Dodaj do ulubionych

Pomózcie , co mam robic ??????????????????

IP: 80.51.54.* 28.04.06, 11:05
Dziewczyna mnie ciagle oszukuje a ja , ją tak mocno kocham :((
Obserwuj wątek
    • Gość: who'sFUCKme :/ Re: Pomózcie , co mam robic ?????????????????? IP: 80.51.54.* 28.04.06, 11:44
      odkochaj sie - milosc jakiej doswiadczasz nie trwa za dlugo to minie- kazdy Ci
      powie, oszukaj ja dla satysfakcji tez - bedzie Ci lepiej, "na swiecie tego
      kwiatu jest pol swiatu" - nie zalamuj sie bo kiedys bedziesz dziadkiem i
      pozalujesz straconego czasu na szmate YEAH! trzym sie.
      I jeszcze jedno od tego czasu nie sluchaj nikogo (po przeczytaniu tego listu
      oczywiscie) - sam podejmuj decyzje, idz za glosem serca; moze ja kochasz bo Cie
      oszukuje a Twoja podswiadomosc to akceptuje a moze nawet uwielbia, kto wie jak
      z Toba jest do konca, zastanow sie; badz soba, nie dawaj soba pomiatac; znajdz
      w zyciu to co naprawde wazne, znajdz sobie zajecie, zacznij robic to co lubisz,
      laska nie jest Ciebie warta ani Twojego uczucia.

Jesli nie trafilem w Ciebie i nie pomoglem to poprostu sprobuj z nia pogadac o
      tym, powiedz jej co czujesz, ze Cie krzywdzi ze ja kochasz i to jest w zyciu
      najwazniejsze - miec kogos na kim mozesz polegac.

napisz co sie zmienilo i co zes postanowil, trzym sie
    • Gość: as Re: Pomózcie , co mam robic ?????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:49
      Wygrzmoć LACHONA i puść wolno
      albo
      PAVULON 200
    • Gość: kwiatek:D Re: Pomózcie , co mam robic ?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:41
      Moze pogadalbys z nia szczeze i powiedzial...moze opamietala by sie laska!!! A
      jak nie to sie nie przejmuj...:DDDD
      • Gość: DS Re: Pomózcie , co mam robic ?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:03
        upie..kolesiowi czlonka a jej pizde zaspawaj

taka moja rada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka