Dodaj do ulubionych

Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem

IP: *.lodz.msk.pl 09.01.09, 18:39
identyfikatory - sratory. jak ludzie parkowali tak parkują.
zastanawia mnie jedno - bardzo często chodzę do kawiarni "W Biegu" która jest
mniej więcej na wysokości Moniuszki i kiedykolwiek bym tam nie poszedł to w
drodze od swojego auta zaparkowanego na Moniuszki do kawiarni przeciskam się
między całą masą aut zaparkowanych na Pietrynie. O każdej porze, całe multum.
Wydaje mi się że na innych odcinkach tyle aut nie ma... wie ktoś czemu akurat
między Moniuszki a Traugutta jest odcinek na którym auta stoją z gęstością jak
na parkingu Manu dzień przed wigilią?
Obserwuj wątek
    • Gość: ww_lodz Re: Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: 212.191.172.* 09.01.09, 22:36
      Grand...
    • Gość: sraty-taty Re: Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: *.toya.net.pl 09.01.09, 23:51
      po jaką cholerę wymyśla się identyfikator kolejny. Jeden już jest.
      Mogą go otrzymać osoby, które mieszkają i pracują w strefie płatnego
      parkowania, także więc mieszkańcy ulicy Piotrkowskiej. Taki
      identyfikator uprawnia do parkowania, ale jest na nim
      adres "zamieszkania" samochodu. Po co więc kolejny jakiś dokument.
      Poza tym, auta mają dowody rejestracyjne i tam też można stwierdzić
      adres. Fajnie, że ci z Piotrkowskiej coś tam wmyślają, ale czasem
      mogliby myśleć lepiej. I wystarczy aby straż miejsca konsekwentnie i
      z uporem egekwowali już istniejące prawo.
    • Gość: Gość Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 09:49
      Brawo dla pomysłów Pana prezydenta tylko ze Pan prezydent chyba nie chodzi ulica
      Piotrkowska,ja natomiast jestem tutaj codziennie i jak idę tą ulicą brudną
      zaniedbaną pachnącą moczem w każdej bramie wieczorami w każdej bramie pije się
      alkohol ale patroli straży miejskiej czy policji się nie uświadczy bo po co
      narażać się na spotkanie z podpitymi osiołkami lepiej likwidować kierowców,
      utrudniać wszystkim życie wcale nie dziwie się ze wszystkie znana marki wyniosły
      się do marketów gdzie można bez problemów prowadzić działalność teraz jak mam
      firmę na Piotrkowskiej i wjeżdżam samochodem na podwórko to muszę jeszcze iść z
      dowodami zaświadczeniami do Pana urzędnika i starać się o pozwolenie na wjazd to
      już lepiej wyprowadzić się z tej ulicy niech na niej królują lumpeksy i inne nic
      nie znaczące sklepy przecież to jest reprezentacyjna ulica niech cały ten sztab
      ul Piotrkowskiej zajmie się lepiej strategia jak przyciągnąć firmy a nie jak
      utrudniać im życie biurokracją bez końca, a jak nie ma pomysłów na ożywienie tej
      ulicy to niech lepiej się rozwiąże.
      • Gość: strateg Re: Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: *.toya.net.pl 11.01.09, 23:15
        Dobrze powiedziane. Ale Piotrkowska w meczu o "puchar biznesu" już
        przegrała. Tu będzie deptak- takie łódzkie molo.

