ixtlilto 05.11.03, 17:29 Zdrówka, smacznych potraw, mało ciężarówek na drodze i złotej rybki ;) życzy Ixik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Od <////>(-:=3 05.11.03, 17:40 :* Dziękuję przeserdecznie Pani Asystent! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Do: <////>(-:=3 05.11.03, 17:42 Dla nauczyciela ZAWSZE! i wszystko co najlepsze (no chyba, że na mnie krzyczy, to niech mu wtedy wszystkie nutki z pięciolinii pospadają ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: O mały włos bym zapomniała!! Do: <//// 05.11.03, 20:46 To Zamek to Zachariasz ma na imię? ;-) Tak czy siak, czy jesteś w Lublinie czy nie, wszystkiego naj naj najlepszego solenizańcie! Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: O mały włos bym zapomniała!! Do: <//// 05.11.03, 20:50 Zdrówka pomyślności :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: O mały włos bym zapomniała!! Do: <//// IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 20:52 A ja myślałam, że to życzenia dla naszej Dorotki;-)))) Ale zmyła, szyfry jakieś cy cuś?? Zameczku! Wszystkiego naj naj z okazji imienin! Aż sobie dzisiaj wzniosę toaścik za Twoje zdrówko. <cmok> ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: O mały włos bym zapomniała!! Do: <//// 05.11.03, 20:58 Też tak myślałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: O mały włos bym zapomniała!! Do: <//// 06.11.03, 10:17 Jeszcze raz dzięki wszystkim serdecznie! :)))) Wdzięczny_Zamek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak. Re: O mały włos bym zapomniała!! Do: <//// IP: *.kis.p.lodz.pl 06.11.03, 13:22 Wszystkiego najlepszego i zdrówka, Zamczysko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: O mały włos bym zapomniała!! Do: <//// 06.11.03, 14:10 a ja zapomniałam o dłuuuuuugo włos. Przepraszam i poczwórnie serdecznie życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qu_rek Re: O mały włos bym zapomniała!! Do: <//// 06.11.03, 14:20 Korzystając z okazji i tendencji forumowo- benefisowo-kumotersko- zam(e)knietokółkowej pragnę złożyć życzenia płynące z gołębi serca. (Bo przecież trzeba koniecznie!) Zamek- chłopie -niech Ci baszta nigdy nie op... (ups -jakieś symbole falliczne-fuj) Niech Ci woda w fosie... ( znowu Zygmunt) Nie nie umiem się zachować na przyjęciu. Wszystkiego co się szczęściem zwie życzy coś z kominiarzem. Buźka -chłopie i nie musisz dziękować. Odpowiedz Link Zgłoś