Dodaj do ulubionych

Pojazdy "kultowe"

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.01.02, 11:36
fiat 127 , renault14...
macie jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pietja Nie ta grupa!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 13:14
    • michal.ch Re: Pojazdy 27.01.02, 16:16
      VW "Garbus", Land Rover Defender, Mercedes G.

P.S.
      A tak wogóle, to ten wątek byłby bardziej odpowiedni na forum "Motoryzacja".
      • Gość: flip Re: Pojazdy IP: *.p.lodz.pl 27.01.02, 16:32
        trabant ;-)
        • michal.ch Re: Pojazdy 27.01.02, 16:43
          O, to dopiero maszyna. Szczególnie modele starsze, jeszcze bez silnika VW.

Poza tym warto dorzucić do listy jeszcze Warszawę i Syrenę - produkty rodzimej
          motoryzacji. Mój sąsiad ma model 105L, a ja mam dostawczą Bosto (obie na
          chodzie i zarejestrowane). Do pobliskiego warsztatu koło mojego domu przyjeżdza
          facet Warszawą "garbuską". To są dopiero gabloty. Nie to co jakieś tam
          pipsztoki made by Germany, np. BMW. :)
          • Gość: flip Re: Pojazdy IP: *.p.lodz.pl 27.01.02, 16:52
            a to dopiero!
            • michal.ch Re: Pojazdy 27.01.02, 17:01
              Niestety ostatnio mam coraz większe problemy z częściami zamiennymi i chyba
              niedługo rozstanę się z Syreną. Jej utrzymanie zaczyna mnie przerastać
              finansowo. Pocieszam się, że to chyba normalne w przypadku każdego zabytkowego
              pojazdu. Ma ktoś podobne doświadczenia?
              • kropka. Re: Pojazdy 27.01.02, 23:38
                jest chyba jakieś stowarzyszenie miłosników starych samochodów, m.ch.
                Wiesz o nim? Może mają jakieś możliwości tańszych części, tanie warsztaty?
                Szkoda rozstawać się z takim autem, bo nie będziesz miał już takiego samego :))
                • michal.ch Re: Pojazdy 28.01.02, 18:29
                  Planuje go sprzedać jakiemuś miłośnikowi zabytków motoryzacji (jeśli w Łodzi
                  takiego znajdę). Ale jeszcze się zastanowię.
                  • kropka. Re: Pojazdy 28.01.02, 18:41
                    zastanawiaj się porządnie, bo sprzedać łatwo. Gorzej z kupieniem. Chyba, że
                    chcesz kupić tramwaj :))
                    Co bardziej kochasz, ten samochód, czy stare tramwaje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka