ziomalski88 01.12.08, 20:45 Czy wiecie jakie macie prawa ubiegajac sie o odszkodowanie ?? piszcie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: ofiary wypadkow drogowych w Łodzi 01.12.08, 20:46 No. Wiemy, że... pomagasz. Dużo z tego masz? Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalski88 Re: ofiary wypadkow drogowych w Łodzi 02.12.08, 19:20 wiesz to zalezy od wielu czynnikow tak ogolnie to dopiero zaczynam ale wiesz np.osoba ktora zostala potracona przez auto moze dostac calkie spore odszkodowanie i nie musi sie niczym martwic nasza firma wszystko zalatwia a poszkodowany czeka tylko na kase A co jestes zainteresowany ?? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ofiary wypadkow drogowych w Łodzi 02.12.08, 19:24 Odpukać, ale nie póki co nie jestem w potrzebie. W każdym razie (tak mi się przynajmniej wydaje) poważna firma nie szuka klientów na forach. No, ale ja się nie znam. Zresztą fachurą w tym względzie nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: ofiary wypadkow drogowych w Łodzi 02.12.08, 19:24 Od jakich czynników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ofiary wypadkow drogowych w Łodzi IP: *.broadband.pl 02.12.08, 21:46 idź, kłamczuszku Odpowiedz Link Zgłoś