź 27.11.08, 18:26 > dentysta + Łódź = Lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: dentysta + Łódź 28.11.08, 10:34 dentysta + Łódź = atak szczerbatego rekina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: dentysta + Łódź IP: *.toya.net.pl 30.11.08, 02:03 polecam Panacuem na Piotrkowskiej ale tam nie jest tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: dentysta + Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 22:43 panaceum chyba żartujesz wydasz majątek no i jedna Pani doktor wyjątkowo niemiła Odpowiedz Link Zgłoś
anunn1 Re: dentysta + Łódź 04.03.09, 09:10 ja osobiscie poelcilabym doktor zubek z kliniki sanacja ul.zamenhofa 18, zna sie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
marki0 Re: dentysta + Łódź 04.03.09, 09:39 dr Sławomir Maciaszczyk, jestem mu wierna/tzn jako stomatologowi/ juz chyba 10 rok albo lepiej. Plomby sie trzymają bez zarzutów a o sympatyczniejszego chyba trudniej. Bardzo fajny facet. Jak sie boisz serwuje znieczulenie, zagaduje, o bardzo wyciszajacym spokojnym usposobieniu-ja jestem z tych co panikuja przed wizytami a jakoś tyle lat chodze. Do tego jest tez chirurgiem i pracuje w szpitalu. Polecam.Jak chcesz tel to napisz na marki0@buziaczek.pl to Ci podam. Za plombe płaci sie jednak ok 100-130 zł, zatem wiem że to nie jest najtaniej, dlatego zdecyduj sam. Odpowiedz Link Zgłoś
p11piotr Re: dentysta + Łódź 27.03.09, 21:54 130 zł za plombę......... ja płacę 70 zł i pewnie taka sama plomba. Odpowiedz Link Zgłoś
p11piotr Re: dentysta + Łódź 27.03.09, 21:45 osobiście polecam rzymską Izbelę bardzo sympatyczna niedroga i miła lekarka lecze się u niej wraz z cała z rodziną od wielu wielu lat i nigdy nie mieliśmy żadnych kłopotów z zębami nigdy nic nie wypadło ta lekarka prowadzi gabinet na Rzgowskiej bodajez 168a koło Przychodni Miejskiej Rzgowska. Jak córkę przed komunią ząb rozbolał to extra przyjechała i nic za wizytę nie chciała zaskoczka totalna polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dentysta + Łódź IP: *.toya.net.pl 28.03.09, 12:17 Na lotnisku jest :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angie Re: dentysta + Łódź IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.14, 20:16 ja miałam podobnie ostatnio, że przyszło mi się zmierzyć z tym, żeby znaleźć i wybrać dobrego dentystę, postawiłam na Bamed i dr Beatę Kosowską, jestem bardzo zadowolona i z podejścia do pacjenta i z jakości leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: dentysta + Łódź IP: *.toya.net.pl 02.07.14, 12:47 Ja bardzo polecam P. Martynę Komorowską teraz przyjmuje na ul Kusocińskiego 54 w Łodzi, specjalizuje sie zwłaszcza w leczeniu kanałowym www.facebook.com/mdentica Odpowiedz Link Zgłoś
carolla27 Re: dentysta + Łódź 27.05.15, 16:58 Ja osobiście mogę wam polecić gabitet Ortoprotex z Łódź- Dąbrowa, ale to zależy gdzie kto ma zapewne blisko tam jeździ. Wg. mnie mają genialne podejście do pacjenta i wysokiej klasy sprzęt. Zreszta jeśli jest ktoś zainteresowany usługami to zapraszam na ich stronkę ortoprotex.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jakaskasia Re: dentysta + Łódź 15.02.18, 14:13 Zdecydowanie gabinet Arie Stomatologia w Łodzi - polecam dr. Tyrkę. Bardzo delikatna, kompetentna, sympatyczna. Leczę się u niej i nie wyobrażam sobie chodzić do kogokolwiek innego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.wrona1 Re: dentysta + Łódź 18.05.18, 11:37 Zawsze cierpliwego i pogodnego stomatologa dla moich dzieci znalazłam w denticaclinic-lodz.pl/dentysta-dla-dzieci_15.php a było co leczyć, bo młody nie dał się wcześniej leczyć nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.kolodziejczyk Re: dentysta + Łódź 23.05.18, 20:58 Polecam Arie Stomatologia na Retkinii przy lotnisku. Nowoczesny gabinet, leczyły mnie dwie bardzo miłe Panie doktor (jedna zwykłą próchnicę, a druga robiła bardziej skomplikowane leczenie kanałowe pod mikroskopem). Nie przepadam za lekarzami i unikam jak mogę, ale tu dobrze się czułam i jestem zadowolona z efektów. Odpowiedz Link Zgłoś