Gość: Paweł IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.01.02, 11:36 fiat 127 , renault14... macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: Pojazdy 27.01.02, 16:16 VW "Garbus", Land Rover Defender, Mercedes G. P.S. A tak wogóle, to ten wątek byłby bardziej odpowiedni na forum "Motoryzacja". Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pojazdy 27.01.02, 16:43 O, to dopiero maszyna. Szczególnie modele starsze, jeszcze bez silnika VW. Poza tym warto dorzucić do listy jeszcze Warszawę i Syrenę - produkty rodzimej motoryzacji. Mój sąsiad ma model 105L, a ja mam dostawczą Bosto (obie na chodzie i zarejestrowane). Do pobliskiego warsztatu koło mojego domu przyjeżdza facet Warszawą "garbuską". To są dopiero gabloty. Nie to co jakieś tam pipsztoki made by Germany, np. BMW. :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pojazdy 27.01.02, 17:01 Niestety ostatnio mam coraz większe problemy z częściami zamiennymi i chyba niedługo rozstanę się z Syreną. Jej utrzymanie zaczyna mnie przerastać finansowo. Pocieszam się, że to chyba normalne w przypadku każdego zabytkowego pojazdu. Ma ktoś podobne doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Pojazdy 27.01.02, 23:38 jest chyba jakieś stowarzyszenie miłosników starych samochodów, m.ch. Wiesz o nim? Może mają jakieś możliwości tańszych części, tanie warsztaty? Szkoda rozstawać się z takim autem, bo nie będziesz miał już takiego samego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pojazdy 28.01.02, 18:29 Planuje go sprzedać jakiemuś miłośnikowi zabytków motoryzacji (jeśli w Łodzi takiego znajdę). Ale jeszcze się zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Pojazdy 28.01.02, 18:41 zastanawiaj się porządnie, bo sprzedać łatwo. Gorzej z kupieniem. Chyba, że chcesz kupić tramwaj :)) Co bardziej kochasz, ten samochód, czy stare tramwaje? Odpowiedz Link Zgłoś