Jak amatorzy (UM) rywalizują z profesjonalistami (manufaktura) o
        przyciągniecie klientów to wynik jest 0:10 po dzisięciu samobójach
        (i to do przerwy)
    • Gość: zyczliwy Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:30
      Prezencie kropiwnicki ty śmieciu jeden. Zajmij się czymś pożytecznym, a nie
      zycie innym utrudniać. Bodaj byś zdechl na kiłę ty bezmózgi debilu. Mam nadzieję
      że ten rak na którego chorujesz wykończy cię wcześniej niż ty palancie to miasto
      całe.
      • Gość: adam Re: Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 22:02
        Myślę o tobie podobnie.
        Życzę tobie tego samego
        • Gość: zy... Re: Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 22:02
          wal się na ryj, Co pracujesz z naszym tak zwanym prezydentem miasta,
          przepraszam, wioski Ł....Mam nadzieję że się nawrócisz i to szybko. No jeszcze
          istnije opcja że jesteś wysłannikiem ojca rydzydzyka, no to wszystkoo
          tłumaczy......Zacznij mysleć to nie boli.
    • l_zaraza_l Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem 13.01.09, 12:43
      To chore! Mieszkam na Piotrkowskiej. Mam to w dowodzie i prawie jazdy. Na
      cholere mi kolejny swistek?! Na domiar złego poruszam się samochodami firmowymi.
      Mamy ich kilka. Czy to oznacza, ze bede musiala miec plik swistkow by moc wrocic
      do domu?
      Ktos bardzo sie nudzi i wymysla kolejne durnoty.
      • Gość: życz.... Re: Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 21:55
        No niech cię nie dziwi. Cieć kropiwnicki zatrzymał się na poziomie epoki
        kamienia łupanego. Pojęcie "samochód" to jest dla nie go tak samo egzotyczne jak
        dla Ciebie marsz po dżungli, albo lądowanie jednostek specjalnych w Somalii".
        Zamist pomyśleć jak wyborcom życie ułatwić, to taki palant liże "dupsko" żydkom.
        Lata za naszą kasę do Izraela, ciągnie swój do swego.....najgorsze, że nic z
        tego nie wynika no chyba że chce wszystkie kamienice żydkom oddać, a wszystko na
        to wskazuje. Sztab ulicy Piotrkowskiej to powinien ja zamiatać, i nic więcej bo:
        primo: nie znają się na robocie, i nie maja pojęcia jak ją ożywić biznes na tej
        upadłej ulicy. Sekundo: Biorą pieniądze z kasy podatników i maja w "dupie" na co
        zostaną przeznaczonne. Ale z naszych podatków biorą taką kasę, że za podobne
        opie...nie to po 2 dniach zwolnienie masz "gwarantowane w firmie prywatnej
        oczywiście". prezydencie zakichany pomyśl jak uaktywnić "molo łodzkie" śmiech na
        sali" weż się do roboty w końcu.....zatrudnij ludzi, którzy znaję się na rzeczy,
        a nie samych kuzynów i pociotków.
    • Gość: odp. Re: Na Piotrkowską z nowym identyfikatorem IP: *.uml.lodz.pl 14.01.09, 10:28
      lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/887017.html
    • Gość: jerry110 Wjazd na Piotrkowską tylko z identyfikatorem IP: *.222-136-217.adsl-static.isp.belgacom.be 14.01.09, 16:07
      nareszcie !!! deptak bedzie deptakiem a nieproszonego goscia bedzie
      mozna zidentyfikowac od razu przez brak identyfikatora na szybie i
      wezwac odpowiednie sluzby....

i buractwo ze starymi bmw zniknie :)
      Lodz górą !!!
    • pitagor Wjazd na Piotrkowską tylko z identyfikatorem 15.02.09, 09:08
      "...Natomiast jeździć i parkować mogą parlamentarzyści, bo mają immunitet..."

Guzik prawda! W Radomiu też jeden poseł (PIS) myślał, że mu wszystko wolno.
      Kancelaria Sejmu szybciutko go wyprostowała:

www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080301/POWIAT0206/738206147

"...- Posłowie składają ślubowanie, w którym zobowiązują się do przestrzegania
      ogólnie obowiązujących przepisów prawa Rzeczpospolitej Polskiej - mówi
      Agnieszka Wierzbicka z biura prasowego Kancelarii Sejmu. - Nie ma żadnych
      aktów prawnych, które nadawałyby im szczególne uprawnienia, dotyczące
      parkowania. Ani w ustawie o wykonywaniu mandatu posła, ani w ustawie o drogach
      publicznych nie ma takich zapisów..."

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka