Gość: elo IP: 80.51.54.* 28.04.06, 11:05 Dziewczyna mnie ciagle oszukuje a ja , ją tak mocno kocham :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: who'sFUCKme :/ Re: Pomózcie , co mam robic ?????????????????? IP: 80.51.54.* 28.04.06, 11:44 odkochaj sie - milosc jakiej doswiadczasz nie trwa za dlugo to minie- kazdy Ci powie, oszukaj ja dla satysfakcji tez - bedzie Ci lepiej, "na swiecie tego kwiatu jest pol swiatu" - nie zalamuj sie bo kiedys bedziesz dziadkiem i pozalujesz straconego czasu na szmate YEAH! trzym sie. I jeszcze jedno od tego czasu nie sluchaj nikogo (po przeczytaniu tego listu oczywiscie) - sam podejmuj decyzje, idz za glosem serca; moze ja kochasz bo Cie oszukuje a Twoja podswiadomosc to akceptuje a moze nawet uwielbia, kto wie jak z Toba jest do konca, zastanow sie; badz soba, nie dawaj soba pomiatac; znajdz w zyciu to co naprawde wazne, znajdz sobie zajecie, zacznij robic to co lubisz, laska nie jest Ciebie warta ani Twojego uczucia. Jesli nie trafilem w Ciebie i nie pomoglem to poprostu sprobuj z nia pogadac o tym, powiedz jej co czujesz, ze Cie krzywdzi ze ja kochasz i to jest w zyciu najwazniejsze - miec kogos na kim mozesz polegac. napisz co sie zmienilo i co zes postanowil, trzym sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pomózcie , co mam robic ?????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:49 Wygrzmoć LACHONA i puść wolno albo PAVULON 200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek:D Re: Pomózcie , co mam robic ?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:41 Moze pogadalbys z nia szczeze i powiedzial...moze opamietala by sie laska!!! A jak nie to sie nie przejmuj...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS Re: Pomózcie , co mam robic ?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:03 upie..kolesiowi czlonka a jej pizde zaspawaj taka moja rada Odpowiedz Link Zgłoś